copil unic sau frati?
Raspunsuri - Pagina 2
mamica dulce spune:
eu am unul si sunt fericita!pana de curand nici nu am conceput ideea de bb2,acum ma cam bazaie gandul la o fetita,la bebe mic,dar simt ca mi-e dor de puiul meu cand era mic,...dar nu cred ca o sa apara prea curand,decat din.."accident"Puiul meu e baiat mare,are 3 ani si e destul de incapatant cat pentru o gradinita de copii:) dar una peste alta facem o echipa buna,suntem prieteni si il ador.Apoi ma gandesc ca cel mai bine e sa fie diferenta de varsta mica intre frati si mi se pare ca am pierdut trenul asta,daca raman acum insarcinata o sa aiba mitzu deja 4 ani..Si cum acum nu vreau sa se intample...probabil o sa fac pe bb2 pe la 30 si ceva de ani.Acum ma bucur de minunea pe care o am deja si..sunt fericta si implinita.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
RaluD spune:
Mamica dulce, stii ca eu va simpatizez, pe tine si pe Marc.
Eu stiu ca e cel mai bine ca diferenta de varsta sa fie sub 3 ani SAU peste 5-6, deci tu esti bine. Hai, fa-i o surioara mica lui Marc.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Cricor spune:
Si eu tot frati as spune. Multi zic ca poti sa ai prieteni cu care te poti intelege mai binedecat cu un frate/sora. Da, e adevarat dar tot nu-i acelasi lucru. Eu sunt mai "prietena" cu prietenele mele decat cu sora mea. Dar daca pot sa-mi imaginez viata fara prietene, nu pot sa mi-o imaginez fara sora-mea.
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
mira_m spune:
Eu as vrea doi dar nu prea imi permite profesia sa mai stau in CIC.
Sunt singura la parinti si a fost destul de rau asa.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea ( mai 2004)
l_carmen2003 spune:
Eu am 2 frati si nu imi imaginez viata fara ei. fara cumnate da, dar nu fara ei.
Din pacate am doar un copil. Nascut la 35 de ani. Mi-as mai dori un copil insa slabe sperante. Daca s-ar fi putut as mai fi facut inca 3 dar nu cred ca in viata asta. Oricum, fratii sunt pt copil nu doar pt parinti. Sau mai bine zis intai sunt pt copil si apoi pt parinte.
Amalia spune:
Si eu imi doresc sa aiba un frate sau o sora. Noi avem amandoi, el o sora. eu 2 frati si e tare bine asa. Sincera sa fiu imi doresc 3 copilasi, dar cum sigur n-o sa fie de acord, sper din suflet ca al doilea...sa fie de fapt gemeni, cu toate ca nu avem gemeni in familie.
Iubesc din suflet copiii si nu-mi vad viata fara ei.
Sanatate maxima!
Denisa_35 spune:
Categoric frati!
Eu am doi baieti, unul de aproape 5 ani si unul de 1 an si 2 luni. Si sunt cea mai mare realizare a vietii mele. Si nu i-am facut chiar de tanara...la 33,5 ani si la 37 de ani. Daca vrei cu adevarat totul este posibil!
Denisa,copilul Alexandru si bb Luca