Mamici casnice (9)
Raspunsuri - Pagina 11
ange spune:
Dana,da tu de unde stii bey ce fac oamenii?![]()
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
diadaniela spune:
imi dau si io cu parerea!![]()
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mihaela amalia spune:
Chiar asa Dana tu de unde stii ce face Flavia, ai?????![]()
Ange, eeee imi beau cafeaua cu colegu', doar dupa ce ne da trezirea
...ce-as mai fi dormit si eu mai multicel azi dimineataaaaaaaa
![]()
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
Danelutza spune:
Mai Dana, daca-i asha sa ne zica si noua, ca chiar sintem curioase. 

Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
ange spune:
mihaela,aha!deci va cafeliti dimineatza!si eu care credeam ca incepeti ziua altfel!!!![]()
auziti,ma gandeam sa o rugam pe Flavia sa reediteze catalogul.Sa-l faca in culori,in ordine alfab.,pe date de nastere.Nu stiu.Zic si eu.Asta mi se pare "sters".Parca nu are "culoare"![]()
am auzit ca nu stiu ce pantaloni sunt la moda acum in Ro.care?Explicati-mi si mie.Pls.![]()
Dana,si eu care credeam ca v-ati intalnit![]()
probabil Flavia nu a terminat de sarbatorit St.Valentin si astazi au dat un "bis"
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
ange spune:
Danelutza,care-i id-ul tau mai pe mess.Nu te vaz.
ori nu bat eu bine sau cum vine treaba?!![]()
ange,mamica de 2 ori
foto
alexa si mami spune:
ce fac mamicutele?
cami, nu mi-ai zis de "aspirina"? poti lua?![]()
da' cine se joaca la calculatoru' tau? on line, off line???
daniela, de cind vorbesti cu cu fi'mea?
io's alina.
flavia= disparut in misiune!
alexa & fam
alexa si mami spune:
auziti, v-ati gindit ca flavia ne urmareste din umbra?
sa vada daca ne descurcam fara ea?
nuuuu, flavia. te vrem inapoi!
alexa & fam
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
auziti, v-ati gindit ca flavia ne urmareste din umbra?sa vada daca ne descurcam fara ea?
nuuuu, flavia. te vrem inapoi!
alexa & fam
da' ce ma, Flavia e Big brother?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ange spune:
alexa si mamai,dar de ce mai nu pot lua aspirina?!Nu-s gravida.Sau nu stiu eu?!?!![]()
sau e vreo poanta si ma prind greu?
si la calcul. nu se joaca nimeni.cand suna tf.sare din "idle"
si cica nu doar atunci.are si el bazdaci.nu stiu dar mi-a zis lumea ca sunt enervanta cu "intr-ies"![]()
Dana,ce zici tu acolo? ca eu tare greu ma prind 
ange,mamica de 2 ori
foto