Mamici casnice (9)
Raspunsuri - Pagina 12
diadaniela spune:
Cami, cand Alina te intreaba de aspirina se refera la
Big brother a fost un reality show,mai multe persoane erau inchise intr-o casa fara legatura cu exteriorul si filmati non stop inclusiv la dus 6 luni.deci cand spui Big brother te referi la cineva care urmareste din umbra.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
raalucutza spune:
ce bine ca sunteti primitoare!ca nu ma asteptam sa fiti asa de prompte!
RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
mihaela amalia spune:
Raalucutza...bine ai venit pe la noi
Se pare ca ne potrivim in ceva si anume diferenta de varsta intre noi(doua) si colegii nostri, si chiar varstele... intre mine si colegu e diferenta de varsta de 14 ani si jum... iar eu am 23(urmeaza in curand sa fac 24) iar el are 38 ...Sarcina usoara in continuare...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
ange spune:
Raluca,noi suntem tareee primitoare si dragute
si daca tot suntem casnice lucram aici la non stop
si daca intre voi e diferenta mare chiar nu conteaza cand exista dragoste
Dana,ce toantaaaa suntttt
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
ange spune:
Raluca,Mihaela,imi vine sa ma bat cand vad cati ani aveti
tare mandrii trebuie sa fie barbatii vostrii cu asa "fetite" tinere langa ei!!Bravo.Sa fiti sanatosi si sa va iubiti toata viata vostra.
Raluca si sarcina usoara.Si...zine mai multe de tine sa te cunoastem mai bine.
Danaaaaa,noi hai sa ne spanzuram maica ca nu stiu ce-om cata paci
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
diadaniela spune:
Taci din gura ca eu sunt pe bici ,incerc sa intineresc.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ange spune:
Danutzule,lasa draq bicicleta si baga ca viata trece
ma duc sa-mi iau copila de la scoala.
O seara placuta si o noapte "furtunoasa"
ange,mamica de 2 ori
foto
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by ange
Danutzule,lasa draq bicicleta si baga ca viata trece
ma duc sa-mi iau copila de la scoala.
O seara placuta si o noapte "furtunoasa"
ange,mamica de 2 ori
foto
Nu pot Cami,ca nu s-a culcat copilul.Dar o sa incerc sa-ti urmez sfatul.
Dana
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Taci din gura ca eu sunt pe bici ,incerc sa intineresc.
Dana
sunteti criminaleeeeeeeeeeeeee
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
andora spune:
Hai mai ca ma complexati nici eu nu stiu ce caut intre fetite de 23 de ani
mai eu acum m-am trezit, toanta cu T mare sunt! Nu cumva ieri a mai fost ziua cuiva, Alina? Hmmm..... si tu taci chitic? Sa-ti traiasca si sa va bucurati toti trei de minunea mica Alexa La multi ani cu intarziere!
Ralucutza mama ce sa mai zic... Austria, munte, zapada, superb!!! Eu credeam ca mai ai un bebe dupa semnatura acm am inteles, ai o fetisoara de copila dulce si micuta incat era imposibil.... pup la fetita din burticuta!
Mai sunteti de coma cu aspirinele voastre, pe mine nu ma lasa inca uca sa iau ca nu vrea sa doarma asa ca mi s-a apucat sotul de spalat vase sa-si consumne energia Mai devreme ma strangea in brate si mi se ridicase bluza, iar Gogo a-nceput sa rada, zice 'tzitzi", "ne-ne-ne' si dadea de zor din cap ca m-a bufnit rasul, cine are grija de tati sa nu ia supradoza de aspirine
Iar nenea Big brother e asteptat cu incredere cu provizii de la Bucuresti...
Ma duc sa citesc Scufita Rosie, sa vedem cum o mai cotesc seara asta cu moartea lupului
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea