bebelusi de ian-feb 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 7
Alina Maria spune:
Buna seara dragele mele , am revenit si noi din vacanta mai obositi ca niciodata , ma dor picioarele si mainile de la ski-at de nu mai pot. Am avut si o gramada de haine de spalat ca nici nu am reusit sa termin astazi .
Mandy a mancat de toate in Austria i-a placut in special carnatii si cartofi prajiti . Asta seara a papat mancare chinezeasca si nu s-a strambat deloc nici macar la inceput . Ei ii plac tot feluri de sosuri care mai de care mai gustoase cu pireu de cartofi . Nu a renuntat la borcanelele ei de la amiaza aia este masa sfanta .
In schimb in Austria a dormit cam prost de a fost mai multa galagie de la verisorii ei . Apartamentul in care am stat a fost foarte calduros si Mandy nu a avut nici un fel de obstacole mai multe probleme sunt aici acasa .
Fetelor am vorbit cu mama si in mai mergem acasa ca si ea cu tata sunt in Italia , deabia astept ca sa o cunosca si ei pe Mandy .
Apropo Mandy a devenit si ea mai copilita nu mai e bb. aplauda cand e muzica , danseaza , face cu mana la revedere cand pleaca cineva , spune tata , da , da din cap a nu cad e fericita de zici ca a luat-o razna , merge tinut-a de maini , etc.
Sunt din ce in ce mai mandra de ea , insa ajunge despre noi ma duc sa vad ce ati mai scris si voi , nu stiu cand mai revin caci maine si poimaine lucrez .
Oricum noi va pupam si mai vorbim !
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an 
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

MihaT spune:
Liviana si Alexia se bataie asa ,(fata -spate)mai ales cand aude muzica.DR.ei mi-a zis sa nu o mai las sa faca asa ca nu este bine,sa nu ii spun ca nu are voie ,ca atunci ei mai rau fac,ci sa-i distrag atentia cu o jucarie,ceva sa uite.
lbelciug spune:
Aoleu Crinuta, scuza-ma, vroiam sa zic Lioton, nu Calgel. Eram cu gandul la maselele lui Matei care nu-i dau pace
si de aceea am scris Calgel. Deci Liotonul merge la neduli!
Wow, Bubu, ce bine arata Tiramisu... Felicitari! Ce reteta ai pt ea? Eu vreau sa incerc sapt viit. un tort nemtesc cu branza. A facut cineva? Any advice in afara retetei?
DAAA JONE! Exact problema asta cu cateva inghitituri ONLY o am si eu cu Matei acum. Eu banuiesc ca e de la dinti pt ca in mod normal e f mancacios si nu face figuri. De cateva zile insa dupa prima lingurita de mancare face scandal si cu foarte mare greutate reusesc sa-i mai dau altele. I-am facut si mai multe feluri de mancare gandindu-ma ca poate nu i-a placut ceva (desi altadata papa cu pofta acel fel), dar degeaba. Tzipa, da din cap a NU o gramada. Il mai iau cu cantecele si alte dulcegarii pana papa si el ceva. Am reusit insa sa descoper un truc: daca ii pun papa pe deget accepta mai bine mancarea. Deci e clar ca e de la dinti. Mai papa bine si cand ne vede pe noi, parintii mancand... In rest, e cu scandal. Iar cu batzaitul... asta e. Uneori incerc sa-i mai distrag atentia cu ceva, dar il mai las sa faca si cum vrea el...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei Yoghinul!
Professional pics
bubu05 spune:
Tiramisu
Crema:
4 galbenusuri se freaca cu un sfert de ceasca(de cafea) de zahar pudra, apoi se pun 60 ml laptic si se pun pe foc, obligatoriu la bain-marie, amestecand sa nu faca cocoloase, pana se ingroasa, apoi se lasa la racit. Se adauga 250g mascarpone si 3 albusuri batute spuma(NU 4, ca iese moale).
Se face o cafea fara zahar(400 ml) si se raceste.
25 de piscoturi (eu am luat Savoiardi)
Intr-o forma de cozonac, tapetata cu hartie de copt, se pune un strat subtire de crema, apoi un strat de piscoturi, care se inmoaie in cafea(bagate si scoase repede)...si tot asa pana se termina cu un strat de crema. Se acopera cu folie de aluminiu si lasa la frigider 6-8 ore. Se scoate pe un platou si se cerne deasupra cacao.
Eu am facut cantitatea de crema dubla, si mi-a iesit forma de cozonac si o forma rotunda, dar nu au intrat 50 de piscoturi, mai putine.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Shobo spune:
aia cu lovitul cu capul de usa o mai facea si Codrin... va ziceam eu ca mi-a zis pedi ca nu are nimic, descopera noi miscari... dar in ultimul timp nu l-am mai vazut.
Bubu, dar Milumil 3 ii dau! in mesajul anterior spuneam ca dau Milumil 2 masuri... si poate ai inteles Milumil 2
.
crinuta, dc e asa dulce tare as trece pe unul mai putin dulce, poate totusi il conving la Nan... dar Humana e mai putin dulce? desi e cam scump si copilul e deja mare acum. tu cu ce lapte simplu l-ai incercat si a baut?
poate fi vreo pb dc ii dau amestecat mai mult timp totusi jumate - jumate Milumil cu NAn? ca sa fie nici prea dulce nici prea simplu?
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
bubu05 spune:
quote:
Bubu, dar Milumil 3 ii dau! in mesajul anterior spuneam ca dau Milumil 2 masuri... si poate ai inteles Milumil 2.
Aaaa, ai dreptate Shobo, asa am inteles
! 

Poze cu Vladutz
MihaT spune:
Kita si mie imi pare rau pentru voi,ca ati trecut prin momentele grele ale vietii.SANATATE MULTA.
Legat de branula: cand copii au de administrat tratament intra-venos,mai ales pentru cateva zile,crede-ma ca este mai bine cu branula(lucrez in domeniu),as vena se poate sparge pentru ca copilul nu sta nemiscat la administrare,si nu mai trebuie intepat de fiecare data.Iar ca sa nu se infunde branula,la sfarsitul fiecarei administrari se introduce putin ser heparinat.Atat doar ca la copii trebuie cineva cu indemanare si precizie ca sa-i inimereasca vena din prima si copilul tinut bine ca sa nu se miste si sa sparga vena.
Stiu ca ai suferit cand ai vazut ca il inteapa ,eu cu toate ca lucrez in domeniu ,crede-ma ca am plans cand a intepat-o pe Alexia ca sa-i ia analize.
bubu05 spune:
Miha, si eu am plans, culmea la ultimul vaccin, cel de 1 an, pana atunci m-am tinut tare, dar acum, fiind mai mare, parca imi vorbea cu ochisorii in lacrimi...
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Mai fetelor, in ceas tarziu de noapte m-a apucat nostalgia! M-am uitat la pozele lui Shobo si am vazut-o cu burtica si am pus si eu niste poze cu burtica mea. Vreti sa vedeti?
Poze cu Vladutz