Aspirante optimiste - 181
Raspunsuri - Pagina 13

Anca Wish spune:
Lorym, esti pe listuta, dar poate-mi dai si numele de botez.
Ce-i cu linistea asta???Unde ati fugit toate? Eu sunt inca la serviciu. Deh, daca n-am invatat carte. Asa-mi trebuie!
anca...SIGUR intr-o zi

Liana30 spune:
ete'ma pe mine aci..
io aia care am invatat carte..da n'am avut parte
"Nimic nu-i imposibil!"

dana n. spune:
Salutare!
Va multumesc frumos la toate ptr.primire!
Tumpi,La viata din Germania,intrebam de analizele care se fac inainte de sarcina(printre care si toxoplasma;am avut pisica cu vreo 4 ani in urma).Dar doctora de aici mi-a spus ca nu imi fac analizele decat im momentul in care am ramas deja insarcinata.Si nu stiam ce sa fac?!
Mie mi-a facut doar un control si testul Pap(rez.peste 14 zile)si mi-a spus ca pot trece "la treaba".A,si mi-a dat si acid folic.
Liana,ce inseamna satti?Chiar nu stiu.
Anca Wish,numele meu de botez este Daniela,dar toata lumea imi spune Dana.Mersi ca m-ai trecut pe listuta!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Liana30 spune:
dana.n in germana inseamna printzesa...ma rog poate ca nu am scrie io corect...scuze...dar tot printesa ramaiii
"Nimic nu-i imposibil!"

iepumic spune:
Bonjurica fetelor...o prietena de-a mea trebuie sa nasca peste o saptamana-doua o fetita...aseara am fost la ei si am asamblat patutul...mi-a dat speranta ca se poate si la mine, si la voi...si voiam sa va impartasesc ideea asta a mea: SE POATE. Va pup.
Iepumic

Liana30 spune:
iepumic...se poate..cum sa nu????
a zis cineva ca nu??????
si cu sigurantza cat mai repede si la noi..
DAAAA......SE POATEEEEEE...
"Nimic nu-i imposibil!"

dana n. spune:
quote:
Originally posted by Liana30
dana.n in germana inseamna printzesa...ma rog poate ca nu am scrie io corect...scuze...dar tot printesa ramaiii
"Nimic nu-i imposibil!"
Ooo,mersi!
Tu ai scris corect...problema este la mine...deabia acum fac un curs de germana!

------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

tumpi spune:
ancuta io pe aici,am dormit vreo 2 ore
dana n nici in ro nu toti dr dau de la incaput analizele astea.Io in ro toxo am facut-o tot la cerere fiinca am .
liana nici io nu stiam ca satti inseama printesa.Küsse für dich
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)