copilul unui copil
sunt oana, am 19 ani si de ieri am aflat ca sunt insarcinata ! sunt foarte fericita, dar in acelasi timp speriata ! asa ca va rog pe voi, mamici-forumiste, daca puteti sa ma ajutati cu unele raspunsuri, lamuriri etc ! va multumesc si va pup cu drag !
Raspunsuri
hanako2004 spune:
FELICITARI

si eu tot la 19 ani am ramas insarcinata
si in aceiasi situatie ma aflam
insa in timp mi-am revenit si frica fugira
o sa fie bine mai ales daca este un bebe dorit
i-ti urez o sarcina usoara si un bebe sanatos
sfatul meu este sa fii puternica si rabdatoare
mult succes![]()

EMILY
poze

danita spune:
heiiiiii felicitariiiii
sa iti spun ..prietena mea din liceu a avut fetita la varsta ta . acum are 36 ani iar fetita e la liceu si e tare mandra de mama ei . sunt ca doua prietene si se inteleg perfect !
mm ...ce zici ?
sa fiti sanatosi !!!!!!!
Fabya spune:
kay bine ai venit pe acest forum! sarcina usoara iti doresc,un bebe sanatos si frumos
Sa stii ca eu acuma 18 ani in urma am nascut la 19 ani deci eu am ramas la 18 ani....i-mi amintesc totdeauna ca de ziua mea de nastere la 19 ani mi-a facut med.iesirea din spital
a fost frumoa ziua aceia ,prima zi acasa cu fetita mea (Amalia_Mirabela) care va face anul acesta frumoasa virsta de 18 ani,frumos nu
mamica tinara si fata mare.Toti colegi ei de scoala cind ne vad in oras pina sa stie ca sunt mama ei,ai spunea a doua zi ca te-am vazut cu sora-ta ieri si ea le spunea e mama mea,si toti wowwwwwww mama ta....da e tinara![]()
Asa ca bucurate si sa stii ca si mai tirziu va fi o mare bucurie pentru tine.
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
Leditia spune:
quote:
Initial creeata de kaysunt oana, am 19 ani si de ieri am aflat ca sunt insarcinata ! sunt foarte fericita, dar in acelasi timp speriata ! asa ca va rog pe voi, mamici-forumiste, daca puteti sa ma ajutati cu unele raspunsuri, lamuriri etc ! va multumesc si va pup cu drag !
Bine ai venit
.Sarcina usoara si un bb sanatos.
Cred ca o sa fi mamica de oct.nu?
Daca vrei poti sa te alaturi viitoarelor mamici de sept.-oct. pe care le gasesti aici. http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68447&whichpage=10
Ce raspunsuri,lamuriri vrei?Pune intrebari si cu siguranta fetele te vor ajuta.
Multa sanatate si o sarcina usoara iti doresc.
pupici.
POZE
ama_kaly spune:
kay in primul rand iti doresc o sarcina usoara si un bebelus frumos si sanatos! Eu sunt anul I la facultate si tot la 19 ani am ramas insarcinata.Acum sunt in 7luni, peste 2luni o sa vine bebe..si sunt FOARTE FERICITA!!Deci..CURAJ!
Daca ai intrebari sau nelamuriri legate de sarcina,poti intreba orice fetele de pe forum si iti vor raspunde ca toate sunt foarte dragute!Inscrie-te la mamici de septembrie-octombrie si ai sa vezi ca o sa iti faci multe prietene acolo!
io
29+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
mexxa spune:
Kay stai linistita scumpa ca asta nu e un capat de lume...eu anul acesta fac 20 de ani si sunt tare mandra de bebele meu care sper sa ajunga sanatos la 9 luni.
Nu iti fie frica de nimic si stai linistita. Iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos.
Te astept la mamici de septembrie ovtombrie pentru a afla mai multe despre acesta frumoasa periada de sarcina.
Pupici.
6
http://community.webshots.com/user/mexxa
Cristina A spune:
Felicitari!! Sa ai parte de 9 luni frumoase, fericite, sanatoase si implinite cu un pui frumos care sa fie exact asa cum l-ai visat. In calitate de mamica a doua oara vreau sa te sfatuiesc sa-ti traiesti sarcina secunda cu secunda. Vei avea parte de transformari si senzatii pe care nu ai sa le mai intalnesti decat daca vei mai face si alti puiuti. Apoi sa stii ca este important sa ai incredere in medicul tau si sa nu te sfiesti sa-l intrebi nimic - adica daca iti trece noaptea prin minte o balarie, a doua zi sa o lamuresti cu medicul pentru ca noaptea urmatoare sa poti dormi linistita, ca sa poti visa o alta balarie. Apoi mai este important sa stii sa pui la cos toate sfaturile primite de la matusi, bunici, vecine si alte babe binevoitoare care "pe vremea mea ..." cresteau supercopii, fara pampersi si cereale. Mult succes!
marrycalu spune:
Felictari!sa dea Dumnezeu sa ai un bebe sanatos,cuminte,destept si cuminte,da te bucuri de el,sa fii mandra de burtica ta.Eu am 28 ani si insarcinata in 7 luni pentru prima oara,dar mi-as fi dorit sal fi avut deja,sa fi fost o mama mai tanara,nici o clipa sa nu-ti para rau ca astepti un bebe,fii puternica si responsabila.Sanatate multa
28
+
Robert in burtik
raalucutza spune:
KAY stai foarte linistita!eu am ramas gravi la 22 de ani!si vezi ca multe fete sunt de varsta ta!si toate sunt fericite si implinite!nu vad de ce tu nu ai fii!si sper ca tatal copilului sa fie pregatit sa aiba grija de doi copii!pupici si bafta multa!

RAALUCUTZA
25+ http://community.webshots.com./user/raalucutza
claujro spune:
Felicitari! Sa dea- D-zeu ca totul sa fie bine. O sa fii o mamica tare tanara si frumoasa si copilul o sa fie mandru de tine! Eu mi-as fi dorit sa pot sa fac un bb atat de tanara. Acum ma gandesc ca eu voi avea 40 cand Mara va avea 10 ani. Tu o sa ai 29!!! Super! Bravo!
Inca o data felicitari!
Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei