Fetele din Zalau (camera 5-a) :))

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

uooof, is tare obosita, va spun repede 2 vorbe si erg la culcare ccu fetele...am stat pana la ora 20 la munca...sunt zombi!

Eu zic ca sambata e perfect, iar la elvira e mai mult decat perfect . Daca nu o derajam cu nimic...atunci e bine. Ziceti voi ora si ma conformez, da?

bianca, Silvia a fost asa de bucuroasa ca a venit Diana...i-a fost foarte dor de ea, in fiecare dimineata intreba unde e Dia, iar cand a plecat a plans...acum e minut de minut coditza dupa ea prin casa...
Si diana e cam dezamagita ca n-a fost iinca la sanius...ei, dar a fost la patinaj!

va pup! Poate maine voi fi mai putin obosita, sa va mai scriu...

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandana spune:

Bianca,am adunat deja vreo 6-7 pietre.e ok.
Ce fac barbateii tai? sunteti bine? Sper ca da/
Am intrat ptr 2 sec.sa va spun doar noapte buna si vise placute voua si la ingerasii vostrii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna!!!!!!!!!!!!

adriana acum am intrat si am vazut nr de telefon.merci pt el.sun dimineata sa vad ce si cum.din moment ce mi-a venit confirmarea ca mi-au aprobat dosarul , banii trebuiau sa ajunga.dar stai ca mai am o nelamurire si dimineata o elucidez.faza e ca mi-am dat nr de cont si in scrisoare scrie asa se vor trimite banii prin factorul postal/cont bancar.asa ca maine verific contul si apoi sun la posta.ce impresie i-a facut d-na invatatoare lui andreea?si eu zic ca poti s-o dai la scoala pe andree ca e isteata foc si se plictiseste la camin inca un an.cum e paula?

mihaela fetelor.astept cu nerabdare sa ne intalnim.

mai fetelor voi ati observat ca postam doar cele cu 2 copilasi?oare mamicile cu un copil muncesc la cel de-al doilea?

va pup si mai vin.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

seara buna, fetelor!

eu una nu munceam la al doilea copilas, ci ma munceam sa aduc Libero pentru o clienta tare draga mie pe care am dezamagit-o...sper pt. prima si ultima data...Bianca

Si sa va spun ceva, maine este o zi speciala pentru mine, mi-a spus nenea doctor ca pe 14 februarie a fost conceputa printesa mea.
Acuma...na...oricat m-as stresa nu-mi aduc aminte evenimentul dar vreau sa-l sarbatoresc cum se cuvinte. Ca atare i-am cumparat taticului nostru drag o tavita pentru servit micul dejun la pat. Ati ghicit, sa mi-l poata servi mie, sa nu se mai chinuie cu tavi improvizate
I-am dat deja tava cand am ajuns acasa si zau nu stiu de ce nu parea la fel de incantat ca mine Eeee...si barbatii astia...greu mai sunt de multumit...
Adriana, nu stiu care e faza cu offline, cred ca n-am fost atenta, am avut mult de lucru.
Gata, fug la culcare, vorbim maine...va pup.Aaaa, era sa uit, logic ca nu ma derajjeaza ba din contra sa ne intalnim tot la mine. Si da-le-ncolo de tigari ca om aerisi.
Noapte buna.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

zalauancelor ne intalnim sambata!!!!!!!!!!!

nu se accepta nici o absenta!!!!!!!!!!

persoana care lipseste trebuie sa-l faca pe bb2( zic asta pt ca noi cele cu 2 bb-ici vom fi prezente)

trebuie sa stabilim ora si locatia.

va astept cu propuneri.sa nu va trageti peca ma supar.

Mergi la inceput

elvira am scris in acelasi timp.sa inteleg ca mi-ai adus scutece????????????da sa-ti spun bomba, vreau marime mai mare.oare ai?ca is tare bune cele pe care le-am cumparat sambata.iar de dezamagit nu mai dezamagit , dar asa-s eu mai rea si-mi place sa te necajesc.

deci fete locatia e rezolvata : la elvira.URA!!!!!!!!!pot sa fumez la intalnire.

deci mai rame sa stabilim ora.eu ma angajez sa va aduc cu masina la marea intalnire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

HAPPY VALENTINE'S DAY !!!

Cum veti petrece azi ? Ce cadouri ati primit/facut ?
Eu va doresc tuturor sa petreceti cat mai bine si sa primiti ceva dragut !!!

Fetelor , eu sambata numai dupa ora 14 pot sa vin ... deee... dupa ce iese Andreea de la dans . Da oricum nu am cu cine sa le las pana la ora aia ca Luci e la servici ... deci ... daca doriti sa va intalniti mai repede ,vin eu pe urma ... daca nu, putem sa ne intalnim la ora 14.30 ? Stabiliti voi si scrieti aici ca sa stiu cum ma organizez si eu pe acasa ...
Eu aduc cafeau !!!! Si laptele !!! Si zaharul !!!

Bianca , eu stiu ca in cont bancar numai dupa vreo 2 luni vin banii . Am intrebat eu la DM si ziceau ca inca nu stiu cum sa procedeze , adica , sa faca contract doar cu o banca sau sa se vireze la fiecare in contul specificat pe cerere . Si mai ziceau ca banii pe ian. si febr. vin prin mandat postal , apoi vor vedea cum reusesc sa rezolve problema conturilor bancare . Oricum , suna la banca , poate ca s-a rezolvat totusi ... cine stie ... si mie mi-ar conveni mai mult asa , decat sa stau la usa sa tot astept postasita .

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Fetelor , sotul meu a fost super incantat de cadoul primit de valentine's Day !!! Nu m-am asteptat sa ii placa asa de mult !!! Oricum , pot sa va spun ca sunt de calitate buna atat tricourile , cat si baloanele !!!

Astept sa scrieti fiecare cu ce v-ati surprins sotii/iubitii si cu ce v-au surprins si ei pe voi !!!
Eu inca nu am primit cadoul , mai astept pana deseara !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandana spune:

Happy Valentine !
Va doresc ca azi,in special sa va iubiti mult....si cu foc..
Adriana....chestia cu surprinul sotilor sa stii ca depinde ce asteapta.....caci eu de ex.chiar daca pana acum nu am primit nimic....am avut eu grija sa-l surprind.Si ca atare am batut 1/2 ora bulevardul nostru unic si mi-am cumparat cadou eu ....mie....cu aceasta ocazie...o posetuta..si o fusta de ocazii mai speciale.Dar sa nu uit....pentru "ma iubesti" am cumparat o jucarioara care face baloane de firma Disney care sper sa-i placa.
Oricum ne-am hotarat eu si Fla sa-l scoatem impreuna de la camin si poate....mergem la o prajiturica....mai vedem....si in parc la pozat.
Cat pentru d-lui m-am gandit sa-i cumpar in drum spre camin o camasa MOV....ca demult imi propun.In rest ce sa zic....fiind in CMed. am facut ceva papa.....si am lucrat ceva acte pe calc....
Aaaa,stai ca nu v-am zis ca am tras o tura la croiroria unde imi cos eu de obicei si mi-am comandat un costumel si un pantalon negru din ceva stofite f.misto.Dar alae vor fi de 8 Martie...
Ajunge despre mine.....voi.....hai chiar ca parca nu conteaza cu ce ne cadorisesec barbateii daca ei sunt cu sufletul langa noi nu ?Parca totusi asta conteaza in final ...Oi fi eu de moda mai veche da ce parca nu handralim noi banii si fara sa avem ocazii speciale
Acu trebuie sa plec dupa darius la camin....poate mai intru azi...pa si aveti grija de voi....si de cei din jur in mod special astazi
paapapapapapapapaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Aaaa, n-a fost an sa nu sarbatorim valentine's, ieseam in oras la o cina...fara cadouri, dar era speciala masa aceea in 2...anul asta fiind marti, nici n-am avut timp sa merg in oras dupa ceva...ieri am lucrat pana seara, azi am iesit de la serviciu la 5 jumate, am mers dupa Silvi si am venit acasa. Sotul e inca la serviciu, il astept cu clatite, sa nu zic ca n-am facut nimic mai special .

elvira, trebe sa reeditati valentine's-ul de acu' 2 ani , macar sa exersati .

fetelor, daca e la 14.30, e ok, sa ne intalnim toate odata. Io aduc suc si ceva dulce, ok? Sau ziceti voi!

Va pup pe toate!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput