Histeroscopie

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

quote:
Initial creeata de Elise

Trebuie sa fac o histeroscopie pentru uter septat (bicorn) cu indepartarea septului prin procedeu laser.
Nu stiu la ce sa ma astept.

Daca ati trecut prin asa ceva, va rog povestiti-mi si mie cum e.

Doare?
E de preferat anestezia locala sau generala?
Necesita internare?
Concediu?
Cum te simti dupa?
La cit timp dupa aceea poti sa ai o sarcina, fara riscuri?

Multumesc mult!

Elise

Elise, eu am facut histeroscopie asistata laparoscopic avand exact acelasi diagnostic ca si tine. Eu am facut-o la maternitatea Giulesti cu dr. Bogdan Marinescu, in aprilie 2003. Sub anestezie generala, interventia a durat cca 40 minute. Nu doare dupa decat foarte putin, sa nu-ti fie frica! A doua zi mi-ar fi dat drumul acasa, dar eu am preferat sa mai stau doua zile:)
Asa! Gravida mi-a zis profesoru' ca raman in septembrie(dar am avut verde dupa interventie), deci cam la 5 luni, insa am ramas abia un an mai tarziu, natural fara tratament, fara nimic, desi analizele noastre facute cu 1-2 luni inante de a ramane erau dezastroase.

Succes, sa auzim de bebe!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

acu' am vazut ca subiectul e vechi :))

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

nusy ma bucur ca esti bine. Stai cumintica acasa, si odihneste-te. Vine el si bb-le in curand

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Buna!

Am facut HSG care a iesit "relativ bine " ,Adica , o trompitza permeabila iar una nu se vizualizeaza de loc, si "usoara sinechie uterina" .Peretii uterului un pic lipitzi spre trompa care nu se vizualizeaza....Nu va mai povestesc ce dureros a fost HSG-ul ca nu vreau sa mai sperii alte fete...

Trebuie sa fac Histeroscopie luna aceasta la Giulesti.(Dr. a luat hotararea sa repare sinechia uterina prin Histero.)
Fetele care au facut la Giulesti Histeroscopie poate ma vor ajuta...
- Histro. o face dr. la care sunt sau alt dr. ???
-Se face internare ?? Ptr. cate zile???
-Anestezia generala o "cer eu sau ...",ca nu stiu daca mai suport durerea...
- Cat este "cotizatie"?? Dr./anestezist ??? ca ptr. asistente si duduca Viorica ma descurc.

PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Copilutzu, mie mi-a facut-o Moisa, asa cum am mai scris. Tu la ce medic esti???

Toata interventia nu dureaza mai mult de 15 minute. M-am internat dimineata si, din cauza aglomerarii din spital, m-a bagat in sala de operatie pe la 17.
Dupa intoarcerea in salon, m-am imbracat si am plecat acasa.

NU ACCEPTA FARA ANESTEZIE!!!

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Fetelor, eu innebunesc deja:) Cum naiba pot exista medici atat de mizerabili incat sa te lase sa te chinuiesti cand pot face anestezie? Cand sunt chiar obligati sa iti faca anestezie???? Adica am inteles ca te doare si la o simpla colposcopie, darmite la histeroscopie??!!! Eu numai in cap le-ash da! Bine ca mai exista si medici umani pe lumea asta si mai avem noroc totusi, din cand in cand:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Eu am facut la Polizu, cu Dr. Bedbe Banceanu, dir spitalului si histeroscopie (exploratorie, cu anestezie generala, evident!) si HSG, la care am lesinat, desi gradul meu de suportabilitate a durerii este foarte mare.
Tot in luna aceea am facut ISA dubla, nu am ramas gravi, m-am dus la Giulesti la Marinescu, care mi-a facut o perfuzie, am plecat in concediu si am ramas insarcinata. Deci da, la luna de la histeroscopie :) asa ca se poate, fetelor!

Pupicei, Ingeras 29+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Anca , sunt pacienta dr. Cristescu Ciprian . Nu stiu daca o sa-mi fac el Histeroscopia sau alt dr. ,ptr. ca HSG mi-a facut-o dr. Moisa (el ) . Esti pacienta dr. Moisa sau el se ocupa si de Histeroscopie???
Te rog mult scrie-mi si mie pe privat cat si cui ai "dat".
Multumesc muuuult!!!

PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput