Poznasi de iulie-august 2004 (157)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alice - am admirat si io barbatii casei, ce ochi pe ei :-) si ce iscusita ai fost tu :-)

Carmenp - am salivat si lins monitoru`, nu am mai papat prajitura de mai bine de o luna Arata bestial ce ai in tava, sau nu mai ai ? :-)

Schimbul 3 - spor la treburi !!!

O seara faina tuturor si un we minunat !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

saru mana alice!eu am 2 atasamente, al doilea ciudatel de numa 2 kb si nu-l pot desface...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello dragelor
scuzati absenetel intr-adevar nemotivate dar noroc cu Adina ca v-a informat cauza de lipsa :)
miercuri m-am grabit sa ajung acasa si nu am mai apucat sa va scriu.
deci motzii au fost ok, cam nervosi in prima zi dar azi mai ok. avem poze spre exemplificare: http://community.webshots.com/album/547419394QtarTP cu care sper sa mai motivam si din absente.
un week end frumos va dorim tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am intrat sa trimit mailurile si ce vad, 2 copii cuminti, fumosi si o mamica sexi !
Roxanaz - cred ca v-ati simtit super bine

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

In sfirsit ...m-am adunat si io si v-am citit...
Vazut doi moti frumosi....distractie placuta in continuare! Vreau si io tricicleta ca a lui Pat! De unde??
Mihaela...voi ati facut lui Edi analize de singe si ex coproparazitologic..daca ai spus..probabil ca nu am fost eu atenta. Eu zic sa incepi cu orezul..se pare ca-i cel mai bun!
Marcela..ma bucur ca sinteti fericiti cu gradinita! Succes cu dieta..probail ca ar trebui sa faci o pauza...si apoi o dieta mai drastica...
Eu am avut azi o ..revelatie...Am realizat ca Luca nu stie absolut nimic invatat de MP intr-un an..NADA..nu un gest, nu un cuvintel...tot ce stie stie de la noi...Ce rau imi pare ca am adus-o!
Felicia si Carolina..sinteti ok,voi si puiutii?
Liliana...azi absenta?

Mergi la inceput

hahahaha gagici motzii au fost cuminti acm o ora in cele 24 cat au stat impreuna! in rest Pat a fost cam "pasional" cum zicea Nicole, adica se cam repezea in freza Andreei, se alergau, se mai cafteau, vroiau in acelasi timp aceeasi jucarie...stiti voi.
Olivia tricicleta e o chinezarie care pe mine ma oripileaza, nu re centuri de siguranta, se cade ingrozitor de usor de pe ea....se ia in en-gros-urile chinezesti. parerea mea e ca nu merita dar se poate lua daca iti place. mai bine o testeaza Luca intai aici si dupa aia te hotarasti daca vrei!
Carmen miiiiam ce spor pe tine la bucatareala! suuper bucate!

Mergi la inceput

Roxi..arata tare bine! Sa stii ca si aici tot asa sint tricicletele...poate sint ei prea mici pt ele...Fetele din US ma pot contrazice..dar eu parca nu am vazut ceva mai sigur decit este asta a ta...

Mergi la inceput

f bine dragutza mea, se cumpara. tot de la chinese people si asta.....nu? ca si asa in curadn o sa scriem pe tastaturi cu pomisori...
ma duc sa citesc si eu cateva pagini, va pupez pe toate si o zi frumoasa schimbul IIII!

Mergi la inceput

Schimbul IIII !!! Wow..nici chiar asa...muncim noi dar totusi...hai noapte buna!
Mai are cineva carti despre educatia copilului ,in format electronic? Eu am doar Intelege-ti copilul (abia m-am apucat de ea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna noaptea,eu intru cu schimbul 3 azi, ca asa am timp :))
1. am rasfoit din urma asa in diagonala, si trebe musai sa urez sanatate micutilor raciti....sa se refaca repejor si fara complicatii !

2. Vreau si eu pe mail daca se poate programul de la Gabi, adresa mea e alias4444@gmail.com sau mihaela30lia@yahoo.com...sa vedem cum il putem folosi si noi

Marcela ma bucur ca e ok Lia la gradi, si deja progreseaza evident

Daria, merci de intrebare, eram probabil cu vreo cratita de coada cand intrebai pe unde sunt :))

Vazut poze cu motii indragostiti platonic colea pe canapea fiecare cu
suzeta lui :)

Despre noi:

Danut a cazut pe covor si a facut o intindere la piciorus, merge sontac-sontac dar nu se lasa....culmea e ca nu aerga, s-a impiedicat asa ca facea scheme cu picioarele si nu stiu cum si-a sucit glezna dar a reusit sa o faca, m-am speriat f tare cand am vazut cum mergea dupa ce s-a ridicat de jos si era sa cada gramada ca nu se putea sprijini decat pe un piciorus, celalalt il tinea in aer ca-l durea cum atingea podeaua.

De gatit vad ca vorbeati, eu ii gatesc lui Danut separat inca, o data la 2-3 zile, cu el agatat de pantaloni, sau cotrobaind prin dulapul de la bucatarie sau in cazul ideal il las cu tati cand e acasa seara si nu lucreaza. Pestele nu-i place si asta imi limiteaza oarecum oferta, eu totusi insist si maine chiar vreau sa mai incerc cu salau, e cel cu gust mai putin pregnant, nu? asa mi se pare mie, fata de cod, merluciu, macrou.Pastravul are prea multe oase si nu-mi place sa aleg.

mai vroiam sa zic ceva dar am uitat, deh, e si ora inaintata, asa ca va urez somn usor tuturor si un weekend linistit !

Mergi la inceput