bebelusi de ian-feb 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 8
bubu05 spune:
Pai mai stau, ca ma apuca o fricaaaaaaaaa...mama-mama!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Merci Oana. Cu prima ocazie incerc si reteta ta.
Shobo, nu am incercat alt lapte, deoarece sunt foarte multumita de Milumil 3, insa, il cunosc foarte bine pe Rayan si el nu e mofturos deloc.
Asa a facut si cu sanul, l-a acceptat desi mancase la biberon.
Sunt absolut convinsa ca atunci cand ii voi da lapte simplu, tot praf, fara cereale il va accepta.
Liviana, ok, m-am lamurit, voi incerca si eu ca azi inca era vanat, nu doar rosu si il durea.
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
Apropos de nostalgie, m-a apucat si pe mine acum cateva zile, cand ma uitam la pozele din primele saptamani ale lui Rayan. Nu pot crede ce micut era, ce papusa mica si dulce.
Crinuta si
Rayan
catiflo spune:
Fetelor, sintem tare-tare suparati cu gabita, a reusit sa faca o infectie virala la urechi si git, nu e prima data cind face otita dar e pentru prima data ca plinge mai bine zis urla incontinuu, nimic nu il linisteste. i-am dat panadol sa scada febra dar nu a scazut. a inceput cu ceva mucisori, dar nu multi, ieri la amiaza febra 39.1-2, a refuzat mincarea si laptele, n-a vrut sa bea apa. Pe seara n-am mai rezistat si desi bietul de el adormise plingind, l-am luat in brate si la 11:30 am ajuns la spital la urgente. am asteptat 3 ore !!! pina l-a vazut doctorita (juma de ora pina l-a controlat asistenta de la triaj) cica au fost foarte multi bolnavi care au ajuns cu salvarea si astia au prioritate. in aceste momente baietii mei sint la coada la doctorul de familie, dimineata l-am dus la cresa ca sotul sa aiba citeva ore sa-si faca treaba la serviciu, m-au sunat sa spuna ca bb are febra si mi-au cerut permisiunea sa ii dea panadol, ca li se rupea inima de plinsetele lui. eu probabil ca am sa stau miine cu el acasa.
Simona, n-as putea spune ca avem facilitati, primim de la stat aprox $100 pe luna pt gradinita (noi mai punem din buzunar inca $1000), in rest nimic altceva, pt ca lucram amindoi si avem venituri. la gradinita e foarte bine, sintem multumiti, dar ca peste tot unde sint multi copii, e focar de infectie. De ex eu n-ar fi trebuit sa-l duc pe gabita azi ca sa nu imprastie virusul... mea culpa...
am citit si eu prospectele de pe pastele de dinti pt bbi, scrie ca le pot folosi cu conditia sa scuipe.
kita, tare rau imi pare de ce i se intimpla lui andrei, sanatate multa. eu nu reusesc sa il fac pe gabita sa bea laptele din cana, bibe il ia culcat si ii sprijin capusorul cu 2 ursuleti de o parte si de alta.
magga, ar fi trebuit sa mai facem o petrecere de thank you pt cadourile primite ![]()
alina maria, m-a bucurat mult mesajul tau, e optimist, numai bine si pupici lui mandy
ar mai fi ceva de spus despre ziua de azi plina de ghinioane, dar ma apuca plinsul si nu vreau sa se uite colegii patrat la mine.
va pupacesc
Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre
PatriciaArdeleanu spune:
Multumesc frumos, Tomasa! i-am dat si eu ieri putina miere si nu a avut nimic, asa ca de acum va minca din cind in cind si miere. Albus i-am lasat si eu aproape tot la omleta si galuste. Gata,a vem copii mari!Vinata nu i-am dat ca nu am mincat decit salata de vinete de la congelator,dar la vara ii voi da, la fel si ciuperci. SAlata verde nu i-am dat ca nu stiu daca s-ar descurca sa o mestece, nici muratura.
De la congelator i-am mai dat si eu spanac, fasole verde, amestec (conopida, brocoli, etc).
Noi ne laudam ca de vreo 3 zile facem kk la olitza, nu mai plinge si chiar ii place sa o pun. Pentru ca am aplaudat-o cind a facut la inceput, acum nici nu o asez bine si incepe sa aplaude
. Nu cere ea dar stim noi orele la care face si sintem pe faza.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
jone spune:
astazi m-am lovit de o chestie...vroiam sa ma duc la baie si eu ca tot omul, dar fata mea cand o pun in patut vrea sa sara de acolo si mi-e frica sa o las...asha ca ce m-am gandit sa o iau cu mine la baie si sa o pun pe olita...
si radeam de ea si ii ziceam "hai mami fa pishu!si ziceam pisshhhh!pishhh" si in clipa urmatoare se aude in olita cum a facut...
si era asha vesela.
jo si alexandra 
"soarele va rasari si maine!"
amo2004 spune:
Vai Kita si Catiflo prin ce ati putut trece cu puiutii pe la urgenta! Sanatate multa puilor, sa se faca repede bine!
Catiflo, 1100$ costa cresa pe luna? Wow!
Patricia si Jone, felicitari pentru rezultatele la olita. Am cautat si eu sambata in Selgros olita, dar nu mi-au placut modelele. As fi vrut o olita din aceea gen jucarie. Credeti ca una simpla ar fi mai buna, l-ar ajuta sa se focalizeze pe facut treburile?
Alina Maria, se vede ca ti-a prins bine concediul, mesajul tau e plin de optimism. Ma bucur ca esti mandra de Mandy, ai si de ce! Ce ai facut la examenul pentru permis?
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"
amo2004 spune:
Crinuta, apropo de ceea ce ne povesteai despre Rayan cu trasul de par. Sunt tare scumpi cum reactioneaza. Eu ma topesc dupa mutritele lor expresive. Ei ar vrea sa comunice dar verbal inca nu pot, asa ca incearca prin mimica fetei si atitudine. Noi de exemplu cand il apucase pe Mihai aruncatul lucrurilor pe jos ne uitam la el si reactionam a mirare. Ei, acum de cate ori arunca cate ceva pe jos, isi tuguiaza buzele suierand, iar fatzuca ii e toata mirare. Sa-l mananci, nu alta! La fel face si cand vrea sa ne spuna ca un obiect e interesant pentru el.
Fascinatia lui cea mai mare sunt cablurile de orice fel. Am ajuns sa-i spunem "cable boy"
. Ieri la un moment dat se facuse liniste, era clar ca "lucreaza" ceva, asa ca m-am dus rapid sa vad ce face. El tragea de zor de cablul de la laptop sa-l scoata din priza. Il ridica, mai tragea, il plimba un pic, tragea iar. L-am urmarit pret de vreo 5 minute in care nu m-a bagat deloc in seama, asa concentrat era pe cablul acela.
amo2004 spune:
Daniela, am vazut-o si eu pe Maria in rochita ei rosie. Foarte frumoasa petrecere, sarbatorita o scumpica de fetita, iar tu arati foarte bine. (Mi-a placut mult de tot fusta ta
)
Intrebare: puiutilor vostri le curge nasucul cand ii scoateti afara?
Acum eu va las, ca s-a terminat pauza. Sper sa mai intru diseara, de acasa.
PatriciaArdeleanu spune:
Amo, eu zica sa ii cumperi una normala, sa stie ca acolo se intimpla chestii serioase si sa stea cit mai putin pe ea.da-i tu alte jucarii la indemina. La noi cel mai bine functioneaza telecomanda.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)