Mamici de martie_aprilie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Fetelor va pup pe toate...zmuaaaaaaaaaaahhhh...inca nu am terminat de trebaluit p-aci...dar va citesc cumintica in fiecare seara!Pana revin pe baricade...tastati la greu vrabiutelor ca asa stiu ca sunteti toate ok
Si acu`...de la mine pentru Tinutz : parampampam...!!! parampampam!!!!(sa bata tobeleeeeeee)...
Multi ani traiascaaaaa....multi ani traiascaaaaa....la muuuuuuuuuulti aaaaaaaani!!!!!Sa ai parte numai de bucurii si lucruri bune in toti anii din viata ta, de sot iubitor si bebe sanatos!!!

Io31+ cu beba_mica

beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Ciufuletz, pe Luca nu-l pot prelua niste prieteni daca e la o adica? Stai linistita, poate nici nu va fi nevoie!! Luca tot nu se dezminte, nu? Profita de mami cit mai e singur, ca p-orma o vreme… stie el ce stie.

Catrinel & titza mică

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

AIDA O, super!
Madonna e super cool! am mai vazut asta si la tv.
Mi-a placut intotdeauna. Si iti dai seama ca are 46 ani??? oare noi cum o sa aratam la varsta ei?
Si Gorillaz imi plac tare mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

TINUTZA LA MULTI ANI, IUBITA, TINERICO SA FII FERICITA ALATURI DE SOTUL SI DE COPILASUL TAU! SA AI O NASTERE USOARA SI UN COPILAS SANATOS SI MANCACIOS!

Laura cu 34+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

by the way, si Nadia Comaneci are 44 ani, arata super si e pe deasupra!
Ati observat cate si mamici proaspete anul asta? mai ales printre celebritati.
Cica in calendarul chinezesc anul 2006 e anul cainelui, foarte prielnic pt. nasteri!
No, ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Catrinel, daca l-as sti ca sta cuminte cu prietenii, l-as lasa. Dar el e cam mamos. Si cum eu am stat de cand s-a nascut cu el acasa, nu prea am avut nevoie sa-l las cu altcineva. O singura data s-a intamplat in 26 luni sa il las la o prietena care are si ea doi copii cat am fost sa-mi fac testul de glucoza, si deja dupa doua ore plangea dupa mine si se uita pe geam strigandu-ma. Nah, spune si tu ce sa fac. Cume inima mea??? Ca sa nu mai zic ca se joaca cu acei copii cam la fiecare we. Deci e obisnuit cu casa lor, cu ei, dar plange dupa mine.
Si nu as vrea sa stiu ca il las pe mana cuiva si el sufera.
Apoi ma gandesc ca daca ma apuca durerile noaptea, incotro o apuc? Ca maimutza asta se trezeste noaptea si se gheia o pauzaste intre noi doi cerandu-si lapticul.
Aseara a sunat sotul pe maica-sa si i-a explicat ca statistic vorbind aici, din cauza altitudinii se naste mai devreme. Asa ca sa isi ia bilet pe 3 aprilie. Deci parca m-am mai linsitit un pic. Macar sunt 17 zile in avans.
Ca sa nu mai spun ca ieri zbenguina mea s-a miscat non stop. Ce-o fi apucat-o, nu stiu. Probabil a simtit framantarile mele. Cert e ca timp de 35 de min. s-a miscat continuu. Iar eu eram asa de obsedata ca am stat numai cu ochii pe ceas. Apoi s-a linistit un pic dupa care iar a inceput sa misune prin burtica. Sper sa fie bine.
Ambra, bine ai venit acasa! Sa papi bine si sa fii sanatoasa!
Pup

Ciuf (31+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, vazurati cum imi baga la verbul "ghe..."
Hihihi, imi vine sa rad.
Ah, diseara mergem ca niste indragostiti la un restaurant japonez.
Pup burticile

Ciuf (31+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ameluta spune:

L multi ni Tin, s fii sntos, s i un bebe sntos si s v bucurti, tu si sotul tu, de tot ce e mi frumos pe lume st.s fiti mereu indrgostiti unul de celllt si fiecre zi s fie o srbtore!
l fel v urez si l celellte mmici, s fiti vesnic indrgostite si purure iubite de sotii vostri!
noi m mi fost putin l cumprturi ser si i-m cumprt iubitelului meu mic din burtic o cutiut in cre vom pune suzetele, niste hinute si gentut din cee specil pe cre o vom cr dup noi pe unde vom merge in vizit su l plimbre.
nici eu nu pot dormi nopte si nu cred c puc nici 7 ore, cee ce e tre nsp, mi les l primele ore le diminetii l servici.
smbt mergem si noi l dn dr si suntem nerbdtori s-l mi vedem pe bietelul nostru, c ni s- fcut dor de el.nu l-m mi vzut de pe 20 inurie.
v pupicesc pe tote.s veti o ser fin si s v iubiti mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Va multumesc mult de urari.Va rog sa Postati www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69111" target="_blank"> AICI

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput