Bebelusi de mai-iunie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Salutare fetelor, La multi ani sarbatoritilor zilei , La multi ani si multa iubire pentru toate de sarbatoarea iubirii (de import)
Multa sanatate puiutilor bolnaviori, sa se faca bine repede si sa nu sufere prea mult.
Pe mine m-a chinuit rau talentul azi, da cam degeaba. Ca sa-i fac o surpriza sotzului, m-am chinuit sa incropesc un tort din ce aveam prin casa. Am rasfoit culinarul si m-am oprit la un tort cu budinca de ciocolata(ca aveam 2 pungi) si bezea, l-am "imbunatatit" cu sirop si portocale. La prima vedere, rezultatul e cam. Sper sa-l aranjez un pic si ma rog sa fie gustos. Bezeaua clar nu mi-a iesit, tb sa fie ca o cupola uscata, alba deasupra- la mine a iesit maro si cleioasa, asa ca voi renunta la ea si voi apela la varianata ajutatoare-frisca. Sper la capitolul papa voi sta mai bine, poate ma ajutati si pe mine ca n-am mai facut pan acum peste- am file de merluciu si cred ca o sa-l fac simplu, la gratar cu garnitura de orez si legume - merge???
Gusta, tu ce tort ai facut?
Beatrice, tu nimic special de papa ptr azi?

Mari, macar al tau e baiat si poti sa spui ca e "solid si bine facut". Eu nu pot sa spun decat ca Alex a mea e "grasa si frumoasa". Zilele astea mergem si noi la dr, si cred ca ne suie direct pe cantarul normal, ca sa nu-l stricam pe ala de bb.
Am detectat un miros de pampers plin. Merg sa o schimb pana nu imi va trebui masca de gaze.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Loreen, am revazut pozele cu Delia&Alex. Nu mai pot de ras!!!! Ai o imaginatie...!!! Comentariile sunt dementiale. Parca ma uitam la "look who's talking"

ratusca mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Buna fetelor. Am intrebat 3 doftoroaie si au zis ca daca nu s-a stricat la stomac pot sa-i dau miere. Ca chestia cu botulismul e vraja marii. M-am chiorat si pe neste carti si nici acolo nu scrie asa ceva ci doar ca face purgatie si de aia e bine sa nu sew dea inainte de 4-5 luni.
Mey daca mai vorbiti de dulciuri va chilaresc pi tate ca salivez mai ceva ca catelul lui Pavlov.
Gusta capul sus ca o sa fie bine. Fii antena seara uite ce faci daca nu esti stangace (la propriu vorbesc)te asezi langa bebe pui mana stanga cu palma in sus iar pe dreapta o asezi cu palma in jos la cativa milimetri de locul cu galmutza. Iti imaginezi cum din atmosfera intra prin palma ta stanga un fascicol de lumina si iese prin cea dreapta "topind" galmutza cu pricina. O sa simti o caldura sa nu te sperii. Nu sunt superstitioasa nici nebuna. E o chestie energetica. Eu am facut niste cursuri de de bioenergi etc cu o persoana cu vreo 3 facultati, cu doctorat pe la calcuta etc. Daca vrei mai multe detalii id-ul meu pe ym este galinarodica si iti spun mai multe. Gandeste-te ca nu pierzi nimic si nici nu-i poti face rau micutei ba dimpotriva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Copiii astia ai nostri o sa umble la calculator inainte sa scape definitiv de pampersi! Andrei face scandal de cite ori ma asez la birou si sta lipit de scaun pina nu-l iau in brate. Asa ca jumatate de zi stau cam asa ca in pozele astea . Acum este ca in ultima poze, sforaie pe mine de zor. Trebuia de mult sa manince, si nu mi-a venit sa-l trezesc. Acum cind ii e somn se pune singur in pozitie, se cuibareste la piept si da-i somn. A trecut vremea cind adormea pe jos pe unde-l lua somnul. Noroc ca-mi lasa mainile libere si mai butonez si eu.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Oana, fileul de merluciu nu prea merge la gratar, din mai multe motive: este cam sec deci nu are cine stie ce gust, si apoi este foarte subtire deci se poate 'destrama' foarte usor cind vrei sa-l iei de pe gratar. Eu iti recomand sa-l pui la cuptor intr-un vas cu o lingura de unt si ceva piper verde, o felie de lamiie, cativa stropi de vin alb si eventual cateva legume, ce ai prin casa: ardei, morcov, telina, rosie. Mai capata ceva gust si consistenta si nu trebuie sa stai mult dupa el. Merge bine cu orez.

Gusta, tortul arata numa' numa', primiti musafiri? Si pupam si pitica, sa se faca bine. Poti incerca ce zice ROdica, chiar ca nu are ce sa strice.

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Azi am fost la mine la servici...binenteles ca am fost solicitata... si eu ca o mare nesimtita penala ce sunt m-am dus cu Delia tocmai pentru a nu ma "agata" cu nimic...M-am umplut de draci ca trebuia sa le fac treaba care nu si-o fac de ani de zile si atunci mi-am bagat cracii si i-am pupat pe pulover si am tulit-o prin oras...Mari magari...si ca sa fie bine mi-au stricat bunatate de televizor si au in birou la mine pe mocheta cumparata din banii mei...astia deja depasesc limita oricarui bun simt elementar...

M-am jurat ca nu-i mai iau Deliei haine pana la 18 ani dar nu stiu cum naiba m-am impiedicat iar de niste strampi cu antiderapante si pe talpa si pe fund si niste body si ceva costumase plus doua carticele de plastic...adica ce mai... si acuma dupa-amiaza ma duc sa iau si lu' sor-sa ca o -ndeasa gelozia...Pana luna viitoare o sa mananc derapantele de la ciorapii lui Delia...

Gusta deci torul ala este de-a dreptul nesimtit de bun numai cand il vezi ...astept poze-n sectiune...

Oana sa stii ca nu ma suparam a-ti fac un tiramisu pentru cina voastra romantica...asa mai lingeam si eu o oala ceva ca daca fac unul intreg pentru mine nu apuca nici sa ajunga in frigider si e mancat...

Maimuta taratoare nu are nici un gand de somn...asa m-am saturat sa fiu trasa de par,de haine de peste tot plus sa ma baleasca ca un Saint Bernard...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Am sunat la Dir. Munca pentru indemnizatie si m-a luat aia si m-a purtat pe la Ploiesti, Bucuresti, Craiova si-apoi la Cluj. Nu mai inteleg nimic. Concluzia este ca s-au dat la alea care "au iesit din calculator".

Trecem peste.

Prin Olanda fac aia un sos galben la peste, pe care eu nu-l suport, avem vreo fata din Olanda sa-i spuna lui Loreen cum se face sosul ala?

Androix, ce coaste evazate? Suflu sistolic? Sper ca nu se verifica nimic din toate astea.

Ca sa o citez pe Beatrice, chat ceva?

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Mai, eu ma declar oficial INVIDIOASA PE GABITZA! Pai cum sta ma puiul ei asa in brate si o guguleste si mai si doarme la ea in brate? Nu e cinstit, goanga mea nu ar sta asa sa o tai, dar sa mai si adoarma.
Gbitza, ia sa sufli secretul.E mortal, ce cuminte e. Asta doar ar bate peste taste si ar trage de cabluri

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Am uitat sa va zic ce-am patit azi cu Delia...
dupa ce-am plecat de la mine de la servici am trecut pe la o prietena si cum stateam de vorba intra un barbat in birou la care mamutza se opreste din activitatile baloase si se uita la ala si zice suav :"Tata"...ala saracu s-a blocat,prietena mea a inceput sa rada... eu am scuzat copilul spunand ca "stiti semanati putin cu tatal ei"...desi nu aveau nici o legatura unul cu altul...
Asta-mi mai lipsea...ca nu destul o patisem cu Bianca care alerga pe strada dupa barbati si le striga "tata"...
Biata soacra-mea ...eu o judecam ca ma face pocnitoare si ma dau copii de gol

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Las' mai Loreen ca eu cind eram mica, cum eram bolnavicioasa stateam mai mult prin spital cu mama, asha ca eu aveam pe post de tata un doftor, cum il vedeam, cum da-i si da-i "tata, tata", ca se adunau totzi linga patutzul meu. Asha ca se mai intimpla, da' macar arata bine tipu', poate l-o fi okit de socru

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput