copilul unui copil
Raspunsuri - Pagina 2
asi spune:
Felicitari!
Cred ca te asteptai sa fii criticata cel putin din titlul subiectului eu asa am inteles.
Draga mea ai facut rau daca te-ai gandit la asta pentru ca esti invidiata( nu in sensul rau).
Iti doresc sa ai o sarcina usoara , un bebe sanatos si un tatic fericit si iubitor!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
kay spune:
va multumesc mult pentru cuvintele calde! sunt foarte fericita, si foarte entuziasmata ! aseara am adormit cu o imagine atat de frumoasa . . . un caputz mic, cu o guritza mica ce zambea spre mine ! am timp sa ma obisnuiesc cu ideea ! ama kaly, si eu sunt studenta in anul 1, dar sunt la teatru, la actorie . . . cand o sa afle profa mea n-o sa fie foarte incantata ! dar . . . o sa-i treaca! pana la examenul de an 1, sem 2, nu o sa fie atat de evident, iar pana la examenul de an 2, sem 1, o sa fie
, deci . . . se camufleaza ! asa ca nu prea am de ce sa-mi fac griji ! va multumesc mult si o sa va intreb tot timpul ceva, cum sunt eu anxioasa . . . va multumesc mult si va pup cu drag !
ama_kaly spune:
kay eu sunt studenta la ase,dar nu am avut probleme cu burtica la scoala..la mine pana acum nu a observat nimeni ca sunt insarcinata, pana acum la 7luni nu s-a cuoscut..asa ca ai sanse sa nu se observe.Daca abia ai aflat ca esti insarcinata pana termini anul universitar o sa fii in 5luni iar la prima sarcina pana la 5luni nu se cunoaste burta.
Oricum,FELICITARI pentru bebe si nu te mai gandi de acum,ai sa vezi ca o sa fie bine!!Daca ai intrebari,te putem ajuta/sfatui in orice privinta!
si pt tine si pt bebe ![]()
io
29+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
doroti_5 spune:
Buna kay!
Sa nu te sperie ca vei deveni asa tinara mamica, in Republica Moldova asta este virsta cea mai indicata pentru primul copil. Eu am ajuns la 22 si toata ziua numai asta si auzeam cind te mariti? cind faci un bb? Aici virsta devreme este 16ani si te asigur ca la 20% din femeele care nasc prima data au aceasta virsta. Eu cunsc femei care au nascut primul copil la 16 de aceea ca mama ei a nascut-o pe ea la aceeasi virsta.
O sa-ti fie putin greut cu bb si cu facultate, dar o sa te descurci.
Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara si fara incidente.
doroti_5
27+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
alinkav spune:
Bine ai venit pe forum Oana!!
Eu am ramas insarcinata la 21 de ani, si am nascut la 22. Acum baiatul meu are 2 ani si 3 luni. Sunt foarte fericita ca l-am nascut fiind asa tanara.
Asa ca iti doresc mult curaj, si sa stii ca nu e asa greu precum pare de la inceput!
Iti dorec o sarcina usoara in continuare!
Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
VoichiV spune:
Buna venit la
. Sarcina usoara si un bb minunat. Si sa stii ca o mama tanara e o bucurie si un sprijin formidabil pt. copil. Mama mea avea 19 ani si 3 saptamani cand m-a nascut si inotdeauna mi-a fost aproape si m-a sfatuit dar mi-a lasat si independenta de care oricine are nevoie....
VoichiV
25+
poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
kay spune:
am revenit ! cu intrebare ! mi se intampla destul de des sa mi se umple gura cu saliva, asa, brusc, fara nici un motiv ! e normal? cred ca adun pe putin jumatate de litru intr-o zi!
ama_kaly spune:
Stai linistita, e normal!
Bebelusul mic-mic ce face?Il
si pe el si pe mami a lui tanara!io
30+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe