Mamici de martie_aprilie 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 14
catrinutza spune:
Incepem in forta.....
Stire de senzatie: o gaina a facut un ou de jumatate de kilogram...reporterul o intreaba: planuri de viitor?? gaina raspunde: da...un ou de un kilogram....a iata-l si pe fericitul tata-cocos....dvs. ce planuri de viitoraveti??? raspuns: sa sparg fata strutzului....![]()
![]()
Revenim
un puiutz de moldovean
buritici burticoase si alte poze mumoase
catrinutza gravidutza
alinaalex spune:

Saluti tuturor!
Am aparut cu greu si eu. Vad ca voi sunteti mult mai matinale, mi-a luat ceva timp sa va citesc din urma..
Eu, ca de obicei, m-am culcat spre dimineatza si m-am trezit la amiaza... Am bagat ziua-n noapte si viceversa. Ata ete, nu ma lasa burdihania sa dorm, toata noaptea se foieste...
Bine macar ca tot dorm pana la urma, ce mai conteaza ca e noapte sau zi?
ANDREEA G., f. cool bancurile, mi se intareste burty si mai tare cand le citesc...de ras![]()
Fetelor sa stiti ca eu am tensiunea f. mica! 80 cu 50!!!
Pana la 7 luni am avut-o cat de cat normala, ca de felul meu o am mica, dar chiar in halul asta? Si asta in conditiile in care in fiecare zi beau cafea! Sau aproape in fiecare zi! Si de cateva zile incoace mi-e foarte sete, beau litri de ceai, suc, multe,multe fructe, mai ales citrice , iar pishu fac cateva picaturi si aia de 3-4 ori pe zi!
Oare retin asa de multa apa? Immm??? O sa-l intreb pe dr. cand ma duc la el sapt. viitoare.
Si stiti ce am mai obs.? Imi creste f.f. repede parul si unghiile, pe care oricum le-am avut sanatoase, de aia mi-am vopsit parul cat mai aproape de culoarea mea naturala, ca era blond vopsit si deja trebuia sa-l vopsesc macar in fiecare luna. Si n-am luat nici o vitamina! Numai fier, ca-s cam anemica, pe care-l iau si acuma.
ALINA + BB
33+
Catrinel_17 spune:
Cool, catrinutza!! ![]()
Ieri, conversatie cu al meu monamur:
Io: ”hmm, fetitzele seamana cu tatzii, deci va avea ochii mici, nasul mare si buzele subtiri. Fix cum NU trebuie. Fix pe dos…dar poate c-o sa semene putzin si cu mine!!”
El: “da, la…putza”
Ce sa mai zic… nu mai zic nimica!!
Catrinel & titza mică
catrinutza spune:
AndreeaG, n-am cuvinte pt bancurile pe care le-ai pus acum ultima oara...mai ales cu tiganul si cu recycle bin...am ras cu lacrimi.
jos palaria.
Adar...stai linistita mama...eu deja am inceput tratamentul cu socuri anti-nebuneala...
Noe... rusinica mica pt ispita ta sferica, molicica si cu aluna in mijloc...
...ca eu ma deslipesc cu ranga de pachetul cu cioco 

Nshiro...nota 20 pt "micutza profitoare"...pai daca tot saliveaza atat dupa un nepot de ce sa nu cotizeze cumva, nu?????
MP ma bucur ca ai revenit ptintre mamicile dependente de forumul DC...sper ca totul e ok sau daca nu, in cel mai scurt timp sa fie... si special pt tine
.
Eu una ma inec precum tiganu' la mal...acum a dat si constipatia peste mine, da una dintr-aia crunta
si vad ca ma incearca oaresce miscoreli prin gat...sper sa se tina raceala de mine ca ala cu coarne de tamaie... in rest asteptam cu nerabdare echo de vineri si rezultatele de la "donarea" de sange de azi....
si chiar daca ti-am trimis ceva pe mail ceva, tinutzo iti scriu si aici vreo doua vorbe asa de drag...sa fii iubita, fericita si sa ai una dinttre cele mai superbe aniversari...si cui nu ii place ce ai gatit azi pt musafiri sa mai stea pe la ei pe acasa.![]()
![]()
un puiutz de moldovean
buritici burticoase si alte poze mumoase
catrinutza gravidutza
ANDREEA GEORGIANA spune:
Ileana Marius,nastere usoara susorii tale si asteptam vesti!
alinaalex si eu am observat ca imi cresc mult mai repede unghiile si parul,ceea ce nu-i rau deloc.
Nshiro esti o dulcica.Nu arat prea bine,asa umflata,dar daca tu zici...
Catrinel,imagineaza-ti ca sotul meu este disperat ca va semana Thea cu el.Poate si un pic mandru,dar nu vrea sa recunoasca.Asta era si motivul pt. care si-a dorit baietel:sa semene cu mine.Acum...cum ne-o fi norocul!
Catrinuta te rog sa razi...mai cu masura,sa nu superi bebelusa si sa nu o zdruncini prea tare.EEEEEEEEI!Vrei sa nu mai trimit bancuri?
ANDREEA GEORGIANA +33 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
manu spune:
Serj, felicitari, sa-ti traiasca printesa, sa creasca mare si sanatoasa! Tie refacere rapida!
Tina, La multi ani si sa ai parte de tot binele din lume!
Fetelor, eu sunt doar in trecere. Fetele sunt bolnavioare si am treaba pana peste cap!
Va pup,
Manu
Poze
aniversare
dea0277 spune:
Salutare fetelor,
Tina, un calduros La Multi Ani si implinirea tuturor dorintelor, multa sanatate si tot ce iti doresti!
Am ajuns si noi cu bebelina acasa care sa n-o deochi dar e tare cumintica, doarme intre mese, tipa cand ii fac baita si cam atat. Acum trebe sa ma mulg si la 12 ii dau iar sa manince mititica de ea.
Va pup si va mai scriu!
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
aida_o spune:
daca va place Madonna, ii puteti vedea show-ul de la Grammy's aici: www.youtube.com/watch?v=cwYsupxJzAY" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=cwYsupxJzAY (a cintat cu cei de la Gorillaz, care mie-mi plac mult). Madonna apare putin inainte de jumatatea filmarii, si cinta "Hung Up"
in caz ca nu puteti vedea nimic, inseamna ca trebuie sa va instalati intii Flash Playerul de www.macromedia.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" target="_blank">aici (click pe butonul de Install Now, dar intii debifati unde e bifata casuta de la Also Install Yahoo Toolbar), si abia apoi sa incercati sa vedeti filmarea.
aida_o spune:
si www.youtube.com/watch?v=tuIHD8Jmh0o&search=Madonna" target="_blank">melodia 'Frozen", tot a Madonnei, pt cine are placerea :)
Catrinel_17 spune:
Mey Pispi, cind esti infofolici iar nu se vede burtika. In restul – hai sa zicem, o burtica de 6 luni, sau pe acolo
se vede ca v-ati distrat misto la munte. Aaa, si catzelu’ ala pare destul de jmeker, asa… nu ma mir ca v-a jumulit potolu’ ![]()
Anairda, io-s inca la servici… citesc asa, mai in diagonala.
deh, timpuri grele, trebe predau chestii, sa scriu mailuri de goodbye… da’ trece asta. De saptamana viitoare stau acasa. Fara computer, deocamdata, valeeeu!!!
Ce ma fac?? Vin la birou ![]()
Loriana, bafta pe 17!!!!!!!!!!!! Tinem pumni!!!!! 
Serj, bine ati venit acasa!! Cum te simti? Ce face cumintzica de Ambra? 
Andreea_G,
las ca vor lua fetitzele si de la noi, poate nu de la inceput, dar ceva mai incolo… si n-o sa semene cu mami numai la “chestiutza”… Am o prietena care e si ea gravi, si sotzul ei tot zicea ca doreste cu disperare fetitza… “pai de ce?” … “sa semene cu maica-sa, nu cu mine”, zice el. “pai fetitzele seamana cu tatzii!” – el, disperat: “atunci BAIAAAAAAT!!!”
Misto bancurile ![]()
Dea, pupam bebelina cumintzica!! Bine ati venit acasa!
Catrinel & titza mică