Mamici de mai-iunie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 7
zax spune:
Ioana
cat ai scris.
Multumim mult. Informatii foarte utile.
Tuturor ne vor fii de folos. Trebuie sa o iau incet pentru ca mi se par atatea chestii.
Unde ai gasit cosulet pentru piticutza in primele luni? Si eu tot asa m-am gandit. Unul care sa fie bun si de pus in patut noaptea si de transportat prin casa in timpul zilei.
Eu nu prea stiu exact ce hainute trebuie sa iau in prima faza, dar oricum o sa intru si pe pagina recomandata de bogdanai.
Pupici
zax
22+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20711;28/st/20060614/dt/-5/k/bb74/preg.png
ama_kaly spune:
inaioana pana la urma unde ne sfatuiesti sa mergem in Carrefour sau in Prisma?Ca vreau si eu sa ma uit de patut si cred ca de panza luam ca e mai ieftin si mai practic..iar cum zici tu ca ai vazut cu 2 nivele la doar 3 milioane mi se pare super OK.Dar sa nu fie din ala mare sa ocupe juma de camera..Iar saltea pentru el?Tu cum ai luat-o si de care e?Adica care sunt mai bune pentru bebe?
Mie nu mi se pare deloc ca ai scris asa mult si chiar astept sa mai dezbati subiectul
ca e foarte interesant.Si eu sunt pe dinafara cu tot ce trebuie luat pentru bebe si niste sfaturi de la cineva care stie sunt oricand binevenite!!
io
29+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
inaioana spune:
Magg, carutzul nostru a fost Brevi, il puteti vedea in albumul asta din toate unghiurile: http://community.webshots.com/album/184378908FcZScd
Toate componentele de panza se scot si se spala (la masina), este foarte usor de manevrat, este zdravan totusi si nu i se tocesc rotile, are amortizoare...nu stiu ce sa mai zic. Modelul nou arata cam la fel cu mici imbunatatiri.
Acum am primit pentru bebe 2 un Chicco 3DTech, care are trei roti si arata foarte interesant dar e destul de greu si nici nu se pliaza asa misto ca asta al nostru, chit ca are multe gadget-uri.![]()
Zax, cosuletz am luat de la un magazin obscur din Ploiesti dar am vazut si la Prisma (atunci..acum nu stiu daca au dar banuiesc ca da!)
Ama, nu mai stiu ce e la Prisma ca n-am mai fost de mult si cand am fost (acum vreo 3-4 luni) m-am uitat dupa carutzuri nu dupa paturi. Niste prieteni au luat de la Carrefour saptamana trecuta pat din ala cum iti spuneam. Nu e mare, e perfect. Mie mi s-a parut foarte frumos si pretul era foarte bun. Nu are saltea, adica are una foarte subtire. Eu am primit saltea nu am cumparat dar stiu ca cele de iarba de mare sunt foarte bune. Tot pe la Carrefour sau Prisma gasesti diverse modele!
Ioana
27 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
puiudana2004 spune:
Buna, dragutzele mele!Am intrat si eu repede sa va salut ca plec la munca si am avut de citit o gramada.
Mihaela,LA MULTI ANI!TOT CE-TI DORESTI SA SE INDEPLINEASCA!UN BEBE SANATOS SI FRUMOS!
Zax sa-ti traiasca baietelul,sa creasca mare,sanatos si voinic!
Dana
25+ cu
Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
LYLY809 spune:
Ama kaly, am sunat-o chiar acum pe prietena mea si astept un raspuns de la ea referitor la programarea mai devreme decat data de 10 martie. Meanwhile, trimite-mi pe PM numele pe care vrei sa fie facuta programarea. Referitor la patuturi, eu am vazut tarc cu 2 nivele la 230 ron in Carrefour fata de 320 ron EXACT acelasi produs in Cora, si pana m-am mocait sa-l iau n-am mai gasit. Fusese la promotie...
Inaioana, asta seara "probez" si un restaurant libanez
. Daca e ceva super va dau de stire! Maine nu pot iesi, asa ca, serbez din seara asta "mos Valentin"![]()
Mihaela, "LA MULTI ANI", sa fii iubita si sanatoasa
Lacri 23+ (maine 24 fix)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
cypocs spune:
MIHAELA, LA MULTI SI BEBE SANATOS SI GRASUT
ALIA 26 w
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
ama_kaly spune:
LYLY ai primit PM-ul?merci frumos!
Ina esti un adevarat ajutor!!
O sa merg si eu in Carrefour zilele astea!io
29+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
cypocs spune:
DIANA , mersi de informatiile cu streptococul
Ma gandeam ca atunci cand repet analiza sa o fac in doua locuri ca sa fiu sigura , poate nu iese asa usor la analize .Ce parere aveti?Eu cu gynipral m-am simtit tare rau si am luat doar o pastila.
ALIA 26 w
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
Lya spune:
Ioana,eu am 2 nelamuriri cu privire la patutul de panza.Nu e curent in el fiind aproape pe jos?Ca la noi de ex se simte la picioare curentul mai ales acum cum e mai frg.Si saltea,nu e suficienta cea care-o are el,e nevoie de una mai serioasa nu?
Mersi mult!
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">20 sapt
&
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
shoricutza spune:
MIHAELA, LA MULTI ANI!!! SA FII FERICITA SI SA AI UN BB SANATOS SI FRUMOS!!!

Ina f utile informatiile date de tine. multumim frumos
Am si eu o curiozitate legata de cos ... este un cos special ptr bebei sau cum? din ce este?
24+