Nou stil de viatza (85)
Raspunsuri - Pagina 5
Mik spune:
Buna dimineata, fetelor.
Ioana, sanatate piticutei.
Diana, ia-o usurel, caci dupa e foarte greu de dat jos si mai ales nu face bine la bebe. 
Raportez : 51,8kg, numai 200g in minus. E a 3-a sau a 4-a saptamina de scadere lenta.
Meniul de azi :
- cafea si cereale cu lapte
- pui in sos picant cu putin orez si fasole verde. 2 fructe
- salata verde cu ceva.
Va voi lasa o vreme, caci am multa treaba si apoi am o deplasare. Reapar tocmai vineri la prinz.
Pupici la toate.
Mik.
Nora__ spune:
Eu n-am ajuns azi la un cantar,deci nu stiu cum stau,dar cred ca stagnez si sper ca nu am pus ceva in plus.Si vreau sa merg la acelasi cantar,sa nu fie erori.Oricum...merit 454575746576578484848 de bice pe spinare
....ieri mi-am facut de cap:soacra ne-a trimis numai bunatati...salata boef,racituri,prajitura,cozonac...
si marturisesc...am gustat din salata si dulciuri...
.Apoi aveam impresia ca sunt cat un
.Azi parca mi-e si greata de mancare...sper sa ma tzina senzatia![]()
Eu as vrea sa tzin in continuare regimul,dar ameliorat si nu batut in cuie.Ce e bine e ca m-am invatat cu salate si iaurt si aseara parca organismul imi cerea o salata.
Vreau sa va mai intreb:batoanele alea FIBROBAR...cica pt slabit,cu ciocolata vegetala...ingrasa sau nu?Se mai poate gusta din el cand simti ca mori dupa ceva dulce,fara sa te ingrasi?Deci nu e doar pofta...efectiv parca mi se face rau.O fi doar scuza,asta cu raul,in subconstient,sau imi scade glicemia...nu stiu,dar uneori sunt cam ametzita...la propriu...si fara bautura.
Carmen...esti o fericita daca te-au lasat greturile.Eu am facut dizgravidie si timp de 2 luni am trait doar cu cate 4 injectii de metroclopramid ca sa nu stau lipita de WC si tot varsam...a fost groaznic.Partea buna este ca husbandul a invatat sa faca injectii pe fundul meu![]()
Va pup si spor la slabit.Sa aveti o saptamana frumoasa.
Nora
Comorile Norei
Tzuni spune:
Neata!
Raportez: 66.4 (adica - mare branza - am dat jos 200 gr)
Azi am o zi proasta, nu stiu de ce... M-am certat si cu shefu inca de dimineata! Dintr-o prostie cat casa! O fi 13 de vina?
Fetele, ce faceti maine de Ziua Indragostitilor? Sarbatoriti?
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
puskin spune:
Buna fetelor,
Eu mi-am inceput ziua cu mers la sala de la 8, unde am prestat 10 min de mers alert pe banda urmat de 20 min alergare ( viteza 7-8 km/ora). Cand m-am dat jos de pe banda imi tremurau genunchii de numa'
, dar acum ma simt tare bine. M-am descurcat mai bine decat ma asteptam...credeam ca dupa 10 min de alergat imi iese limba de un cot.
Sambata si duminica am fost la aerobic...din pacate maine iar plec
si nu stiu daca ajung acolo la sala, am sa fac tot posibilul chiar daca asta inseamna sa ma trezesc la 6.30 zilnic
.
Eu am facut sport de performanta in copilarie, de cand aveam vreo 6 anisori pana pe la 16 ani, deci daca vreau rezultate, trebuie sa fac zilnic. Daca merg doar de 3 ori, ma mentin, nu reusesc sa slabesc.
Va pup,
Ruxandra 
Ruxandra
DianaR spune:
Fete dragi, ziceti voi bine ca-i mult cat am luat. Dar e asa de bine sa mananci ce vrei... Mai ales dupa cele 2 luni in care am tinut regim ..ioi sarcina a venit asa ca un premiu: "ai fost cuminte, ai slabit acum baga frate dupa voia inimii
...
Mik, stiu eu cum e cu luatul si cu datul, la Vladut am luat 20 kg, greu a fost sa le dau jos...
Carmen sper sa ma tina. Nu am arsuri daca am grija ce mananc...
Fetelor, va tin pumnii la raport!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (25+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
mephala30 spune:
Nora, din pacate nu m-au parasit greturile. Doar ca sunt contradictorii: de ex, ieri dimineata am vomat mango pe care-l mancasem, iar la pranz am mancat bine, pui cu sos si piure, fara sa-mi fie rau. 
Puskin, ce job ai de pleci asa des din tara? M-ai facut curioasa. (...parca mi-amintesc ca te-am mai intrebat, iar tu mi-ai si raspuns...)
Daria, chiar asa: te-ai oprit dupa o lingura de tiramisu? Felicitari!
Am dejunat si eu: -o felie de paine cu unt, rosie si juma de cana de lapte.
Tzuni, eu nu cred si nici nu tin 14 feb.
...
O zi buna, fara certuri. Si fa abstractie de 13...e o prostie.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
nastad spune:
Buna dragelor!
Cand zicem ca scapam de una , dam de alta.
Onitza are oxiuri..asa ca va datzi seama.. scarpinari, plansete, nervisori!
Tzutzu e cu nervii la pamant, eu incerc sa ma abtzin sa nu-i fac rau lui bb2, dar nici sa o fac pe Onitza sa planga.
De dimineatza am avut spectacol in toata regula, n-a mai vrut sa ma lase sa plec la serviciu si o trimitea pe mama acasa. Pana la urma am reusit sa fug dar se auzea de la parter cum urla.
Bb2 creste , nu pot sa mai inchid nasturii la pantaloni si au inceput arsurile.
La serviciu ...BALAMUC!
Va pup pe toate si incerc sa mai intru!
Spor la slabit!
Doina
19+ si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
szivarvany spune:
Mephala si Nastad - pupici pe burtici sa va mearga mai bine ! 
Si pupam bolnaviorii 

Si Tzuni ...
sa iti treaca suparicii
DianaR - pupam samburelul, haioasa faza cu premiul 
Nora - lasa ca e o noua saptamana si vei reusi fara abateri !
Danezeleeee, la raport !!!
Sigrid - unde esti ?
Restul de gasca ... hello 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
Tzuni spune:
Mai, ce zi! Tocmai am aflat ca o colega de-a mea de birou, tanara (36) are cancer la san. Care s-a extins si a facut deja metastaze in corp. Nu se stie ce sanse mai are... Si are o fetita de 10 ani.... Of, Doamne, de ce ???????????????????????????????????????????????????
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
Eftimie C. spune:
Bonjurica!
Raport:-1kg
.Am crezut ca voi primi
, dupa pomenirile de ieri, dar iata ca e de bine.83kg la lista.
Felicitari pentru slabaturile de azi.
Danezele, unde sunteti?Ati mancat ieri bine, dupa 13 zile si azi va e rau?Raportul, ca ne-ati facut tare curioase.
Revin cu meniul, cand voi sti ce vreau sa mananc azi, ca sa pot si puncta.
mama.
PS: Sunt super fericita.Edi sta acasa 2 saptamani ca are sotul 14 zile concediu de studii.Voi profita la maxim (sper sa nu ma infrupt din mancarica lui).
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)