Deserturile Nataliei (5)
Raspunsuri - Pagina 2
mariussimiuc spune:
Natalia,am facut prajitura!Am facut crema din lapte condensat pt ca nu aveam smantana suficienta pt frisca.Astfel incat am procedat asa:am pus un strat de crema din lapte apoi un strat(mai subtirel) de frisca,iar pe deasupra am facut-o jumate alba jumate neagra,cu frisca si un rest de crema de ciocolata de la tortul de ciocolata si bezea pe care l-am facut acum 2 zile.Vreau sa spun ca am incropit o chestie dementiala.Si ca aspect,dar mai ales ca gust.Pe zi ce trece imi pare tot mai rau ca nu am si eu un aparat digital sa ma pot mandri si eu cu ale mele capodopere. Dar nu e timpul pierdut!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Balbina spune:
Miha, felicitari, ce pacat ca nu-ti sint vecina, imediat gaseam un motiv sa te vizitez.
Daca acum prajitura e buna, stai sa vezi cum va fi miine (asta daca mai ajunge), devine tot mai buna pe zi ce trece.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
mariussimiuc spune:
Cu toate ca nu ma pot dezlipi de ea (si e destul de tarziu!!!!) sper sa mai salvez ceva si pt maine!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
mariussimiuc spune:
Crinuta,am "gasit" o doamna din Moldova care imi aduce atunci cand am nevoie.
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
viorela hoff spune:
hallo fetelor talentatelor!
demult mi-am propus sa fac si eu un album si iata ca azi am debutat cu prajitura Nataliei, Brownies Cappuccino.
o puteti vedea aici http://community.webshots.com/album/547493122TkOLyW
si acum autocritica:
1. am facut cu ciocolata cu lapte (ce aveam in casa) si din cauza asta cred ca aluatul a iesit putintel cam tare iar glazura prea moale
2. tot din cauza asta eu cred ca prajitura este cam prea dulce
in rest, totul o.k., mie mi-a venit ideea sa le pun in cartonase pt. ca asa sunt browniesurile aici in magazine.
si o pralina in varf, dar rotunda (idee furata de la natalia).
in rest sunt ffff bune si mai ales o prajitura fina!
mersi pt. reteta si fiecareia dintre voi va servesc cu o Brownies!
dulce de Brownies in special pt. Natalia
Vio
Tina catelus de catifea
tumpi spune:
Am facut pt a treia oarea praji cu mere,de data asta am facut cantitate dubla.Uite aici pozele
praji cu mere
Am facut si brownies,doar ca am avut o mica pb cu crema care a iesit cam moale si eu una dau vina pe zaharul pudra(cu vanilie),fiinca dupa ce l-am adaugat s-a inmuiat crema(si nu am pus mult,ca am masurat exact, ca de data asta mi-am gasit pahar gradat cu 1/2, 1/4).
Am facut si poze"
brownies capuccino
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
viorela hoff spune:
vad ca si la tine aluatul a iesit mai groooos
week viitor o fac si eu pe asta cu mere ca mi-ati facut pofta!
Vio
Tina catelus de catifea
PS. Tumpi unde ai gasit tu pahar dintr-ala? ca eu am facut cam ochiometric totul, poate de aia nu a iesit asa ca la voi.
tumpi spune:
viorela,eu am descoperit cana mea de la robot care este gradata asa.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Balbina spune:
Viorela, ti-au iesit o minune de brownies, le-ai ornat foarte original . Dar daca nu stiam , nici nu ziceam ca-s brownies, au o glazura asa marmorata, cum ti-a iesit? Arata frumos.
Cit despre legatura dintre blat si tipul ciocolatei, o prietena de-a mea a observat ca daca foloseste ciocolata cu lapte, blatul iese mai tare (dar mai dulce), iar in cazul ciocolatei amarui e mai moale (si mai putin dulce). Daca ti se pare prea dulce, poti sa micsorezi un pic cantitatea de zahar, iar ca glazura sa iasa mai tare, pune mai multa ciocolata in ea.
P.S.: foarte pitoresti "peisajele" cu brownies si comentariile pozelor.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!