Deserturile Nataliei (5)
Raspunsuri - Pagina 12
Balbina spune:
quote:
Originally posted by babirusa
Natalia, am facut tortul cu trufe, tortul a iesit super, dar cu trufele am avut probleme , nu se intareau nicicum, au stat o gramada de timp la rece, apoi in congelator, dupa ce le scoteam se muiau.....poate imi spui de ce?
Babirusa, ce fel de frisca si ciocolata ai folosit? Din impresiile mai multor fete am inteles ca daca se foloseste frisca cu procentaj mai mic de 30%, sau ciocolata de menaj, compozitia de trufe nu se intareste suficient. Alta cauza ar fi nerespectarea proportiei din reteta.
quote:Lizi, vezi aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45713
Originally posted by lizi32
Nataliaaa
tu care m-ai ajutat intotdeauna
te rog frumos frumos de tot sa imi spui si mie cum dau eu de administrator!! ca sa ma desluseasca si pe mine cu albumul ala foto!!!! ca nu mai pot imi vine sa
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
Balbina spune:
Ultimul meu tort (pe fundal sint picturile murale ale baiatului meu )
Nu e festiv, dar e foarte bun la gust si perfect pentru o intilnire intre prieteni.
Reteta vine, ca de obicei, miine.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
babirusa spune:
poate a fost ciocolata de vina ca nu a fost de menaj, masurile le-am respectat
mersi de raspuns, o sa mai incerc pana imi ies
babirusa si Alexandra(14 oct.2004)
Balbina spune:
Babirusa, ciocolata NU trebuie sa fie de menaj, ia una simpla, fara umpluturi, amaruie sau cu lapte, gen Kandia, Primola, Poiana, etc.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
Bella spune:
Natalia, am cautat pe cateva pagini reteta tortului cu trufe si am renuntat, se deschid f. greu paginile. Spune-mi, te rog, la ce pagina este, ma tenteaza mult sa-l fac si eu am ceva experienta(pozitiva)cu trufele. Multumesc!
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=451891010&security=siRGEN
danyce spune:
Bella, e pe prima pagina!
Natalia, maine o sa-mi fac timp sa traduc reteta pt tine.Si eu am numit budinca aceea jeleu pt ca asa pare deoarece e transparenta si seamana cu asa ceva.Nu stium cum sa-ti spun pt ca se intareste si are o consistenta usor gumoasa, iar dupa parerea mea seamana mai bine cu un jeleu decat o budinca. Si da, exact asta am urmarit prin inventia mea:o nota de prospetime.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Bella spune:
Multumesc, Danyce! Wow, ce bine "suna" reteta!!! Il mai fac pe asta si apoi, gataaa! Si tortul Barbie pentru "papusica" mea de 2 ani si apoi, gataaaa!
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=451891010&security=siRGEN
Balbina spune:
Bella, m-ai dat gata cu pozele din semnatura ta, sint superbe, la fel si bunatatile pe care le reprezinta! Ce explozie de culori si forme, foarte, foarte frumos, ai un gust estetic desavirsit!
O sa-ti reuseasca tortul cu siguranta, sa vezi ce bunatate e!
Daniela, nu e urgent, traduci cind poti, nu e musai miine, poate sa fie si saptamina viitoare, cind ai tu timp.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
Bella spune:
Multumesc, Natalia, n-am pus aici si pozele cu rateurile(care si alea sunt destule) Tortul il fac peste 2 saptamani. Am emotii cu foile astea multe si subtiri. Am sa incerc sa citesc tot ce-ai scris despre tort si apoi sa te mai intreb cate ceva.
Balbina spune:
quote:
Originally posted by Bella
Multumesc, Natalia, n-am pus aici si pozele cu rateurile(care si alea sunt destule) Tortul il fac peste 2 saptamani. Am emotii cu foile astea multe si subtiri. Am sa incerc sa citesc tot ce-ai scris despre tort si apoi sa te mai intreb cate ceva.
Bella, am si eu destule rateuri, normal, cine nu are.
Nu-ti fie frica la tort, nu se face greu. Daca ungi bine hirtia de copt cu unt, foile nu se vor lipi de ea si vor putea fi scoase cu usurinta, fara a fi rupte. Daca ai un cuptor mai mare, ai putea sa coci cite minim 2 foi o data, si atunci te-ai descurca mai rapid.
Iti stau la dispozitie pentru intrebari.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!