Copilasi nov-dec 2004 (107)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Fetele, sunt aici, va citesc, da nu am timp sa rasp...

Adriana... multumim... doar ne-am speriat..

Monica

Daniela_Gina... parca tu intrebai de IOR... Daca e vorba de IOR... nu conteaza in ce zona... suntem multe care ne intalnim acolo... si ne plimbam in tot parcul... Vreme frumoasa sa vina... Desi eu as prefera sa imi gasesc un servici bine platit, sa ies din problemele astea ca m-am saturat......

Au fos azi la noi Bia de Vio si Maria de AndreeaP cu mamele aferente- evident si ne-am simti f bine... Vreau si eu biet care sa imi cotrobaiasca peste tot (mai putin cu bagatul degetelor in priza)

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Fulgulino, poza asta:http://pg.photos.yahoo.com/ph/zumperiox/detail?.dir=/a231&.dnm=60d2re2.jpg&.src=ph e foarte faina.
Mey, imi place la nebunie de fii-tu, pacat ca l-ai logodit deja...

Dana & Iris 1+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Fulg, ce-a faramitat David in ultima poza??? E polistiren cumva?

Iris e fan polistiren... unde prinde il desface boaba cu boaba, si m-i le aduce pe rand ca sa nu cumva sa ma plictisesc. Bine ca intr-un final s-a prins ca nu-s de mancare...

Dana & Iris 1+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Miha, sa nu crezi ca ma vorbit pe ton suparat in ultimul mesaj, a fost ton de gluma, sa stii. Gasim de toate aici (malai, varza murata, sarmale, drob, afumaturi, to ce vrea mushiul tau, numa' taratze nu. Sua poate s-or gasi si d-alea, da' nu stiu eu pe unde sa le caut, in orice caz nu-i un produs ce-l gasesti in orice magazin.
La alex se redreseaz problema daca ii dau cu crema, dar mie nu-sh de ce nu mi se pare normal sa-l ung in fiecare seara cu crema. De-aia am intrebat. Mi s-ar fi parit normal ca pielicica lor sa se fi adaptat pana acum si sa nu mai aiba nevoie de ajutor din exterior.

Fulguleatzo, fi-tu e mortal. Mi-e asa de drag... Mai ales cand l-am vazut ca face pipi prin rochita lui aia bleu...

.......in 6+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Uitati aicipozite noi cu alex. Unele sunt facut la inceputul lui ian., dar abia acum am reusit sa le pun pe adresa.

.......in 6+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
fulguleeee...mey ce de mai stie ginerica al meu sa faca...cea mai tare poza este evident cea cu pishu...are o fatza asa multumita dupa ce a tras pipi-ul pe covorce margelutze-i pusesi...nu cumva vrei sa-i faci vreo surioara si nu ne zici si noua?...e un frumuhsel si arata ca un copilash de 2 ani...deci asta-i secretul vostru...mancati "zapada artificiala"...ia sa incercam si noi domle'...pupablondinul din partea mea si a ruxitei...
tryalexutul din partea mea...mai are fii-tu niste ochisori si un"botic' de-ti vine sa-l mananci...dar ce sa mai zic de freza...zici ca maine merge la scoala...mai da acum pe bune ce le dati sa pape de sunt asa mari si frumosi?
va pup pe toate si pe copilashi si am fugit...am asa multe de facut azi printre care de platit niste facturi nenorocite si nu vreau sa stau mult la coadaaaaaaa....
si o zi buna

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

FULGULETZ... mai ce dulceatza de copil ai... Mii de pupici lui DAvidutz... Si ce zapada multa e la voi... A... Am incercat si am scos cateva zile Milumil si nici lapte cu cereale nu i-am mai dat... Tot constipat... si nici nu mai papa asa bine... Asa ca am revenit la Milumil si din cand in cand Humana cu mar si scortisoara...

TRY... mai ce baiat mare DAca nu as fi stiut, as fi zis ca are clar peste 2 ani... Mi s-au lipit ochii de ecran inca de la prima poza... E ... n-am cuvinte... m-a fascinat... Sarcina usoara in continuare si bb sanatos...

Aseara ma grabeam si nu am mai avut timp sa va zic ce frumoase sunt fetele care ziceam ca ne-au vizitat aseara... Eram topita dupa ele... si in stare sa le las sa imi intoarca casa cu susu-n jos... Mamele strigau la ele "Nu e voie, pleaca de acolo!" eu replicam "LAsa fata in pace sa faca ce vrea!..." Cand le vedeam si cum "dialogau" amandoua... Maria de AndreeaP e o vorbareatza, zice tot felul de cuvinte foarte clar, iar Bia de Vio e o harnicutza... nu a ramas nimic neinspectat de ea... A vrut sa imi aranjeze si lenjeriile in dulap, da nu a lasat-o maica-sa... Ce ti-e si cu mamele astea...
Mihai era fascinat de ele, mai ales ca atat agitatie la el in casa... n-a mai vazut... si fete care sa se joace cu jucariile lui, sa se urce in patul lui...
Cand a venit taica-su, il intreba ce a facut si cum a fost cu fetele in vizita... Si el radea si ii povestea in legea lui... Ei stiu ce au discutat

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

aime tu vrei , cum sa ne plictisesti, daca nici tu nu ai scrie chiar ca ar fi prea liniste pe-aici, asa ca nu renunta, sa nu renuntam cu toatele, fiecare cum are timp!!!

fulguleato si try baiti frumosi, frumosi, frumosi mai ave-ti;

fulguleato poate Daivid s-a gandit ca trebuiesc indreptate ramele ochelarilor, si poate mami nu stia cum sa procedeze si bietul copkil s-a gandit sa-ti ofere o mana de ajuto
aaaa, si ii sta nemaipomenit cu margelute???

try cred ca trebui sa fii taaare mandra de asa barbati!!!, dar lasa ca poate cineva acolo sus te va asculta si-ti va oferi-o si pe Mara???, si atunci ve-ti fi 2 echipe
multa sanatate pe burtica ptr. sanburica

floripop si sa vezi ce echipa vor forma Andrei si Rares, de ai sa de-acasa; hai frutea sus ca totul va fi bine, fara ganduri negre, ptr. ca numai cel de sus va sti cum va fi bebe pana la sf. , med. isi da numai cu presupusul!

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Danettemulti si speram ca s-au dus tooote ghinioanele, si nici sa nu mai fie!!!

aaaa, si am pus si noi cateva pozite noi, nu prea interesante, dar..... privitile!!!

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput