Bebelusi de mai-iunie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neata si de la noi.

La multi ani sarbatoritilor.

Am sunat medicul si o sa merg la ora 3.Ieri v-am citit dar nu am fost in stare sa va scriu nimic.Stiu ca poate nu e nimic grav dar nu imi iau gandul si azi noapte nici nu prea am dormit.

Elisor eu zic sa mai asculti si a 3 parere si cand te simti in stare noi suntem aici pentru tine.Acuma vorbeste optimista din mine.

Loreen sa iti zic ca m-am subrezit si eu rau de spate dar nici nu ma intereseaza ca aproape merg obliga .Am zis ca pana nu vad exact ce e cu Mara pot sa ajung sa ma tarasc de durere.

Si eu baie ii fac o zi da una nu .Ca mie mi se pare cam frig plus ca noi o spalam in camera ,ca daca as incerca in dus cred ca mi-ar muri copilul de frig.

Ma duc sa ma intind langa Mara in pat ca nu stiu cum se face ca inca doarme si deja piticii mei incep sa o ia razna din nou.

Sper sa mai intru pana la 3 .

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Cornelia, multumesc.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68939" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (60)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamar spune:

Sintem si noi aici, si inca uite ce dedicati, ca e 2 jumate noaptea si eu bantui pe DC.
Multumin de urari, am implinit 9 luni, wow! Facem OK, tocmai i-au mai iesit 2 dintisori de sus asa ca avem 4, se pune in 4 labute dar de inaintat inainteaza doar pe burta, a inceput sa "manince" adica 4-5 lingurite dar tot e mai bine. Ii plac biscuitii si "pufuletii" speciali pt bebei.

Gusta, Elisor, Florentina - multa sanatate bebeilor, putere mamicilor si incredere ca o sa fie OK. Si subscriu si eu la injuraturile la adresa "doctorului" care te-a facut sa te simti vinovata, Elisor!

Nici noi nu facem baita in fiecare seara, fi-miul a avut probleme cu pielea (eczema) si tot asa a spus dr ca usuca pielea si sa facem o zi da una ba, si sa nu stergem cu prosopul, ci sa "tamponam" pielea pina se usuca.

Mai, ar cam fi cazul sa merg la nani, dar cred c-o sa mai uit nitel de Lord of the Rings pe DVD, ca mi-am luat versiunea prelungita si acum ma tot uit

LA MULTI ANI Bianca, Filip Stefan, Daria Irene si Patrick Ryan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maysa spune:

Salutare mamici si bebici!
Noi am lipsit la apelul pe care l-ati facut in weekend, dar intr-un fel am lipsit motivat pentru ca am fost bolnaviori.
Acum sintem bine si ca sa nu fiti suparate pe noi va aratam citeva pozici noi.
Prima este cu dintucul, ca ramasesem datori si apoi va aratam ce am invatat noi de citeva zile sa facem pozici noi
O zi buna si deocamdata intru la recuperari cu cititul ca ati fost foarte vorbarete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68939" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (60)

Mergi la inceput