cat de "open" poate fi o relatie???

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Multumesc, la fel!
Sau
Multumesc, la fel!

ce preferi!

subiectu' asta nu merita kilarit asa, deci iti reamintesc ca e mai jos o sectiune de vendette personale, frustrari si besteliri (aia pe care o cunosti bine!).

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by Elise

subiectu' asta nu merita kilarit asa, deci iti reamintesc ca e mai jos o sectiune de vendette personale, frustrari si besteliri (aia pe care o cunosti bine!).

Elise din ce in ce mai mult constietizez faptul ca esti o prietena adevarata, cu care in mod constant si tacit, comunic aproape zi de zi! Iti multumesc din tot sufeletul ca existi, ca esti asa cum esti si intotdeuna am un bun sfatuitor prin toate informatiile pe care ni le pui la dispozitie neconditionat. Esti minunata!

ps despre ce vendeta vorbesti? te-a suparat careva?
hai sa te pupe babusca si nu fi suparata, nu merita.

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adusca
Elise din ce in ce mai mult constietizez faptul ca esti o prietena adevarata, cu care in mod constant si tacit, comunic aproape zi de zi! Iti multumesc din tot sufeletul ca existi, ca esti asa cum esti si intotdeuna am un bun sfatuitor prin toate informatiile pe care ni le pui la dispozitie neconditionat. Esti minunata!

ps despre ce vendeta vorbesti? te-a suparat careva?
hai sa te pupe babusca si nu fi suparata, nu merita.

nasol. si ce impulsuri iti transmit eu tacit, constant si de la distanta?

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Ei,uite ca contrar asteptarilor,exista persoane care pot iubi la dublu;cu-alte cuvinte pot secreta dopamina pentru cel putin doo persoane-n acelasi timp.Daca nu ma credeti pe cuvant,dovada imi stau Elise si adusca!Felicitari,fetili!Sa va tina sentimentele sincere si-nflacarate macar dublu celor 3 ani secretati in statistici!

quote:
Trebuie sa avem mare grija de partenerul nostru, sa nu lasam dragostea sa moara si mereu sa-l surprindem (placut, fireste ) cu ceva nou pentru a nu ajunge sa-si doreasca altceva, sa fie nemultumit sau frustrat.

Eeeee,poate reusesc sa fiu total off-topic,insa eu cu asta nu-s de acord.Is niste chestii care se bat cap in cap:adica e posibila iubirea pan ' la adanci batranete,da' trebuie intretinuta artificial cu bigudiuri pe furis,epilat brazilian,"jartele" rosii si imaginatie nestavilita.De ce trebuie sa muncesc sa fiu iubita si sa nu fiu pur si simplu,pentru mine insami?Esenta iubirii e tocmai acceptarea celulilalt asa cum e el,cu defecte si stangacii.Unii nu se pricep la reparat prize,altii nu stiu sa faca declaratii de dragoste,unii nu pot sa se-obisnuiasca cu ordinea sau trezitul devreme,altii au dorinte sexuale mai navalnice.Astia sunt oamenii langa care traim si daca ceva ajunge sa ne oripileze in comportamentul lor,inseamna ca nu ne-am straduit destul sa-i cunoastem,sau n-am vrut sa-i cunoastem.
In cazul de fata,e drept ca tipul s-a exprimat cam abrupt;nu stiu daca da dovada de prostie sau de mojicie;insa poate asta a simtit el atunci,poate e unul dintre aia stangaci in exprimare dar cu dorinte navalnice;poate asa s-a priceput el sa traga semnalu' de alarma(vorba cuiva).Si eu ca sotie ce fac?Imi sun prietena poate m-ajuta cu un vot public,sa vaz ce atitudine ar trebui sa adopt?(am exagerat intentionat,insa in nici un caz nu mi-as fi sunat prietena inainte de-a-mi intoarce barbatu' pe toate partile,sa aflu de ce-a debitat chestia aia)
Cand ne casatorim toti visam sa fim unici pentru persoana aleasa,in general o facem cand inca suntem indragostiti si visele frumoase-s usor de imaginat si intretinut.Cu timpul insa da,vraja dispare,ne maturizam,cu putin (ba,ce zic eu?mult..) noroc relatia se transforma-n dragoste,devenim constienti de defectele partenerului si-nvatam sa le acceptam.Din momentul asta,zic eu ca-ncepe sa se contureze succesul sau esecul in casnicie.De modul in care invatam compromisul si-ntelegerea si acceptarea depinde totul;si cand esti atat de ferm pe pozitie incat esti sigur ca tie nu ti se poate intampla,tu esti absolut sigur de cel de langa tine,de fidelitatea lui eterna si de hotararea ta de a nu accepta un compromis in toate astea,eu nu pot sa vad decat o temelie pe nisipuri miscatoare.Omul e schimbator si e fiinta dotata cu sentimente,mai presus de ratiune,chiar daca multi sustineti contrariul;de aici se poate intampla orice.Si daca sa zicem perechea mea ar gandi la un mom. dat "mama,ce i-as trage-o aleia" dar din respect pentru mine tace chitic,nu capata un gram de apreciere in plus din partea mea.Aprecierea ar fi capatat-o daca in momentul ala mi-ar fi spus ce i-a trecut prin cap si si-ar fi asumat responsabilitatea pentru asta;recunosc ca poate-ar fi existat un impuls razboinic ,asta cu siguranta,dar sigur as fi fost impresionata de increderea lui in mine si mai curand preocupata de cauze si solutii decat furioasa.
Aud mereu pe-aici ca toti si toate fantazam la altcineva,ca e ok,atata timp cat n-o punem in practica sau nu gandim cu voce tare si tin sa va contrazic.Zicea cineva ca am ceva defect,da' io personal nu pot avea vreo strafulgerare de dorinta sexuala fata de cineva de care nu-s indragostita.La mine fanteziile functioneaza altfel;apar dupa ce dorinta s-a nascut deja;si cum spuneam pentru dorinta am nevoie de sentimente.Ma poate incinge o imagine,sa zicem,da' nu persoana din spatele imaginii,fara imagine in sine.Asa ca adusco,nu-mi place Pitt al tau,da' si daca mi-ar placea,tot esti "safe" cu mine ca n-as visa nimic sub clar de luna....Asa ca,din nou,generalizarile sunt false;ca si arbitraju' categoric de pe margine de tipul "eu as face asa,eu n-as accepta asta" in conditiile-n care "sfatuitoru'" nu se afla-n acea situatie.Viata bate filmu' si sentimentele ne topesc ratiunea-teorii atat de verificate si-atat de putin acceptate...
E,hai c-am aberat destul!Am citit tot la gramada si-asta-mi veni!Sorry!

PS ....ca nu poci dormi daca nu vars tot:mie mi se pare mai grav tinutu' de mana decat o partida de sex!Nu mai explic de ce,pen' ca iar va plictisesc!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Pai poate pentru ca tinutul de mina implica mai mult decit o atractie de moment?

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Exact!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Veve, desavirsit spus!

Pe mine m-ar obosi nespus sa trebuiasca sa fiu intr-un anume fel ca sa intretin dragostea. Vreau sa fiu iubita si in zilele mele mai putin bune ca sa nu ajung la epuizare incercind sa-i fiu pe plac.
Si, la rindul meu, il iubesc asa cum e el, cu tot cu defecte sau, mai ales, cu ele.

L-am incurajat inca de cind l-am cunoscut sa-mi vorbeasca despre tot ce-i trece prin cap si intr-adevar o face. Am incredere in el, pentru ca am incredere in mine si nu e doar o vorba in vint.

Ne-a luat ceva vreme ( nu mai tin minte daca au fost 3 ani..)sa ne cunoastem perfect si sa ajungem la armonia mult dorita, nu a fost chiar simplu.

Si nici pe urma n-a fost simplu, in unele cazuri dragostea te face sa treci si prin iad insa daca ar fi sa aleg din nou, tot pe el l-as alege.
De fapt, anul acesta am planuit sa ne reinoim juramintele, nu pentru ca cele vechi nu ar mai fi valabile ci pentru ca vrem sa sarbatorim bucuria descoperirii unor noi sensuri in dragostea noastra.

Insa recunosc si ca dragostea are legatura cu "chimia" si cu diverse "substante", fiind insa un subiect atit de vast, nu poti face generalizari, cum spunea si Veve.

Ca sa citez pe cineva, "oamenii e diferiti"...

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput