Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 10
pisi-si-boscu spune:
Fetelor, nu aruncati cu chiftelutze ! Despre ce album din contul comun e vorba, ca dau de ceasul mortii sa vad si eu bbii astia frumosi, si nu stiu unde !
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
madau spune:
Buna dimineata! 

De azi am inceput gimnastica ptr recuperarea siluetei 

, in special a abdomenului ca acuma vine vara si scoatem buricul la aer
. Am reusit in sfarsit sa ajung la greutatea dinaintea nasterii, acuma trebuie sa scapam de colacelul mic de pe burtica si gata. Secretul .....2 luni alaturi de fimea si reusita e asigurata. Iti mananca si ficatii
!
In alta ordine de idei, azi am primit prima ALOCATIE, asa ca suntem mai bogati cu minunata suma de 24 RON 
![]()
Eu am luat pana acum cateva zile Supradyn si ma simt muuult mai bine. Cu parul nu am probleme ca la cat e de scurt...insa m-am pricopsit cu o cariuta in masea.
JOY,facem botezul la copii in aceeasi zi. Sa avem parte de vreme frumoasa si multa distractie ! 

CRISTINA NEGARA, vreau si eu fisierul acela cu graficul ptr bebe
. Multumesc in avans.
Cam atat ptr acum, fug la munca de jos 

Pupici
Madau si
Miruna (15 dec 2005)
pischi2003 spune:
Cristina Negara, sa stii ca vreau si eu fisierul cu grafic pt. bb. Sa nu ne uiti 
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
Gandacel spune:
negaracristina, eu ti-am spus parerea mea cu privire la trezitul pentru mancat. Copilul stie cel mai bine de ce are nevoie. Eu chiar am citit ca sunt copii care mai mult dorm decat mananca si iau in greutate la fel ca cei care mananca mai mult. Asa ca... eu as merge pe mana ei! Mai ales daca zici ca e asa vesela si vioaie!
Fetele, despre durerile de spate si de restul articulatiilor, pot spune din proprie experienta ca ajuta, in ordine, urmatoarele: luat niste pilule de calciu, nu foarte concentrate, ceva usor; gimnastica (contrar a ce ai impresia acum); masaj. Diclofenacul nu prea ajuta, pentru ca durerile nu sunt de la imflamatii, e doar un "efect secundar" dupa sarcina + nastere. Eu am dureri de mor si cand ma intorc noaptea de pe o parte pe alta, iar cand il tin in brate pe asta micu' care e maricel deja, cand il sprijin la baita etc, imi vine efectiv sa plang!
Ha! M-ati uimit cu laptele praf gratuit. Noua ne-a dat doctora reteta pentru doar o cutie pentru decembrie si ne-a zis ca nu e valabila reteta decat pentru luna respectiva. In nici un caz ca ni s-ar da si pe lunile din urma! Ne-a dat Bebelac, care vad ca puiului meu ii place. I-am dat pana acum de 4 ori si de fiecare data a fost plin de placere.
Felicia, si eu am citit la fel ca tine despre caderea parului, cade si ce n-a cazut in timpul sarcinii. Iar la mine chiar nu cadea DELOC, nici cand ma spalam pe cap! Nu are legatura cu vitaminele, iar taiatul mai scurt nu ajuta, contrar parerii din bunici. Isi va reveni singur, dupa ce intreg organismul isi va reveni la normal.
Gandacel spune:
Aoleu!!!! Uitam sa va spun ce era mai important!!!!
Bogdanel rade cu glas de cateva zile!!! Prima data a fost acum vreo 5 zile, o singura data. Iar sambata a ras de cel putin 10 ori cu glas. Ieri doar de vreo 3. In rest, tot asa cu gura mare pana la urechi si fara sunet. Dar cand rade tare ne tavalim cu totii pe jos si mie imi vine sa plang.
Gandacel spune:
Imi pare rau, vad ca data de 13 m-a prins in jocul ei. Am avut cateva greseli intr-un mesaj anterior, pe care le-am vazut acum in fuga si le corectez. Daca mai sunt si altele, dati-o pe seama... nu stiu, a lenei?!
quote:
Originally posted by Gandacel
gimnastica (contrar a ce aveti impresia acum); masaj. Diclofenacul nu prea ajuta, pentru ca durerile nu sunt de la imflamatii, sunt doar un "efect secundar" dupa sarcina + nastere.
pischi2003 spune:
Gandacel, ma bucur de performanta lui Bogdanel al tau.
Si eu astept sunete la zambetele largi pe care le arunca piticutza mica, da' inca nu vor sa iasa, mama lor....
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
anda77 spune:
bai, s-a stricat smecheria nazista cu bb: de 3 zile se scoala la 4 dimi sa manance
si nu pot sa-l las sa urle pana la 7 dimi, va dati seama. pai, de luna viitoare cand merg la serv. ce naibii fac, ma termina prg.asta... am incercat sa-i dau mai mult de papa seara, dar nu vrea...smecherul...ce rost are sa ne imbuibam, daca tot o scol pe-asta la 4 iar...ripley si celelalte fete cu bebelusi cuminti noaptea, pot sa sper ca e doar o pasa sau ramane asa? la voi s-a mai intamplat? nu merge cu leganatul cand se scoala la 4, nici nu discuta cu mine, ori tzitzi, ori bibe, ori nimic. e hotarat. dar 'fo 2 saptamani a dormit neintors toata noaptea....
..ce l-a apucat acum sa-si bata joc de mine?
intrebare de mare exceptie: cate felii de tort "ies" dintr-un kg? trebuie sa comand tortul de botez si nu stiu cantitatea.
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
Gandacel spune:
Anda77, cred ca singura care are raspunsul la programul poetului esti tu! Noi putem spune ce au facut bebeii nostri, dar nu cred ca te ajuta. Si nu mai spune ca-si bate joc de tine, ca faci pacat!
Cu tortul, stiu cei de la cofetarie cam cat de mare iti trebuie, in functie de cate felii vrei tu sa ai.
pisi-si-boscu spune:
Anda, intradevar de mare exceptie intrebarea ta. Pentru ca dintr-un kg de tort diplomat ies vreo 8 portii.. acceptabil de mari, pe cand din torturi de tip mascota sau dobos ( ciocolata e mai grea, iar torturile insiropate si mai grele ) mult mai mici. Cel mai bine e sa te duci la cofetarie si sa o rogi pe tipa de la raft sa iti cantareasca un tort si sa apreciezi din ochi cam in cate il tai, asa vezi cam cat are o portie normala din tortul pe care il vrei.
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani