Mamici de martie_aprilie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Dananita, stiam eu ca tie mai aveam sa-ti spun ceva. Ce sa fac daca uit de la mana pana la gura?
Vroiam sa te intreb de sterilizat pt ca trebuie sa o chinuim si noi pe birmaneza noastra, d-na Clara, cu treaba asta ca altfel ne chinuie ea pe noi. Dar am tot amanat(plus ca ne costa o caruta de bani aici) si am zis sa asteptam pana ce vine bb. Cat trebuie sa am grija de ea dupa operatie? Eu acum nu ma prea simt in stare de asa ceva...In cate zile isi revine? E ametita dupa, trebuie sa ai grija sa nu-ti cada de pe canapea/fotoliu? Poate sa mearga la pisi? Hai ca te-am innebunit cu intrebari!
In ce priveste grijile la primul copil, iti spun eu ca la mine sunt mai mari la al doilea, la Daria eram amandoi mai inconstienti si mai cu capul in nori, acum suntem ca doi moshi panicoshi.
Bafta multa la examen! Iti tin si eu pumnii! La ce ai examen ca ai super mult de invatat din ce ai zis? O sa fie bine, o sa vezi!
Chiar ieri imi povestea cum mama cum m-a nascut pe mine in plina sesiune, epuizata dupa 6 examene date si luate toate cu note mari, dar pe al 7 -lea nu apucat sa-l mai dea, n-am lasa-o eu cica

burtica,

Pozele noastre

Nuka mika

Catrinel 37+ si Daria Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

LA MULTI ANI TINA!!!!!! sa ai parte numai de fericire si bucurie si nu in ultimul rand de un bebe sanatos si voios

A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Lumisty,pe unde imi umblasi ca mi-a fost dor de tine?Te pupicesc

Anairda si Catrinel17,scumpele,uleiul de ricin este un laxativ puternic(adica ....nu o sa parasesc toaleta),care provoaca si contractii.Nu la toata lumea are acelasi efect,adica nu-ti garanteaza nimeni ca te ia nasterea,dar....de cele mai multe ori asta se intampla.Catrinel,da scumpa,asa e cum al meu, program de 3 ori pe saptamana cate 1-2 ora de tenis si cel putin data ajunge la inot,plus fiarele de care trage dimineata la trezire,jogging prin parc.E fooooarte constincios si sportiv din fire si eu mi-s o comoda.....am invocat toate scuzele posibile si imposibile ca sa ma sustrag de la invitatiile lui la ....gafait.Pur si simplu nu sunt genu care sa faca sport cu regularitate,doar sporadic.
Nshiro,binenteles ca nu o sa uit draga mea de forum.Cum as putea?Dar oricum trebuie de acum sa ies mai des afara cu mama ca sa se invete cat de cat cu zona in care locuiesc ca sa stie de unde sa cumpere una alta in perioada de dupa cezariana cand eu nu o sa pot iesi din casa.Sa-ti traiasca socrela cea darnica si sa-si mentina darnicia!
Pispirica,da domnle,ajunseram si in limuzina;imi venea sa plang,.....mami meu a crescut intr-o familie de 14 copii,la tara si a fost desculta vara si iarna ,pana la 13 ani,cand a gasit tataie 2 papuci barbatesti pe rau.as putea sa scriu 10 romane despre viata ei,...de asta mi-o iubesc pana la cer si inapoi.
Tcelen,,ptiu....sa nu-ti deochi papusa.e asa de dulce....
ValentinaSa ne traiesti scumpa si sa iti dea viata tot ce-ti doresti fata scumpa cu suflet frumos!La multi ani!
Happy Valentine's day to everybody!Sa iubiti si sa fiti iubite scumpele mele

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Cat, i-am dedicat 48 de ore de atentie sporita dar cred ca a fost si vina dr ca i-a facut prea mult anestezic. In mod normal ea trebuia sa fie treaza in cel mult 24ore de la operatie. Sunt detalii nu prea placute: a vomitat mult dupa operatie si trebuia sa o ridicam in picioare ca sa o ferim de inec pt ca ea nu putea singurica, a facut si pipilica pe ea de cateva ori, asta pana s-a trezit si i-am dat noi corsetul jos ca nu mai suportam sa o vedem chinuindu-se. Arata biata de ea ca un carnat ambalat cu cap, picioare si coada, era f stransa cu bucata aia de panza tare. Marti seara am operat-o si abia joi seara s-a dus singura, asa beata, la litiera si a facut, dar fara sa ingroape, abia se putea tine pe picioare printesa mamii. NU poti sa o pui nicaieri pe sus pentru ca poate sa cada si oricum sariturile in primele 2 zile pot duce la deschiderea operatiei.
Oricum, mai bine faci asta acum decat dupa ce vine bb. Noi de asta ne-am grabit, ca dupa aceea nu mai are cine sa se ocupe si de ea asa cum trebuie. Ma poti intreba orice doresti, sper numai sa nu plictisim fetele cu discutiile despre pisici. Imi poti scrie la dana_manea_ro@yahoo.com sau PM.
Of chiar trebuie sa ma duc sa invat. Examenul e la dreptul comertului international si am 3 cartuloaie Multumesc!
M-a mancat pe mine undeva sa ma incriu la master acum cand apare BB.

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loriana27 spune:

TINA!!! Sa ai parte numai de dragoste, fericire si noroc! Si un bb sanatos!

Fetelor, va multumesc din suflet pentru incurajari. Deocamdata sunt intr-o stare pe care nu as putea sa o descriu foarte bine, insa cel mai rau va fi joi. Doctorul chiar spunea ca poate de emotie vin mai devreme.
mariana1976 zici ca la putin timp dupa mine? Iti doresc sa decurga totul bine, bb sa fie sanatos si sa te refaci repede.
nshiro ma internez vineri dimineata si cred ca va mai dura ceva pana intru in operatie. O sa radeti de mine dar pe langa restul grijilor eu ma mai gandesc si la faptul ca o sa-mi fie o foame teribila Doctorul mi-a spus sa nu beau nici apa, dar daca nu o sa pot dormi toata noaptea, o sa mi se faca o foame groaznica. Se vede efectul starii mele, nu?

Va pup!

+ 39w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

LA MULTI ANI TINA!
SA FII FERICITA SA VA IUBITI TOATA VIATA SA FITI SANATOSI SI SA FACETI MULTI BEBELUSI FRUMOSI!

Fetele Happy Valentines Day! Sa va iubiti cu sotiori si sa luati

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

LA MULTI ANI TINA! Nastere usoara! sa ai un bebe sanatos si frumos. Multa fericire si noroc!
Fetelor sora mea mai are putin si naste. Azi dimineata i s-a rupt apa si acum asteptam...
Am asa emotii...abia astept sa imi spuna ca a nascut si ca totul e bine....
Va pup

Ileana 31+
Poze cu noi
Ghindoaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

LA MULTI ANI TINA SI MULTA, MULTA IUBIRE LANGA HAZBAND SI BEBE!!!

Noemi34+

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

LA MULTI ANI TINA!!!!!Sa ne traiesti si sa ai parte de o nastere usoara si de un bebe sanatos,voinic si frumos!!!
io 29+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

La Multi ani de ZIUA INDRAGOSTITILOR!!!!!Multa dragoste din partea sotilor,si sa ii avem asa iubareti langa noi mereu!Pupaceala multa si tot ce va doriti!

Ciufuletz,!Multumesc din suflet de urari!SAlutari de la Serj!
MP!
Biuta!
Aidutza,Zuzilici,!
Nshiro de 3 ori!Da Nshiro,Serj vine astazi acasa cu puiutza!Sunt amandoua bine!
Anairda,Ceela,Tcelen,Ariadna,Dananita,Val77,Delia21,Loriana27,Mihaser,Ileana_MArius si Noe
Cat,sa stii ca am dormit cu telefonul la cap.SA iti mai spun ca ma trezeam si ma uitam la el din cand in cand sa vad daca am mesaj?Cu raceala sunt asa si-asa.N-am facut temperatura,dar gatul si tusea tot asa sunt!
Pispirica stiu! EU sunt o smechera de fel!
Mariana1976,iti multumesc.Da-mi si mie un mesaj cu numarul tau de telefon sa am unde te contacta dupa cezariana!Inca putin si marea intalnire cu bebe!WOW!
Fetelor,va multumesc din suflet pentru urari.Mi-au dat lacrimile,asa de tare m-am emotionat cand am deschis forumul si-am vazut atat de multe urari si-asa calduroase.Cel mai frumos care il pot primi astazi sunt 33 de saptamani de sarcina!Va multumesc inca odata pentru ca existati!
Serj si Ambra,vin astazi acasa!!!!!!!!!
WELCOME HOME SERJ si AMBRA!!!!!!!!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput