copil unic sau frati?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Mutunel, tu stii cel mai bine daca ar trebui sau nu sa-l pacalesti pe sotul tau. In casnicie dupa cum stii foarte bine se fac compromisuri. Gandeste-te daca esti pregatita sa fii respinsa de sotul tau in cazul in care il pacalesti. Personal cred ca in familie relatia sot-sotie este pe primul loc (dealtfel familia nu ar exista fara ea). Ca mama te inteleg, dar ca sotie nu-ti pot spune sa strici unitatea familiei.

Iti doresc sa-ti gasesti pacea si oricare ar fi deznodamantul sa fii fericita. Multi pupici.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

Pasti 2006

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mutunel spune:

Va multumesc pentru sfaturi. Toate hotararile importante din casnicia noastra le-am luat impreuna si a fost bine. Dar spun ca nu e cinstit, nu m-am gandit niciodata ca sotul meu nu ar dori al doilea copil. Nu ma simt in stare sa il pacalesc pt. ca ma cunoaste f. bine si si-ar da seama. Oricum cred ca nu as ramane insarcinata usor avand in vedere faptul ca amandoi avem o varsta. Va multumesc pentru sfaturi pt. ca ma simt mai bine dupa ce le citesc, imi dau curaj. O sa mai vorbesc cu sotul meu, o sa mai incerc , cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia3 spune:

sa fie 2.mie mi-au murit parintii,am fost singura si cind am cite un necaz ma intreb unde s-o apuc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia3 spune:

cit priveste diferenta dintre copii, eu cred ca e mai bine sa fie cam de 2 ani intre ei.intre ai mei e diferenta de aproape 5 ani si cind ma gindesc cum o fi cind fata o sa inceapa scoala ma cam ingrozesc,dar la noi asa a fost sa fie ca nu ramineam insarcinata.deci cine poate sa faca pentru ca unde-i 1 este loc si de al 2 lea

Mergi la inceput