Bebelusi de mai-iunie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Neata, mey. Hai ca azi am apucat sa deschid DC-ul si chiar sa citesc oleaca. Apropo de vise, ce credeti ca a visat barbatul aseara? Ca aveam un baietele, pe care tocmai il aduceam de la maternitate, dar care deja statea in fund si striga la noi: "Mamica, taticu!". Sa fie vreo premonitie?
O zi buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Mey, ce e cu atatea vise cu bebei in burtici? Ca inca nu s-a anuntat nimeni...

Fetelor, ia cititi si voi aici... http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68840&whichpage=1

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Neatza

Andreeaatan eu i-am dat somon prajit in tigaie fara nimic pe el, i-a placut foarte tare, dar am vorbit cu o asistenta si cica am gresit ca pestele e foarte periculos ca tu il cumperi de proaspat si nu poti sa stii cat e de fapt de proaspat si ca vai ce nenorociri se pot intampla. Wurst .... pe mine ea nu m-a convins, oricine isi poate da seama daca un peste e stricat sau nu, plus ca nu i-l dau crud...cum crezi
Cu fructele de mare cred ca e mai delicat totusi, eu as astepta pana la un an...eu una nu prea stiu cum ai putea sa le "faci" sa nu fie crude

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Pot sa va anunt ca am facut un tort .Cand e gata pun poza si va invit pe fiecare sa luati cate o felie sau cate vreti voi.

Tzumpiloi multumim pentru urari si un pupic pentru Mariuca.

Ioana poate sotul mai vrea un bebe.

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Mikka, eu am citi acum vreo doua zile subiectul. Mda, no comment! Oricum daca vedeti ce subiecte sunt pa aici va ia rasul :))

Gusta, io astept tortul
Goanga mea a inceput sa se dea cu premergaretul prin casa. Mi-era teama ca nu se mai misca si uite ca acum alerg dupa ea. Acum am dus-o in pat si vorbeste u jucariile, am incercat sa o adorm dar radea la mine si astept sa i se faca foame, cam peste o ora ar trebui sa manance.
Iar am auzit la stiri de o dementa care si-a aruncat copilul nou nascut. Mama ce le-as face.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Am fost si noi azi la controlul de 9 luni si iata categoria grea: 11.500 kg si 77 cm.
Mi-a zis de mancare ca are voie orice inafara de: porc, grasimi si tocaturi ( salamuri si alte alea), fara prajeli, fructe cu seminte (kiwi, zmeura, capsuni..). Sa ii reduc cerealele, dar i-am spus ca nu ii dau pt. ca e gras. Si ne vedem la vaccinul de 1 an.
Baie ii facem si noi 1 zi da 1 ba, mai dar a inceput de vreo saptamana sa dea din maini in apa de ne face fleasca si pe haine si in cap, ochi, tasu ii tine mana la gura sa nu inghita apa, ce mai circ.
Gusta de-bia astept sa mananc tort.
Androix care-i combinatia cu putulica?

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Whoaaa, Mari, ce baiat voinic si inalt! Nu e David, e Goliat mai degraba

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Androix hai pe cand un copil si doua matze...?!Io ma ofer cu nasitul..si la matze si la copil...
Am uitat sa-ti zic aseara ca si eu cand ma fost la 9 luni la control ii atrag atentia dr. ca are coastele cam iesite in afara si sa nu fie vorba de rahitism si ea ce-mi spune ca trebuie sa fac gimnatisca recuperatorie pentru ca are hipotonie musculara abdominala...evetual as duce-o la tractiuni la bara fixa...unde mama naibii are asta hipotonie la cate abdomene face zilnic...Asa si cu suflul lui Filip...sunt 2 variante ori e prost dr si ti-a dat trimitere ca sa se acopere el in caz ca vrei sa-i spargi fata,ori e prost...

Andreea cand am intrat in sfarsit si eu in randul lumii cu indemnizatia iesi tu din decor...?! Da-le-n gura...
Nu stiu ce sa zic cu scarboseniile alea de mare si nici cu somonii ca desi stau langa balta nu le am cu pestii nici la pripriu nici la figurat...Auzi da la peste pot sa fac un sos alb?!
io nu duc fetele la soacra ca sunt alergice la nesimtire si fac soc anafilactic...

Gusta capu' sus draga,nu mai plange ca se rezolva orice ce nu este incurabil...eu am plans la Bianca la toate vaccinurile inclusiv cand i-am scos primul dinte d-apai sa mi-o taie careva pe vreuna dintre ele,insa daca stiu ca asa trebuie asta e...
Ce tort ai facut?

Mstroie uau...uriasul listei...felicitari...da io ii dau drosofilei tocatura,ce-i drept de pui,sub forma de perisoare sau chiftele si musacale...celebra de Munteanca a zis ca-i voie...

Ioana hai ca nasesc si la voi...asa o sa am si eu rude in capitala,sa dea boala sa mai ziceti atunci ceva de noi astia din provincie...

Ma dus sa culc animalutul de companie si revin...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Mama ce figuri a facut goanga pana a adormit. De fapt a adormit repede dar atatea fitze si sarea din balansoar, batea din picioare.

Acum mi-e fomae si ma duc sa pap.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Aceste este tortul si promit ca diseara cand il tai va arat cum arata si inauntru

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/album?.dir=7165&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Loreen incerc sa numai plang .

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput