cat de "open" poate fi o relatie???

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

quote:
Originally posted by adda

Deci ... este o diferenta mare intre a spune "Ce bine arata!" si a afirma "Ce bine arata si ce i-as face!".

corect! ai pus punctul pe i. asta e diferenta intre mojocie si relatie open minded

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Da' chiar nu vreau sa stric chefu' fetelor, mai Adusco.
Ba chiar am recunoscut sincer ca si io la 21 de ani cand m-am maritat si multa vreme dupa aia puteam sa si jur ca sotul din dotare nici nu mai vede alte femei si nici eu nu as fi putut sa simt vreun impuls...la o adica.

Acu' hai sa vedem daca am inteles bine. Deci creierul secreta dopamina d-aia timp de 3 ani de la "da"-ul spus la starea civila. Dupa care ia o pauza si mai secreta sporadic, asa...mai la un film cu Brad Pitt, mai cand trece o tipa "buna" pe strada...

Am inteles bine, ce zici ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

quote:

Kuki, "open" nu inseamna sa fii in stare sa accepti adevarul.
Si mai lasa-ma cu atitudinea asta superioara de femeie trecuta prin viata care le stie ea pe toate, ca ma enervezi
As fi naiva sa cred ca nu exista ispite, dar "dorintele animalice" cum le numea cineva mai sus, (adica pura atractie fizica) pentru diversitate, nu le pot accepta ca fiind normale. No way!

Open nu inseamna sa accepti adevarul, ci sa fi in stare sa VREI sa-l auzi!

Tu ai vrea sa auzi adevarul?
Orice sentiment este Normal.Cum definesti tu anormalul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

De acord cu Kuki, Mara76, NicoletaB, She, Adusca, Clover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

eu cred ca intr-o relatie este bine sa poti spune partenerului orice iti trece prin cap...asa sunt eu; spun ce gandesc..si astept acelasi lucru de la partener...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

Beeeei....creierul meu mai secreta dopamina! Dupa 7 ani, cu acelasi sot! Daca nu-i dopamina, e ceva foarte asemanator! Nu la fel de des, dar este!
anto

...ce-ntamplare cu mine Anto, ce minune cu ei Ioana si Stefan si bb din burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Imi cer scuze, dar nu am putut sa citesc toate cele 6 pagini scrise de voi. Dar asa, la prima vedere, am vazut ca sunt ceva persoane foarte "open". Oare pana unde merge acest open??? Adica sa vina sotul si sa-mi spuna "Draga, ai vazut-o pe vecina de langa noi? ce i-as mai trage-o!!!!! (scuza-ti)". Hai, sa fim seriosi!!!!
Un barbat,Marius, a zis ca asa ceva nu este admisibil intr-o relatie/casnicie. Insa mai multe femei au zis ca ele ar prefera sa aiba o relatie deschisa. Adica sa vina sotul/iubitul si sa iti spuna ca e in calduri si pleaca 3 ore sa isi elibereze hormonii cu nu-s ce prospatura!!! Da' ce inimi largi aveti.
Dom'le, eu sunt dupa tipare vechi, si daca sotul mi-ar zice asa ceva, in secunda urmatoare ar fi la usa, iar geamantanul ar zbura pe fereastra si ar ajunge inaintea lui!

Carolyne si bobocelul Veronica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Carolyne, dar daca ar gandi si nu ti-ar zice tie, ar fi OK, nu-i asa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Ce m-ati enervat asa, de dimineata!

Uf! Nu mai vreau sa continui discutia asta. Ma oboseste sa dau atatea explicatii. Si nici macar nu vreau sa conving pe nimeni de nimic. Ce mi se pare mie firesc voua vi se pare de neinteles ... si viceversa :) Stiam eu ca nu trebuie sa raspund la subiect pentru ca era o tema controversata din start.

Nu stiu cum e cu dopamina si cu pasiunea care dispare dupa 3 ani pentru ca n-am citit despre asta. Noi avem 6 ani impreuna, am discutat deschis de la inceput, cand am avut probleme (de orice natura), le-am confruntat, chiar daca nu mi-a placut ce aud. Nu spun mai multe pentru ca nu ma simt confortabil sa pun pe tapet viata noastra.

Cine vrea relatii open (totusi, eu inteleg prin "open-minded" cu totul altceva, termenul asta mie imi este echivalent cu "a fi lipsit de prejudecati", nu cu "a nu fugi de adevar" ... whatever) este liber s-o faca (fireste). Eu nu-l judec, dar nu-l inteleg.

Principiile mele in viata difera de ale voastre. Si ce daca? Eu nu incerc sa va conving de ideile mele, doar mi-am expus parerea. Si, ma repet, atat timp cat si sotul meu are aceeasi opinie si impartasim aceleasi principii de viata, asta e tot ce conteaza pentru mine.

miag, sunt de acord ca intr-o relatie este bine sa spui partenerului tot ce-ti trece prin cap. Dar daca ajungi in situatia sa-ti treaca prin cap ca ai vrea sa petreci macar o noapte cu altcineva (si asta este o alta mare dilema a mea: nu inteleg sexul fara dragoste) atunci, din punctul meu de vedere, s-a intamplat ceva la un moment dat, asta e un semn ca s-a produs o ruptura.

Da, indragosteala si fiorii de dragoste dispar dupa o vreme (la asta te refereai, adusca?). Dar trebuie sa ramana prietenia sincera, iar indragosteala sa creasca spre iubire. Dragostea si pasiunea dispar daca nu sunt intretinute, daca nu esti atent la nelinistile, dorintele partenerului (de orice natura) Trebuie sa vrei sa-ti pese si sa incerci sa patrunzi in sufletul lui atunci cand ai impresia ca ceva nu e bine.

Acum nu stiu, eu am si exemplul socrilor mei care au aproape 30 de ani impreuna si se observa ca se iubesc si se respecta, se tin si acum de mana ca doi liceeni. Si zau ca nu-mi vine sa cred ca daca socrul meu i-ar spune soacrei bazaconia asta, ea ar accepta senina situatia, apreciind si sinceritatea lui pe deasupra si fiind "open"

Gata!
Nu va suparati daca n-o sa mai raspund la subiect. Dar am spus tot ce aveam de spus, fara a avea pretentia de a-mi impune punctul de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:

Principiile mele in viata difera de ale voastre. Si ce daca? Eu nu incerc sa va conving de ideile mele, doar mi-am expus parerea. Si, ma repet, atat timp cat si sotul meu are aceeasi opinie si impartasim aceleasi principii de viata, asta e tot ce conteaza pentru mine.

Nu va suparati daca n-o sa mai raspund la subiect. Dar am spus tot ce aveam de spus, fara a avea pretentia de a-mi impune punctul de vedere.

Este randul meu sa ma in fata ta !...

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput