Aspirante optimiste - 181

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Liana, inca nu, ca tin regim

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ma rog pe...aproape..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Marinar, nu dauneaza cu nimic acidul folic daca il iei inainte
Liana, ce sa fac.. nu prea imi vine sa spun ce mai fac ca nu fac bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

martha imi pare sincer rau..da io sunt langa tine...si inaca te tin de manutza..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Martha sper sa faci forte bine si tu si bebe.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Merci, Liana si sper sa-mi fie mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Liana sorry ca nu am mai scris demult si nu ti-am multumit pt incurajari atunci cind mi-au venit rusii.
Eu tot am mai vrut sa scriu dar nu prea am mai avut tragere. Sapt trecuta la cit m-am ferit am racit bocna cu temperatura de marti noaptea pina simbata.Am luat humex doar o zi pina vineri si in rest am tratat cu ceai cu lamiie.Tot vineri am fost la control sa vad daca totul e in regula si sunt ok.Prima zi de CM a fost pe 31 la fix 28 de zile asa ca in mod normal azi miine ar tb sa ovulez. A sa nu uit! Doctorita mi-a zis ca luna asta ovarul sting va ovula! Aveam o gramada de intrebari pt ea si am uitat sa intreb ce inseamna asta.
Iuly ridea si a zis sa prestam mai mult pe partea stinga.Asa mult isi doreste un bebe!Mi-a dat telefon acum vreo 2 ore si mi-a zis ca abia asteapta de martisor un bebe! Sper sa fie bine fiind de fapt prima luna in care incercam ca luna trecuta trecuse ovulatia cind am inceput.
In rest la cumparaturi simbata iuly a pus in cos si 2 sticle de vin , noi care nu bem deloc alcool . Ei dar nu strica acolo un pahar sa ne incalzim astea 3 seri.
Oricum de cind am inceput sa facem mai mult am un chef nebun.Il scol si noaptea.Nu ma mai gindesc la bebe ci doar la instinctul meu nebun.Na ca ne ajuta bebe sa ne imbunatatim si viata sexuala !
Va citesc in fiecare zi si am inceput sa va cunosc asa putin pe fiecare!
Cine se ocupa de lista ma trece si pe mine poate poate se intimpla minunea!
Numele meu e loredana! mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta_stan spune:

quote:
Originally posted by marinar

Laurici io , poate trece.

Ancuta- si pt spermograma trebuie facuta programare? Intreb pt ca ma intereseaza subiectul- si noi vrem sa mergem. Zici ca e bine din acest pdv la IDS?- eu acolo mi-am facut analizele, dar pr cu e mai........

Se face programare chiar daca mergi cu proba recoltata. In principiu trebuie sa fie detinatorul cel care merge la laborator pentru ca este un chestionar care trebuie completat

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta_stan spune:

quote:
Originally posted by marinar

Si inca ceva, pt spermograma- cu cate zile inainte nu trebuie sa o faci....stiti voi.....

marinar

Din cate stiu eu cu 72 de ore inainte trebuie sa te abtii, dar la noi a fost la 60 de ore si spermograma a iesit bine in principiu. Deci cel putin 2-3 zile si cel mult 5 zile (asa zice doctorul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

Saluti si de la Ploiesti!
Sa aveti o saptamana plina de bucurii! Mi-au mancat zilele astia la munca si nu mai reusesc sa va scriu... Dar va citesc si imi iau portia de optimism.

Va pup dulce pe toate,

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput