Bebelusi de iulie-august 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 11
Lia2000 spune:
quote:
Originally posted by anis
Fetele..parca m-am tacanit..ma tot uit in gurita ei..sa vad daca nu cumva ne mai pocneste vre-un dinte.Tare mult as vrea sa nu...ca nici nu mi-am tras bine sufletul d ela ultimii doi.
Katink..ai curaj sa o duci la bazin.Dr asta a mea a zis sa nu o duc aici pana la 1 an..risc prea mare de micoze si alte minuni...chit ca poate fi vb de cel mai bun bazin din oras...degeaba.
A mai dat careva fasole verde la bb? A fost ok?![]()
AniS siIngrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
I-am dat, dar n-a fost incantata. in schimb, ii place cu alte lewg.
Lia &
Gia
Lia2000 spune:
Hip-hip ura!
Am avut o mica victorie azi: dupa ce aproape ca a adormit in brate (dupa masa de seara), cand am pus-o jos- ochii cat cepele si da-i si munceste in pat, de-a lungul si de-a latul, de-a curmezisul etc. Am zis ca nu plec de langa ea, ca incepe scandalul si azi a fost o zi bunicica. Asa ca, am tot stat langa ea, ma prindea in disperare de mana, ca nu cumva sa plec. In cele din urma, a reusit sa adoarma singura, punandu-se de-a latul in pat. A durat o ora, dar am zis ca nu o mai iau in brate odata pusa la nani. Sper, ca dupa atata miscre, sa avem o noapte mai linistita.
Lia &
Gia
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Am fost aseara la prima sindrofie si Sara a fost destul de cuminte, la sfarsit insa era epuizata. Erau cel putin 20 oameni in jurul ei, ea in centrul atentiei si a fost obositor pentru ea, ca si pentru mine a fost
. Suntem multumiti de ea, mai ales ca a dormit tun azi-noapte pana la ora 4
. In seara asta repetam figura
.
Anis, eu i-am dat fasole verde, am fiert-o bine si nu am observat nimic in neregula. I-am dat-o insa in combinatie cu alte legume.
bAly, nu sunt eu prea priceputa la problemele de genul asta, dar ma gandesc totusi ca sunt prea multe hemoragii. Du-te la medic macar sa te linistesti
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
brianamica spune:
Buna dimineata mamici voioase !
Eu am dormit azi noapte 7 ore !!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Iubita mea a luat o pauza de plansete si febra si s-a trezit doar O DATA !!!!!
Ma simt super, asa cum nu m-am mai simtit eu demult. SI desi m-a trezit ca de obicei la 6.00 parca nu mi-a mai fost asa greu.
Insa am senzatia ca e linistea dinaintea furtunii, ca sta sa vina si dintisorul nr.2
Gingia e super inflamata . Insa oricum, ma multumesc si cu noaptea trecuta.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos
gabirus spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Eu nu inteleg mai fetelor de ce refuza Aidan sanul?!?!
Mananc aceleasi chestii, nu ma stresez, dorm destul de bine si nu am probleme cu menstruatia ca nici nu mi-a venit inca.Care este motivul???
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
Mie mi s-a intamplat chestia asta la amandoi copiii si la doar o luna dupa nastere ... nu am inteles nici acum care a fost cauza ... poate tocmai frustrarea si stresul ... eu stiu? Nu pot sa zic ca nu aveau rabdare sa suga ... papau mult si bine, dar dintr-o data nu au mai vrut si tipau ca din gura de sarpe ...

POZE
pitecantrop spune:
Buna dimineata!
Aseara am vrut sa intru pe DC sa ne laudam ce bine am trecut peste operatie, dar nu am reusit sa o fac fiindca puiul meu a inceput sa se simta din ce in ce mai rau. Operatia a decurs foarte bine. Adi i-a impresionat pe toti cu buna dispozitie. A plins doar 10 min dupa ce s-a trezit din anestezie, dar dupa o ora zburda prin pat de se intrebau asistentele cum o fi fara sa fie sub analgezice. Au trimis chistul la laborator si vineri ne va spune exact ce este. Am ajuns acasa pe la 5, iar la 6 a papat.Am observat ca inca din spital imediat dupa operatie respira greu.Am intrebat daca e vreo pb si mi-au zis ca e de la intubare ca s-a iritat.Acasa ..din ce in ce mai rau. Am incercat sa-i dat sa manince la 12 noapte..refuza fiindca de abia respira.Pe la 2 dimineata ne trezim fiindca efectiv grohaia(scuzati expresia, dar efectiv nu stiu cum sa descriu). ERa clar ca ii era foame, dar nu putea bea biberon fdiindca se ineca, neputind respira. Am fugit cu el la urgente si ne spune ca se pare ca a luat un virus sau ca e de la intubare. I-a dat cortizon si si-a revenit un pic. Acum asteptam o intilnire cu orelistul.
Scuze ca nu am mai reusit sa intru pe DC.
Va dorim sanatate si tot binele din lume.
anis spune:
"neata
Am mancat si noi azi prima masa de fructe.A papat para,care i-a placut la nebunie, a stat f cuminte pana a lovit-o somnicul, 140 de g, e ok ,nu? Asa din prima?
Cu somnul e la fel, treziri dese, si nu toate de foame, uneori doar tipa ,si chiar daca nu o bag in seama ca sa adoarma ,tot nua doarme, o i-au in brate s-o linistesc si adoarme la mine in brate.Viseaza urat? frustari??Frici?
Cat despre masa de legume nu m-am hotarat ce sa-i dau azi.Ma gandeam sa ma risc cu fasole verde cu rosie...da sunt 2 lucruri noi si parca nu imi vine sa-i stric eventual ritmul..deocamdata papa bine nu fae fitze.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
corbioana spune:
Neazta tuturor, apara si eu dupa ceva pauza am citit ce ati mai scris voi pe aici cat am putut. Greu de tinut pasul cu voi cand ai de lucru
Inainte de a ma apuca din nou am vrut sa va salut sa pup toti bebicii.
Noi suntem bine, papam multumitor, noaptea suntem cam maraiti si ne mai trezitm din cand in cand. I-am mai dat unele seri cand era mai agitat putin Peritol, a fost mai bine. Nu stiu cred ca sunt gingiile dar dintii inca nu se vad
offff...cat o mai dura...
Noi ieri am implinit 5 ani de casatorie dar fiind si in lipsa de timp si de bani am stat acasica, nimic deosebit
Data viitoare...
Pitecantrop sanatate mult alui Adi sa fie totul bine repede!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
brianamica spune:
Pitecantrop, multa multa sanatate lui Adi !
Ne rugam pentru voi toti !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos
irinabungau spune:
Neatza gagici,
Noi nu avem mare lucru de povestit, vad ca dintzocul nu da semne sa apara, dar nici nu ne grabim!!! Am mutat-o si eu pe Ioana la parter in patutzul ei pentru ca se lovea la cap de fiecare data cand se rostogolea pe burta, de aceea si evitam sa o tin in patul ei, statea mai mult in patul mare din dormitor, dar de-acum este periculos s-o mai las in patul meu pentru ca este tare nazdravana!!!
Pitecantrop, pupici multi lui Adi, sa se refaca cat mai rapid!!!!
Ioana, cuscra, la mai multi ani inainte!!!!!!
Va pupam
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze