Duphaston si No-Spa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Dolcebaby,atata am citit despre placenta asta dar nu am intalnit termenul asta.Placenta ta a fost ok de la inceput?Adica inserata unde trebuie?
Cat despre mine va spun ca ieri am fost la spital unde era de garda dr meu sa vad ce e cu durerile astea.A vrut sa ma intreneze si am refuzat dand si semnatura.Mi-a mai zis sa iau si scobutil si am promis ca daca nu se vede nici o imbunatatire ma duc la internare.Acum mi-e mai bine stau la orizontala si astept sa vad care treaba.Va pup pe toate si sa auzim de bine,Chiar ca nu vreau in spital dar daca e musai ma duc,Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Fetelor pe voi cum va doare burta. De ex eu am momente cand mi se strange asa ceva sub buric si nu imi trece decat intr-o anumita pozitie, dar daca revin in pozitia initiala iar ma doare, e asa ca o apasare, ca o bila. Nu stiu cum sa va zic. Azi vb si eu cu dr mea sa vedem ce zice.
Monica pe tine te durea sa de tare de te-ai dus la camera de garda sau ai mers ca era medicul tau de garda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Fetelor pe voi cum va doare burta. De ex eu am momente cand mi se strange asa ceva sub buric si nu imi trece decat intr-o anumita pozitie, dar daca revin in pozitia initiala iar ma doare, e asa ca o apasare, ca o bila. Nu stiu cum sa va zic. Azi vb si eu cu dr mea sa vedem ce zice.
Monica pe tine te durea sa de tare de te-ai dus la camera de garda sau ai mers ca era medicul tau de garda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Fetelor pe mine ma doare sau am senzatia asta de burtica mai tare dar la palpare mai jos deasupra parului pubian si daca stranut ma doare.
Eu nu reusesc sa inteleg chestia asta, burtica tare cum o simtim la palpare sau altfel, ca eu oricum simt ca burtica mea se intinde si e umflata ca un balon? O fi si de la constipat? Eu ies afara zilnic dar nu pe masura la ceea ce mananc adica mai putin, asa cred eu.
Si parca circula ceva care ma inteapa prin burtica, o fi bebe? E asa rau ca nu putem identifica exact ce ne doare , mai ales daca suntem la prima sarcina. Asa ca am luat No-spa aseara si una azi dimineata si imi e frica sa ies afara din casa!
Doctora mi-a spus sa iau No-spa la nevoie daca se intareste burtica sau daca simt o greutate jos la abdomen. La mine nu se potriveste nici una din descrieriile astea , ce sa fac?

Emilia

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina timau spune:

buna, eu sunt incarcinta in 8 saptamnani , pe la 5 saptamani avau inceput dureri puternice de spate si de ovare ca si cum imi venea ciclu , am mers la doctor si mi-a prescris urogestan si nos-pa, dar problema este ca daca stau in frig sau curent tot am dureri, deci durerile mele se datoreaza frigului, iti recomand sa iei in calcul si asta.
multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Fetelor, la mine e ceva genul haraiala in burta,ca la ciclu si un disconfort asa permanent.Acum parca nu mai am ,dupa nosapa si scobutil.
va spun sincer ca eu mai am un baietel de 4 ani dar cu el nu am stiut ce sunt ala dureri si acum sunt panicata...
Contractiile sunt atunci cand ti se strange burta,nu se vede dar se simte bine de tot.,va pup
A si la spital am ajuns ca nu mai suportam sa ma tot intreb ce e cu mine.Era de garda chiar dr meu si am zis ca e mai bine a merg sa intreb,Monica

Mergi la inceput