Poznasi de iulie-august 2004 (157)
Raspunsuri - Pagina 4
irrinuca spune:
Multumesc ca v-ati amintit de noi!
Poze noi am pus pe primul link!
Le-am inlocuit, in sfarsit, pe cele de cand eram gravida!
xxx
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Poze recente si nu prea mic
Andreas
amironeanu spune:
Buna dimineata!
Eu am ceva treaba, asa ca i-am lasat pe tati si Stefi sa se distreze si eu m-am refugiat in birou.
Stefi a dormit mult mai bine azi noapte, din fericire se pare ca a fost doar o mica raceala si ca frectiile cu spirt (preferabil camforat) au avut efect. Eu de cand ma stiu asa ma tratez cand racesc. Paracetamol si frectii cu spirt. Adica, se frectioneaza bine corpul (pieptul, spatele, picioare) cu spirt camforat (noptile acestea Stefi a dormit cu sosete in picioare) si spirt si in cap (pe la tample, frunte, in spatele urechilor) si apoi un batic sau ceva asemanator (Stefania a dormit cu caciulita). Apoi repede in pat, invelit bine si un somn bun. Mi-am adus aminte de ce a spus Roxana, asa ca aseara am facut si o baie un pic mai fierbinte. A, si zilele aceastea nu am iesit din casa, vom iesi un pic dupa-amiaza si mai vedem maine.
Am vazut poze cu baietii lui Alice (acum am inteles de unde a mostenit Andrei ochii), cu petrecerea de la malul marii si cu Andreas (care este foarte bine proportionat, nici nu spui ca are 16 kg) si cu placinta lui Carmen
Tocmai am scos un pic capul si tati a tuns-o pe Stefi! A enit si sora mea intre timp si au tuns-o cu masina de tuns. Inca nu e gata (de, nu are stare), sper sa nu ramana asa, dar ii sta mai bine tunsa. Poate reusesc sa pun si niste poze.
Va urez un week-end placut!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
rain spune:
neata neata!
vaz ca Roxi a fost harnicutza si a pus pozele cu moti, oricum ce vedeti voi in poze ...sint momentele de liniste si pace, ca au fost si plangaciosi, s-au mai jucat, au mai plans, cel mai mult ii placea lui Patrick cand o auzea pe moata vorbind, radea cu hohote !
moata a fost cea care m-a cam dat peste cap pentru ca joi seara cand ne simteam si noi mai bine, dupa o super mancare turceasca si dupa bere, s-a trezit si nici ca a mai vrut sa adoarma, ne-a cam stricat petrecerea, in schimb Patrick doarme bustean, indiferent de galagia din casa!
vizita a fost cam pe fuga, dar poate la vara cand mergem la mare, stam mai mult impreuna si or sa fie si motii mai mari si se vor juca mai mult, sa ne lase si pe noi la taclale !
iar acum ca sa va fac sa salivati, va spun ca Roxi a facut un cozonac super super bun, poate cel mai bun cozonac mancat vreodata!
va pupacim si sintem prin zona ...moata la nani, mami la bucatarie!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
roxanaz spune:
hihihi Nicole a completat tabloul vizitei scurte dar intense. eu tocmai am terminat de frecat pantalonii lui Pat cu care am fost ieri la plimbare...si a cazut de vreo 3 ori in noroi! cuminte de copil ce am si eu.
aici a iesit un pic soarele....asa ca vom iesi la plimbare pe dupa-amiaza.
va uram o sambata frumoasa si linistita!
g_ioana spune:
Buna fetele cucuietele.Iaca am si eu o clipa libera si ca o mama dependenta de forum ce sunt,am citit tot si am vizionat si pozele iar pe primul loc este cuplul cu suzetele si desigur la o sutime diferenta placinta lui Carmen
Trebuie sa-i raspund neaparat Dariei:retzeta "fara pampersi" este simpla :fara pampersi(exceptie la nani si cand mergem afara) si rabdare si sapun pentru spalat chilotzei si pantalonasi.Asa ca am lasat-o fara pampers,am pus-o cam din 2 in 2 ore pe olitza si i-am sugerat sa faca "tzar,tzar" ca sa auzim ce frumos suna si sa-i zicem bravoo,iar la kk a fost mai simplu, ea oricum face dimineatza cand se trezeste iar dupa amiaza stateam cu ochii pe ea si cand o vedeam ca da semne saream repede.Acum stam tot timpul cu olitza la vedere,cu chilotzei si de obicei se cere asa:"fac tzeva","la oliitza",sau "am facut pisuliiica"!Va da-ti seama ca atunci cand auzim semnalul trebuie sa actionam SUPERRAPID pentru ca altfel il pierdem pe drum!Si am incalecat pe o sha si am spus povestea mea....
Noi am fost afara dis de dimineatza,ne-am dat cu sania si ne-am batut cu zapada,Maria a fost tare incantata,se arunca pe burta in zapada si striga "pacaj,pacaj"desigur invatata de tati.Aa,si a mancat si zapada..
O duminica placuta si pupici
http://photos.yahoo.com/gorodeii
carmenp spune:
ehehei, multumesc de aprecieri, le merit
aseara am scris un mesaj si pina sa-l trimit mi-a inchis pcu` al meu sot... alice unde erai cind l-ai facut pe gizmo?! ca-i copia fidela a lui tat-su... vazut pozele cu posesorii de suzete si cozonacu`, chiar imi ploua in gura... gonguto, a ajuns si la tine vreo felie?
ilinca azi si-a facut de cap cu masa, n-a mincat mai nimic, sper sa nu aiba nica pe la git... m`ac sa adun varu` c-au plecat meseriasii... we placut!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
roxanaz spune:
sara buna dragelor, acu am terminat si eu de calcat si n-am somn.....asa ca tzop sa va controlez ce ati mai zis.
Ioana ai fost super tare cu "cuplul cu suzetele"
super reteta ta de "Fara pampers", te declar mama eroina.
aici ninge cu ceatza e o vreme ingrozitoareeee........dupa ce a fost soare si senin toata ziua. oribil si ingrozitor de-a dreptul.
va pup si o noapte frumoasa va doresc!
carmenp spune:
ioana, felicitari pentru actiunea olita si pentru vorbareata cea mica.
rasfoit si albumul cu andreas, se pare ca e unul din cupiii ce stau cuminti prin magazine...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
szivarvany spune:
Hellou :-)
Irrinuca - ce mare e Lucas de cand nu l-am vazut ! Sa-ti traiasca nazdravanul !
IoanaG - pentru rabdare si pentru reteta ... nu o pot aplica pentru ca mi-e teama sa nu raceasca, la noi nu e tocmai cald in casa. Dar fetita ta te anunta cand facea kk inainte sa incepi actiunea ???
DanaSpeel - pe unde umbli ?
Noi ne-am dat cu sania, Doamne, ce cuminte a stat Giulia 2 ceasuri, nu mi-a venit sa cred si ne-am dat cu o sanie de imprumut fara spatar. Nu va zic ca m-a capiat de tot, toata ziua behaie sau vorbeste pe limba ei si nu o inteleg
Pupam toata gasca si va dorim o duminica placuta in continuare !
Daca va plictisiti
http://community.webshots.com/photo/439300887/2399454920059491989uynQWc
http://community.webshots.com/photo/439300887/2004737870059491989bpdCag
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
alice2004 spune:
Salutare ! Mei, dar ce cuminti ati fost azi, de e asa de linisteee !
Nicole, am vazut pozele, ma intrebam eu cum de au fost motzii asa de cuminti si s-au jucat frumos fiecare cu jucaria lui, heheee ! Dupa care am citi si explicatiile date de Roxi si m-am lamurit !
Daria, pupici pentru fetitz cu ochi frumosi ! Ma bucur ca ii place cu sania, si noi am fost pe afara, dar aici nu-i de sanius, e inchis si ba fulguieste, ba nu ... oricum, nu-i zapada pe jos decit un strat foaarte subtire care se topeste imediat ! Urita vreme, fata de cea de ieri cind am fost in parc si am mai facut citeva poze, le gasiti la albumul cu masinuta rosie din 2006 !
Tre sa caut si o poza cu myself, special pentru colega mea de cerc de peste ocean, sa vada cu cine zburda pe cimpii, ma-c sa vaz pe unde gasesc, ca eu nu prea ma "trag" in poze din cauze de nefotogenism !
Va doresc o duminica linistita ...
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006