Endometru ,ovulatie, monitorizari si gravidute-108

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Amely daca nu iese nici luna asta eu iti tin pumnii la laparo..oricum zi-i lui T si despre hiteroscopie...sunt de acord cu tine...trebuie bifata si laparo...pupici multi!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Stu, pai atunci ce-ar fi sa iau un avion pana acolo si sa ma operez la dr. tau? Tot vroiam eu sa revad Anglia... Glumeam, of course
Nashpa ca T. nu face histeroscopie... in cazul asta ma multumesc numai cu laparo, sper sa fie suficienta in cazul meu. Asta e.
Pupicei!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

multi si tie Cata, si Biencutei de asemeni. Ce scumpica e la 6 saptamani! Dar cand nu e ea scumpica?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Amely, m-as bucura tare mult sa revii in Londra si sa ne cunoastem dar in privinta doctorilor si a sistemului "gratuit" de aici...ma abtin!

Ca sa vedeti pana unde duce "umorul" englezesc, o colega de-a sotului meu trebuia operata si s-a dus la spital, au anesteziat-o (general) si cand s-a trezit la reanimare i s-a spus politicos: sorry, dar a aparut o urgenta si nu v-am putut opera...

Stu, cel buclucas

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Utocatalina, noi nu ne cunoastem dar imi permit sa te felicit pt. Biencuta, care este scumpica foc. Sa cresca mare si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
&

Stu, cel buclucas

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

pe-aici...va iubesc si va sustin pe toate, un pic mai din umbra...caci nu prea am ce sa va spun!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am venit de la doctor.Am vesti bune si rele.Ovarele mi s-au curatat nu mai sunt micropolichistice si au aspect normal.Fibromul a mai crescut putin are cam 21-22mm si obtureaza putin o trompa.Deci daca se produce fecundatia in trompa respectiva am mari sanse sa fac extrauterina.Doctorul mi-a zis sa fac analizele hormonale si apoi sa fac laparo.Cred ca va fi luna viitoare.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Asi...sunt aici cu pumnii stransi...pt hormonale si aoi pt laparo! Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Simonette multumesc.Am primit o veste superbuna.Dupa tratamentul cu bu mi s-au curatat ovarele.Sper ca hormonii sa fie in parametrii si om vedea ce spune si laparo.

Dupa aia fac planul de bataie.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Asi... pt. vestea buna! Pt cele rele avem alt tratament......asa ca ar face bine sa stea cat mai departe de tine!

Mergi la inceput