Bebelusi de iulie-august 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Anis, este absolut superba papusa ta !!

Sa iti traiasca si sa te bucuri de ea !!

Oare le raman ochii albastri ? Ca si Ana mea are ochi albastri si tare as vrea sa ii ramana asa.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Ella2000, cereai informatii despre Salmonella. Este o enterobacterie, adica sta prin intestinul omului si face figuri pe acolo. Se gaseste cam peste tot si se poate lua (nu e obligatoriu)din apa de la robinet (rar, pt. ca s-ar declansa o adevarata epidemie de boli diareice), din baltile unde inoata copiii vara si mai ales din alimente insuficient preparate termic sau crude. Cel mai des se gaseste in ouale de rata, de aceea sunt cam interzise de la consum.
Maioneza, inghetata, carnea pot avea.
Ne putem feri in primul rand printr-o igiena adecvata a mainilor, a ustensilelor de bucatarie folosite pt. alimente crude, prepararea corecta a mancarii.
Sunt mai multe tipuri, adultii rezista la unele dintre ele, pe cand copilasii nu, pt. ca organismul nu e matur. De aceea trebuie atentie, mai ales la prepararea papicii. Carnita trebuie bine fiarta (poate avea si paraziti microscopici, uneori), legumele si fructele f. bine spalate.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Diana-felicitari ca ai scapat si de ex asta! Succes la urm!

Briana- am inteles ca pana pe la 8 luni se poate schimba culoarea ochilor dar cred ca daca era sa se schimbe incepea pana acum, deci nu cred ca se mai schimba. Si Mario are ochii verzi ca mine si asa sper sa-i ramana (el cam seamana cu tasu care ochi caprui si sper macar asta sa aiba si de la mine!)

Pupici, mai vb mai tarziu sau maine!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Diana, succes la examene in continuare si vad ca iti faci timp sa ne raspunzi! stii... eu chiar nu cred ca prietena mea nu avea o igiena corespunzatoare... ma intrebam de unde , si ea era nedumerita! dar atunci sa nu mai pape copiii inghetata? eu gravida mancam cu kg-ele!

Anis sunt inca pe poze!ce dulce poate fi Ingrid! asta da freza la 6 luni! si de ochi nu mai zic! sper sa-i ramana culoarea ...

Simona, ASE E... DAU JOS VAZAND CU OCHII CA VAD CA MA RUP FETELE!

ma duc la fara masina... imi vine rau!

pupici

Ella si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

katink felicitari Emmei pentru primul dintisor! Sa-i fie de folos cat mai curand, fara sa te muste pe tine insa!

dede eu stiu ca dimpotriva, medicii isi cheama colegii foarte des si copiii lor sunt vazuti cateodata de un spital intreg.

feteleee, dupa ce am laudat-o pe Cristina de mancare, acum dupa amiaza a mancat cu chiu cu vai vreo 50 g de banana cu mar si iaurt. De-aia o sa ma abtin de-acum sa mai spun ceva.

Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete marehttp://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ella2000

Diana, succes la examene in continuare si vad ca iti faci timp sa ne raspunzi! stii... eu chiar nu cred ca prietena mea nu avea o igiena corespunzatoare... ma intrebam de unde , si ea era nedumerita! dar atunci sa nu mai pape copiii inghetata? eu gravida mancam cu kg-ele!

Ella si printesele

poze

Si eu sunt mare fan al inghetatei, mananc si iarna . Ideea e sa nu cumperi de pe strada de la dozator sau din surse nesigure. Bineinteles ca le poti da copiilor, nu prea multa, dar e de preferat sa fie facuta de tine.

P.S. Firma de renume nu garanteaza mereu calitatea... poate iti amintesti ca a fost acum cativa ani un scandal cu firma Delta, aveau Salmonella intr-un lot intreg de inghetata. S-au imbolnavit multi oameni atunci, prima care a patit-o a fost chiar presedinta de atunci a OPC, Rovana Plumb...

Pupici printeselor!

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Ella- of, mi-e mila de tine! Sa vezi ce o sa mai slabesti de acum fara masina de spalat! Cred ca e cumplit!

Fetelor!!!!!!! Am uitat sa va spun ce e mai imp! Dupa ce aseara ma plangeam ca Mario nu va merge in 4 labe, azi dimineata era pe burta sporijinit in manute si odata si-a ridicat burta si fundul si a plecat in spate ce-i drept racusorul lu' mama dar a reusit performanta de a se ridica! Asa ca Bb de iulie-august, daca poti, te rog sa treci si la noi azi primul mers de-a busilea! Multumim frumos!

Pupici, fug sa pap si eu ca acum se face ora de masa pt el. Pupici si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Simona, da... am mai dat ceva jos dar... vai de spatele meu!

stiti si eu citesc... muuuuult...seara de seara dar toate incep cu " a fost odata..." acum ma asteapta " cei trei purcelusi"... asa ca va doresc:
Noapte buna!

Ella si printesele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simonaci79

Fetelor!!!!!!! Am uitat sa va spun ce e mai imp! Dupa ce aseara ma plangeam ca Mario nu va merge in 4 labe, azi dimineata era pe burta sporijinit in manute si odata si-a ridicat burta si fundul si a plecat in spate ce-i drept racusorul lu' mama dar a reusit performanta de a se ridica! Asa ca Bb de iulie-august, daca poti, te rog sa treci si la noi azi primul mers de-a busilea! Multumim frumos!

Pupici, fug sa pap si eu ca acum se face ora de masa pt el. Pupici si noapte buna!

Bravo!!! Felicitari voinicului! E mare racusorul ! Maine-poimaine il vezi alergand prin casa....
Pupicei la voinicei!

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Anis multumesc de raspuns in legatura cu Novocalminul.

Acum am alta problema. Eu. A mai patit careva ca mine sa-i vina menstruatia la circa 13 zile de la ultima??? Sa fiu mai explicita: mi-a vemit prima data dupa nastere pe 5 dec. A fost un ciclcu normal. Dupa 2 sapt, adica pe 19 dec hop iarasi. Atunci i-am scris un mesaj pe PM Catalinei (cataghe aici pe forum) si ea a zis ca e normal sa fie dereglari dupa nastere. Bun. A trecut. Urmatorul ciclu a inceput pe 29 ian si a tinut o saptamina, adica pina pe 5. Eiii, acu de joi iarasi ...:( Ce se intimpla??? Este normal sau tre sa i-au calea dr???

pupici

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput