Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 11
anda77 spune:
mda, nu vreau diplomat, o sa fie de ciocolata sau de banane cu nuca, ar veni vreo 6 felii la un chil, 55 pers.impartit la 6, cate chile de tort vin? 9 si ceva...o sa iau 9 sau 10 kg tort. gata, m-am organizat cu voi aici.
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
anda77 spune:
stati ca n-am terminat cu tortul...vreo sugestie de cofetarie super bune, excelenta, de exceptie etc in bucuresti? nu Ana. imi place cofetaria de la parterul mall-ului vitan. alta buna, buna stiti?
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
felicia74 spune:
Joy multumim de oferta!
Ilincutza e ceva mai bine, tuseste mai mult dimineata, cred ca se trezeste cu gatul uscat. In rest, nu prea mai are muci, dar tot se trzeste cu nasul infundat. INsa insanatosirea e un proces mai anevoios
decat credeam eu.
Dar, trebuie sa am rabdare.
Pana acum tinem sub control si diareea. Ieri a facut doar de 2 ori, ultima data mai apos. Azi o data pana acum.
Anda eu stiu ce sa nu-ti recomand: Photocake. La nunta am avut o experienta taaaaare nefericita cu ei. In loc sa ne aduca tortul personal (am facut masa la cantina Politehnicii) soferul lor a zis ca nu a gasit pe nimeni dintre noi la local (aiurea Doru si nashul meu erau acolo de juma de ora) si l-a lasat la bucatarie.
Cand a venit momentul lui, am ramas inlemnita: tortul era cazut intr-o parte, se vede si pe caseta. Cele de la bucatarie dadeau vina pe soferul de la Photocake, ca asa l-ar fi adus, insa... de unde poti sti?
Cert e ca serviciile lor m-au dezamagit. Fac prajituri exceptionale, dar daca vrei sa nu ai surprize e mai bine sa te duci sa iei produsele personal, ca sa le aduci integre.
Felicia + Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pisi-si-boscu spune:
Anda am 2 sugestii de cofetarii de unde am luat prajituri si torturi si sunt exceptionale: "Liliana" de pe Ion Mihalache colt cu Turda si alta e cofetaria din piata Aerogarii, e in complex, pe la jumatate: nota 10 la amandoua. Prajituri mai bune ca la Ana si la preturi ceva mai jos.
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
felicia74 spune:
Anda eu la botez am avut 12 persoane (fara noi). A luat Doru de la Carrefour 2 torturi - 4 kg. S-a mancat doar unul, pe celalalt l-am papat eu aproape tot.
O prietena a comandat tort la cofetaria Tosca din piata Victoriei, (pasaj mergand spre titulescu, langa un fornetti) si a fost foarte multumita. Din pacate si ea s-a dus personal sa-l ia.
Fetelor, stiati ca la Plafar se gaseste Vegeta fara E-uri? Am citit aici pe DC. Abia astept sa ajung la un magazin sa vad cum e, ica numai legume deshidratate si condimente.
felicia74 spune:
Gandacel cum o cutie? Eu iau 3 cutii de Bebelac.
pisi-si-boscu spune:
Felicia, cred ca ideea e cam asa: se dau 3 cutii pe luna. Daca le iei la inceput ( in primele 10 zile ) dr ti le poate da pe toate. Daca nu, iti da proportional cu cat a ramas.
Sfatul meu este sa spuneti dr ca nu mai alaptati natural si sa va luati lapticul de la stat, chiar daca nu il folositi acum. Are cel putin 1 an garantie, si e pacat sa nu il aveti cand copilul va fi alaptat cu formula. E pacat si sa il folositi la altceva, dupa 1 an nu mai primiti lapte gratuit desi copilul va continua sa bea laptic in mare masura.
Iar Bebelacul e printre cele mai bune produse, bine tolerat de majoritatea copiilor.
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
madau spune:
ANDA, apropo de cofetarii eu iti recomand sa mergi ori la Alice ( aia de la Vatra Luminoasa, langa sectia 8 Politie) ori la TIC TAC , e la Titan, mai precis la Potcoava (iti pot explica mai in detaliu daca vrei). Noi acolo ne-am facut tortul ptr nunta si a iesit super. De fapt a fost singura cofetarie unde am gasit bunavointa necesara ptr a ne face un tort diplomat imbracat in martipan, ca noi asa vroiam. Iar preturile sunt super ok. Si il si aduc la restaurant. Sper sa-ti fie de folos.
Poop

Madau si
Miruna (15 dec 2005)
madau spune:
si inca ceva, fetele care ati intrat in CIC in luna ianuarie, stiti cumva cand ar trebui sa soseasca banutii. Ca am o prietenta in situatia asta si auzise ca abia dupa 2-3 luni de la depunerea dosarului. E adevarat? Ca in cazul asta la mine trece si Pastele 

Madau si
Miruna (15 dec 2005)
cristinamh spune:
votez si eu pt tic-tac pomenit de mada. numai de la ei manac de 3 ani, is nemaipomenite.
cat despre cate portii ies... pai anda, o prajitura are cam 100g. daca faci portii mai mari (cere tortul dreptunghiular, ca se portioneaza mai usor) sa-ti iasa vreo 7-8...
se dau 3 cutii de lapte praf. eu le-am cerut, desi stie ca inca o alaptez exclusiv. si o sa mi le dea in continuare.
cu parul stiam ca o sa cada... ca e normal.. alta "placere" de=a sarcinii
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003