Mamici de martie_aprilie 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 11
Biuta spune:
Burticutelor..oare cate suntem cu ganduri de cezariana, sau neavand de ales?????????
Nshiro, si eu am auzit ca e periculos pt astia mici sa iasa in luna a 8-a, nu stiu exact de ce..da eu sigur am morcovel in fund..
Doctorita m-o lasat sa aleg cum nasc, si nu sunt hotarata deloc, va intrebam la fiecare cum se misca, pt ca eu as vrea cezariana si din motivul ca il cred pe micut cam ancorat de cordon..si de imi e sa nasc normal, chiar nu as vrea sa pateasca ceva..nu stiu cum sunteti voi cu grija fata de micuti..da..banuiesc ca va pasa mai mult de ei, decat de voi..de aia as opta eu pt cezariana...plus ca nu am avut nici o o durere in oasele bazinului..si in cateva zile fac 35 de ani..si tare mi-e ca nu se dilata nici un pic
Pe 15 aflu de sta prichindelul tot in picioare..
Va multumesc tare mult la toate ca ati raspuns cum va stau bebelasii..ati fost f dragute..

Nu mai retin..care dintre voi avea circulara de cordon???????
Iar am zis ca va iau la rand..da..citesc..si tot citesc..si pe cand e sa raspund..imi dau seama ca titrezul ala de neuron..s-a rotit..si pa informatia ca lumea..
Cum respirati???????? Vi se intampla sa se accelereze bataile inimii??
Sar ca o caprita de la o idee la alta, sper sa intelegeti..
Frumoasele foc pozele de la albumul comun..care de care cu burtica mai frumusica...pupici la toate burticile
si enjoy Valentine's day!!!!
Bia
32+
aida_o spune:
mey fetelor... m-am tot uitat la albumul cu burticile, si nu incetez sa ma minunez de corpul uman; cum se-ntinde pielea aia pe burtica, si se-ntinde si se-ntinde... ptiu sa nu ne fie de deochi! eu imi faceam probleme, inainte de sarcina, si-mi imaginam ca ma voi chinui foarte mult cind mi se va-ntinde pielea pe burta. da' de unde! cel mai mare chin e cu greutatea bebelinei, mai ales cind ma trezesc din somn dimineata si dau sa ma ridic din pat... zau daca nu simt ca am burta tot mai grea si mai grea.
la mine, problema e si cu talpile, ca parca mi s-a marit intr-adevar numarul de la picior... si am citit ca dupa nastere nu mai da inapoi! ...pai ce ma fac eu? ca si-asa purtam 39 - 39.5 inainte de sarcina! acum nu mai pot sa incalt decit bocancii de iarna! aia sunt singurii care imi mai sunt comozi... citeam chiar pe site la Baby Connection (la sapt 30) despre treaba asta, cu cresterea numarului de la pantofi - permanent! (www.babyconnection.com/pregnancy/fetaldevelopment/130" target="_blank">http://www.babyconnection.com/pregnancy/fetaldevelopment/130/)
30+1
anairda36 spune:
Bravo nshiro, bine ai facut ca ai golit conturile soacrei :))
Laura Ioana eu ma tot gandesc ca n-o sa stiu cand e momentul si dupa aia tot eu ma cert ca doara n-oi fi atat de proasta si de nesimtita sa nu stiu 
Adar draga se vede ca nu ai prea cetit forumu din scoarta in scoarta tztztztz pai haida tu frumusel la clubul nostru cu supe de morcovei in
.
Noemi si tu ai nelamuriri cu imbracatul? Eu una sunt total in ceata ... noroc ca vine mama si m-o invata ea ca eu cu a meu drag sot i-am pregatit la copila in geanta de spital un body de bumbac cu caciulita si o paturica subtire si dupa aia radeam ca prostii ca ne-o ingheta copila pe drum la cat de luminati suntem noi.
Pispirica si la tine s-a lasat burtica? Si mie mi-a zis medicu saptamana trecuta ca nu e bai da eu asa stiam ca coboara cu 2-4 saptamani inainte de nastere.
Dananita bafta la examen!
Ema draga la fel arata si picioarele mele. Bea multa apa, stai cu ele in sus si pune-l si tu pe tati sa te mai maseze. Ah si incearca sa nu prea mananci sarat.
MP ma bucur ca sufletelul tau e mai linistit. Asa cum ai spus, daca credem in El, Dumnezeu e langa noi atunci cand avem nevoie. Ai grija de tine si de bebe.
Andreea Georgiana asa e cu umflatul. Chiar ii spuneam la o prietena ca nu ma va recunoaste mama in aeroport. Nu m-a vazut de 2 ani draga de ea si acu o sa ma vada ca o basica umflata.
Multam fain Mihaser.
Catrinel ai cam lipsit de la apel in ultima vreme. Maine ma duc iara la control si vedem ce-o fi fost lichidu ala.
Loriana asta da veste mare, te cred ca esti emotionata de numa. Suntem langa tine si facem galerie sa fie totul bine cu tine si cu bebe.
Alinaalex ai contractii braxton-hics, e normal. Daca te deranjeaza poti sa iei No-Spa pana la 3/zi. Cand incep contractiile bea 2 pahare de apa rece, goleste vezica si intinde-te in pat.
Tclen mai mastita iti lipsea draga de tine. Bine ca e fata sanatoasa si se reface. 
Mariana ce repede vine si intalnirea ta cu bebe ... iti doresc o nastere cat mai usoara cu putinta.
Ciuf de ce n-o chemi mai repede pe soacra-ta? Asa ai sta mai linistita. Daca nu, e cazul sa-ti faci rost de o babysitter in caz de urgenta pe care sa te bazezi si care s-o cunoasca cat de cat Luca inainte.
Aida_o eu inainte de sarcina purtam 37, acuma am botine 39!! si vreau sa-ti spun ca seara greu le mai incalt si pe alea. Va fi nasol daca va trebui sa inlocuiesc toata garderoba de papuci.
E normal oare sa stai la unu noaptea la calculator, sa bagi apa si ciocolata in tine ?
36
anairda36 spune:
LA MULTI ANI TINUTA DRAGA LOVITE-AR NOROCU SA TE LOVEASCA DE FATA DULCE SI FRUMOASA. SA-TI DEA DUMNEZEU NUMAI BUCURII IN VIATA SI SA NU STII CE-I NECAZUL SI SUPARAREA
tcelen spune:
LA MULTI ANI TINA!!!SA AI PARTE DE TOT CE-TI DORESTI IN VIATA,FERICIRE,SANATATE UN COPIL FRUMOS SI SANATOS DE CARE SA TE BUCURI INPREUNA CU SOTUL TAU!!
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
Cat spune:
La multi ani fericiti, Tina!

Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa ai parte de o nastere cat mai usoara si un bebe sanatos si frumos! Petrecere frumoasa astazi alaturi de cei dragi tie! Sper ca te simti mai bine si te-a ocolit raceala si putem ciocni si noi un paharel
in sanatatea ta!
Eu...inca pe baricade, dupa o noapte nu tocmai usoara, cu contractii si dureri mari de spate, dar ce sa fac daca inca nu sunt la intervale de timp regulate?! Astept inca!
Ciuf, draga mea, asta e si frica mea cea mare: ca ma apuca noaptea durerile si nu stiu ce voi face cu Daria
. Mama mea vine pe 26 februarie, dar dupa cum se prezinta lucrurile la mine, nu cred ca rezist atat. Ziua nu ar fi probleme ca Daria e la gradi si o pot lasa in caz de urgenta pana la 17, dar noaptea daca se intampla n-am la cine sa o las, cred ca o vom lua cu noi si vedem la fata locului. La cursurile prenatale am intrebat moasa ce e de facut si fiind o tipa f draguta care are si ea un baietel de 4 ani si stie ce inseamna s-a oferit sa o duc la ea, dar cred ca in stress-ul ala vom fugi direct la spital si eu fara al meu sotz lanaga mine nu cred ca poci...fara sa respiram impreuna, fara sa ma imbarbateze ca la nasterea Dariei... Lasa ca vom rezolva noi cumva! Eu am oricum o veste buna in sensul ca sotul primeste concediu medical platit 100%de casa de asigurari atata timp cat sunt eu in spital pt a avea grija de Daria si nu mai trebuie sa-si ia din concediul de odihna.
N-am adresa ta de messenger, da-mi si mie un PM, bitte!
MP, ma bucur ca ai revenit si iti doresc multa putere sa mergi inainte orice ar fi si sa gandesti pozitiv pentru baieteii tai! Vad aca si tu te confrunti cu aceleasi probleme in legatura cu nasterea! Nu ai unde sa-l lasi pe Vladutz?
Ariadna noi vorbim in casa numai romaneste (nu am stiut deloc germana cand am ajuns aici), Daria a invatat germana de la gradi de 1 an si jumatate de cand merge si sa stii ca a prins tare repede si suna tare bine germana ei fata de a noastra, ca la noi se simte accentul de est-european. Afara, la joaca vorbim germana, povesti asculta si in ro si deutsch dupa cum are chef, la fel si cu desenele la tv. Are momente cand vorbeste numai germana, in special cand se joaca si am observat ca in romana are deja un usor accent, din pacate, dar vorbeste f corect si are un vocabular f bogat.
Nshiro, multumesc mult de aprecierile pt poze! Si pentru mine a fost o mare bucurie sa le primesc de acasa scanate ca nu aveam decat vreo 2 poze din copilarie aici si mi-au trezit atatea amintiri...Doamne, cum mai trece timpul!
Iti tin pumnii in continuare sa se intoarca bebe!
Pispi, ma bucur ca v-ati simtit bine la munte si te-ai intors cu fortze proaspete si cu voie buna! Sper ca popoul tau e mai bine
!
Cu Daria am avut de tras zilele astea, mi-a facut 4 nopti la rand febra mare, 40 grade si peste cred si am fost zombie. Acum ia antibiotic si se pare ca isi face efectul, se simte deja mai bine dar are "arest la domiciliu" si e cam tristuca. Iti dai seama, ceilalti kinderi se joaca la gradi fara ea
...Sper sa ma mai "tin" si eu cu nascutul pana se face ea bine, ca altfel...nu stiu ce ma fac!
Tcelen , imi pare tare rau pentru tine, stiu prin ce treci cu mastita! Si eu am facut si n-am putut sa o alaptez pe Daria decat 5 saptamani! Sper ca la tine sa se rezolve si sa o poti alapta in contínuare pe Ana Maria, care e o scumpa si creste pe zi ce trece ( i-am admirat pozele). Sa stii ca nemtii zic ca nu tb oprita alaptarea in timpul tratamentului, sunt pareri si pareri!
Dea, ati ajuns cu Mia acasa? Sper ca sunteti bine!
Restul burticilor v-am pupacit si va doresc o zi a indragostitilor frumoasa! Sa fiti iubite!
,
Pozele noastre
Nuka mika
Catrinel
37+ si
Daria Maria
mamaariadna spune:
Tina, LA MULTI ANI, multa sanatate si sa ai parte de tot ce-ti doresti!
Toata fericirea din lume alaturi de familia ta si sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!
Ariadna, 37+
dananita spune:
'Neatza!
Ma incearca o raceala asa ca nu stau mult in zona sa nu va virusez.
LA MULTI ANI TINA! SA FII IUBITA SI FERICITA!
Noe
amuzanta problema voastra teritoriala. Noi n-am avut si nu avem deloc probleme in acest sens. De cand am adunat birmaneza asta mica si rasfatata de pe strada ea numai la litiera a facut, lucru care ne-a uimit si ne-a determinat partial sa o pastram. Cat despre trezirea din anestezie la noi a fost mai mult tragica decat comica. Iti imaginezi biata pisica intr-un corset din care-i ieseau extremitatile? In starea aceea ea incerca sa se ridice si pe mine ma podidea plansul cand o vedeam cum se chinuie, poate ca daca nu era sufletelul meu drag as fi ras. Atunci sotul meu, cu ochii in lacrimi, a grait: "iti dai seama, daca pentru Sisi plangem noi acum, dar pt bebe cand o fi bolnavior?"
Si ne-am pus amandoi pe un bocit...![]()
Toata lumea se simte asa nepregatita la primul copil sau numai noi??
Andreea_G, of of careia dintre voi ii mai sta gandul si la altceva decat la BB, nastere, bagaj de spital etc? Fac un efort colosal sa citesc cartile alea
Mihaser, Anairda, multumesc! Sa fie!
Nshiro, multumesc de sfaturi! Dar eu de fel nu mananc sarat si apa am ajuns sa beau DE SETE 4-5litri/24ore si cu toate astea pielea mea arata deshidratata (mai ales pe maini), desi ma si ung zilnic cu crema.
Am nevoie de bafta la examenul asta! Multumesc!
Tcelen, ma faci sa-mi trimit baiatul la Galati
Cand o creste o sa-i povestesc eu ce bebelina frumoasa, suvitata natural e acolo
![]()
Onsami, ce contine bagajelul tau de spital?
Va pup!
Dana & Alexandru 
POZE cu DANA
Pispirica spune:
TINAAAA CE MAI MISTOACA ZI DE NASTERE AI! 
SI DE NASTERE SI DE INDRAGOSTITI SI DE NUME. 
SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE MARK, SA AVETI UN BEBE FRUMOS, DESTEPT SI CUMINTE SI MANCACIOS SI SA VA BUCURATI DE EL/EA. 

LA MULTI ANI! CU PUPICI MULTI 

![]()
_
Anamaria 33+ &
Bamboocica Piscotica 
Pispirica's album