Prajituri foarte rapide si ieftine!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana1976 spune:

PRAJITURA DESTEAPTA
1 l lapte rece, 8 oua, 8 linguri faina, 8 linguri zahar
Se freaca galbenusurile cu zaharul tos, se pune in lapte si se amesteca usor, dupa care se adauga faina.
Se bat albusurile spuma si se amesteca usor in compozitie. Se da la cuptor, in tava inalta, la foc potrivit.E desteapta pt ca in timpul coptului isi separa singura foile -sus, jos- de crema - la mijloc.
Pofta buna!

Salutareeee
Am facut si eu prajitura "desteapta", .....e delicioasa.
Dar, desi am uns cratita cu ulei, s-a prins putin de fund, cum trebuia sa fac sa nu se prinda? Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

cred ca trebuia sa si tapetezi tava sau sa folosesti hartie de copt, eu asa procedez. imi pare bine ca v-a placut.

Gratiela, strumfilor Mariuca si Stefanut

poznase si www.dropshots.com/strumfi" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Si eu fac prajitura desteapta, numai ca in reteta mea este prevazut si 1 pachet margarina Unirea.
Asta merge fara grasime?? Ca daca este asa, o incerc si eu ca sa renunt la grasimea aia vegetala...

P.S. Aici poza cu prajitura...

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Creatii culinare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

pot pune piersici sau banane la pandispan in loc de alte fructe? ca asta am si mi-e cam lene sa merg dupa altele!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Pandispan cu piersici


multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Prajitura cu ananas
Ingrediente: BLAT:
6 albusuri,
240 g. zahar
120 g. nuca de cocos
1 vanilie
2 linguri faina

CREMA:
1 compot de ananas,
6 ling. zahar,
6 galbenusuri,
1 budinca de frisca,
1 cutie margarina RAMA.

BLAT:
Din ingredientele pentru blat mentionate mai sus se face un blat care se coace la foc mic.

CREMA:
Zaharul se freaca cu galbenusurile apoi se pune budinca si siropul de pe compot. Se da la foc mic si se amesteca bine pana se ingroasa.

Dupa ce sa racit, se amesteca cu margarina si se adauga ananasul taiat marunt.

Peste blatul racit se pune crema apoi se rade 100 g. ciocolata alba menaj.


multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

AbraMackule mi-a iesit 20-zeciu mult prea bestiala:)))
Danke!
Am pus prune si piersici:) Pozele-st de cacao asa ca data aviatoare iti dau imagini de la locul faptei:))))



Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput