Bebelusi de iulie-august 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 4
Albinutzza spune:
Am uitat sa va zic ce cadou ii fac sotzului-bondar Poza lui Luca imprimata pe un tricou, si o sa ma gandesc la un text. N-am gasit nici o poza cu Luca si cu mine, care sa-mi placa, dar oricum Luca e centrul universului lui, acum
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
mitub spune:
lulu felicitari pentru cei doi dintisori! Cred ca e super-scump Andrei cu mocuta de iepuras!
Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP
Albinutzza spune:
Peca, la noi chestia cu scutecelul cald pe burtika, avea intodeauna rezultate. Binenteles pt o per nu f mare de timp. Si niciodata nu i-am dat sa pape mai devreme de 2 ore
Anis, cu ce i-ai dat fasolica verde?!??!
Fetelor, m-ati innebunit cu stemer-ul asta. Ce face?!!?! Ca asa stiu eu ce inseamna steam, dar ce face nu stiu?!
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
mitub spune:
Simona, eu nu mai alaptez de la 10 zile, am fost internata in spital cu un tratament care excludea complet alaptatul. De-aia ma si mir, ca la laptele praf nu prea am auzit inca la bebeii vostri sa fie probleme. In sfasit, aseara a baut laptele cu cereale cu biberonul, si peste noapte nu s-a sculat deci nu stiu care e situatia.
Cat despre muscat, mi-a prins degetele pe care i le aratam si le-a bagat in gurita si gata! m-a si capsat.
eu i-am dat fasolica simpla sau pasata cu foarte putin cartof, cat sa fie mai onctuos piureul. La fel am facut si cu spanacul, si cu brocolli, si doar la spanac nu s-a arata entuziasmata.
Steamarul iti coace mancarea numai datorita aburuilui care ajunge la legume, carne, peste etc. Toate vitaminele raman in leguma si nu se duc in zeama ca in cazul supei.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP
Giana spune:
Buna dimineata,fetelor...si La multi ani indragostitilor din toata lumea!Si tuturor Valentinilor,Valentinelor!
Noi am fost ieri la dr ca nu ne mai trec mucozitatile astea.Nu asre rosu-n gat...nimik doar mucozitati.Mi-a dat Ambroxol.In rest e bine,sanatos.Papa super bine: cate 200-250g piure de oricare ar fi.I-am dat acum 2 zile piure cu ficatel care i-a placut mult dar nu vreau sa-i mai dau.Inca nu i-am introdus manzat si peste.Noi avem tot 3 somnici pe zi.de aproape o ora si uneori unul din ele e de 2.
Eu,asa cum v-am mai spus,am inceput Monti de cateva zile.Si deja am dat jos 1,5 kg.Azi am 57,1 de la 58,6-58,8.Deci merge bine zic eu!
Sa fiti iubite!!!
GeorGiana de Dani
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
anis spune:
Albinutzza, iaurt de 3% grasime, au nevoie de grasime din lapte in stadiul asta.Al doilea dinte o sa iasa cand va vrea el...sigur
Fasolea verde i-am dat-o simpla, doar cu o lingura de ulei de masline...saptamana asta mai vreau sa ii dau si cu carne de pui si pulpa de rosii.
Ingrid n-a vrut sa manance acum.Nu i-au placut caisele, intr-adevar cam acre.S-a enervat a luat vreo 2 linguri si dupa aia gata..a inchis gura.I-am facut repede o para...cred ca era prea nervoasa sa mai pape.
Surpriza cand s-o pun la san, a refuzat ...e clar...mie tocmai azi mi-au venit rusii...deci sigur asta e cauza..dupa aia a refuzat bineinteles biberonul si am muncit sa-i dau 150ml la bibe cu lingurita...
SA incerc sa imi mai dau masa de fructe?? Ca eu azi as lasa-o in pace..
Cand citesc cat mananca Dani al Gianei..200-250....e clar Ingrid mananca prost cu 120gr ale ei...noi suntem si mai medii ca greutate...pana la urma sigur fiecare bebeu are ritmul lui.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
delia grozav spune:
Am pus poze noi in albumul LA MASA, desi sunt si doua poze cu adi si cu mine la zapada si una cu Medeea facand CUCU-BAU.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
MONAI spune:
Anis, eu fac taman invers decat tine, ii dau fructe doar din borcanas Hipp, pentru ca n-am deloc incredere in cele de import(apropo, trebuie sa scrie intotdeauna pe eticheta de prezentare tara de provenienta). Pe langa ca nu am vazut demult piersici si caise, pe mine perele astea ma strica la stomac(lucru care nu se intampla cu cele romanesti). I-as da din cele exotice: mango, ananas, dar nu stiu cum, nici nu stiu sa le cumpar sa fie bune. Abia astept sa apara pepenele galben, ca nici din ala nu am vazut. Ce sa faci? E orasul mic si nu gasesti lucruri ca la capitala.
Azi-dimineata Sari a papat 120 gr de cereale cu suc de mar si portocala. La amiaza vreau sa-i dau "desert" niste suc de morcov cu mar, sa vad ce se intampla.
Dede, bine ca mi-am amintit. Ieri Sara a dormit de 2 ori aproape 2 h. Azi am respectat ora de somn de ieri(adica ora 10), pentru ca s-a trezit tot la 8, sa vad cum iasa lucrurile. Culmea e ca desi se freaca la ochi si casca, i se inrosesc sprancenele de mama focului, cand o pun la orizontala face un scandal... Doar caruciorului nu-i poate rezista.
Va pup, ma duc sa adun de prin casa.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
anis spune:
Dede,dupa cum am vazut ca mi-a facut la caise...ma bate gandul sa i-au si eu cateva borcanase sa vad daca ii plac...
Mai incerc eu..sa vedem..pai cum sa nu incerc toata iarna cat am fost gravida..vroia numai pepene rosu,caise ,nectarine, mango,pere, cirese...porumb....ar trebuii sa-i placa nu?
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mitub spune:
nu e nici o regula cu intervalul intre 2 dintisori. Cristinei i-au iesit la diferenta de 3 zile, sunt copii carora le ies la interval de 1-2 luni
monai noi inca luam pere romanesti, se mai gasesc in piata, la tarani adevarati. In schimb, de la o vreme nu mai suporta mandarinele, cred ca trec pe suc de portocala simpla, cu ala mergea mai bine.
anis nu stiu de ce dar noi am renuntat la uleiul de masline momentan...cred ca sunt cam uituca si eu, si tanti
Intrebare: voi ati patit sa se constipe copilul de la spanac???