Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumim pentru felicitari!

Imi place ca ege stie ce vrea, si calea cea mai scurta sa obtina acel lucru. O sa fie descurcareata in viata.
Vera, noi am zis fiecare ce meserie are anul trecut la un moment dat.
codruta, nu a fost chiar foarte usor cu dintele, as'noapte a plins Miruna prin somn de citeva ori; i-am dat cu Calgel pe gingie, e bun, isi face efectul. Am luat-o in pat cu mine, sa-i pot masa gingia cind scincea.
Octaviana, multumesc! Eu am auzit ca hepatita A ar fi "cea mai contagioasa" (nu e corect, dar nu stiu sa zic altfel); de ce nu crezi ca trebuie facuta si analiza asta? Multumesc.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele cred ca si astia de scarbiciu meu sunt de acord ca banii nu trebuie cheltuiti in ziua de salariu, drept ptr care nu mi-au dat salariu azi desi 10 era ziua de dat banii

Ramona, multumim mult de complimente. Poate ne mai vedem in parc

Ioana, felicitari ptr dintisor.
Eu o voi duce pe Ancuta la cresa britanica de indata ce o vor primi. Mai sunt totusi cateva luni pana atunci
Am inteles ca si pampersii sunt inclusi.

Oana, si noi ne-am uitat la pozele lui Andrew. Felicitari ptr cele 10kg, waaaaaaaa.

PS:
Voi fi sub observatie ca maine vine socrela.
Nu era de ajuns ca sotul pleaca in delegatie pana miercuri seara (in Portugalia) si ma lasa cu copii, mai vine si maica-sa pe capul meu.

Va mai scriu de acasa, acum fug de la scarbiciu.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Antoanela, nici eu n-am permis de sofat, certificarea asta e tot pe lista de 'a faire' anul asta.
Trebuie sa ne sustinem reciproc ca mame de Victori ce ne aflam.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna fetelor!
Atata m-a lasat fi-mea sa scriu in mesajul trecut!
Ina, da da da, si eu vreau meniu complet si vreau si la cofe! Eu sunt o micuta gurmanda!; Buna treaba cu Karvol in umidificator, eu nu m-am gandit sa incerc; voi face si eu smekeria! Eu vroiam Nestle cereale, multumesc frumos Ina dar peste o luna o sa aiba Ana apeoape 6 luni si d-alea se gasesc si pe la noi; alea de 4 luni lipsesc...; Romanica doar! Si cat ziceai ca e o cutie??? 1,5 euroi? Buuun, la noi cam 5, mi se pare normal ; mai bine nu scriai cat costa la Brusel! ; dar la lapte sunteti in top, e cam dublu fata de noi!
Ioana, cum stai cu banii?
Jadi, imi pare rau ca a revenit afurisita asta de infectie; las' ca-i dai tu la cap Sanatate multa!!!
Anya20, zici ca hepatita B se poate da si prin saliva?
Tonnia, eu de aseara am inceput sa-i dau puicii orez de la Nestle si vad ca azi nu s-a framantat deloc deci n-a durut-o burtica si a facut si KK!!! Poate-i merge bine cu asta!!! Ca ala de la Milupa nu i-a priit!
Godzila, eu am recoltat copro in recipient steril; cu mucii si noi ne luptam zi de zi!
Revin mai incolo!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna, fetelor!
Am fost afara vreo ora si am inghetat ca un...Fii-mea n-are nici o treaba, si acuma dfoarme in fata geamului deschis dar eu am betonat!
Cristina, poate de-aia vine soacra, ca pleaca sotul si sa nu ramai singura cu 2 cupii. Vine sa te ajute...
Cristell, faina freza! Super!
Ioana, acuma daca i-ai descoperit primul dintisor Mirunei, trebuie sa-i iei fetii cadou!! (Geaca de primavara) hi, hi!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Baiatul a dormit 2 ore si jumatate dupa banana cu mar si s-a trezit urland iar eu am crezut ca il doare burtic ais i-am dat ceai..apoi iar urlete si nu vroia sa stae decat vertical in brate...panala urma mi-am dat seama ce are..ii era foame ...tocmai a mancat o farfuriuta de piure de legume (farfuria are 250 gr dar s-a mai pierdut si pe bavetica)si am senzatia ca tot nu prea s-a saturat ..ce sa-i mai pun in supa sa se sature?
I-am pus cartof, telina, pastarnac, morcov,putina carnita si o 1/2 de lingurita ulei de masline.

Voi de care dovlecel ati cumparat? De acela turcesc? Ardei gras putem pune in supa?

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Am trimis dieta la adresa comuna,aseara n-am mai reusit.
Ma apuc de citit din urma si mai scriu.

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Marlena, da. Putem pune ardei in supa. Chiar mi-a specificat doctorul cand mi-a explicat ce si cum.
Fetelor, din ce citesc eu pe la voi pe aici, cred ca mancarica asta diversificata nu prea tine de foame la bebei. Tot lapticul e baza?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Carmen, ca bine zici.
mifloricio, azi nu am iesit din casa, deci nici n-am mai cheltuit. Dar trebuie musai sa ies sa scot bani de la bancomat. Ma tenteaza o vizita in Europa (aia din Colentina, nu aia de la vest de tara noastra); n-am mai fost de 4 ani si ceva, si cred ca o sa gasesc 75% din marfurile din magazinele pentru copii, la juma' de pret.
Cristina, sper sa mai citesti forumul in seara asta; miine de la 11 este sedinta cu parintii la cresa, si pot veni si viitorii "clienti", sa puna intrebari, sa discute cu parintii copiilor care sint acolo, etc. Cica de obicei dureaza 2-3 ore intilnirea. Poate ne vedem pe acolo. Si bafta cu socrosenia, asta iti mai lipsea, intr-adevar.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dragutzelor!

Profit de faptul ca mama2 a iesit cu copilul afara si am luat o pauza de flendureala, nu ca as fi facut mare lucru de dimineata. Insa copilul m-a tinut ocupata, nu mai mananca asa bine. Si masa de la ora 6 pe care stiam ca o mananca bine a ajuns la 150 ml din care cred ca a vomitat la sfarsit vreo 50, antibioticul inclus. Dar a dormit de la 7 la 11 ceea ce inseamna ca ceva se petrece in corpushorului lui si cred ca e efectul antibioticului desi nu a luat decat de 2 ori. La 11 alta cantare de mancare, abia abia a mancat 130, acum la 14.30 la fel dupa care mi-a facut o diaree cu un sunet indescriptibil... as zice exploziv ca ziceai au tras sirena la fabrica... dupa ce a facut prima tura l-am tinut un pic de labele picioruselor si a mai tras un sunet cu apa cu tot... am scos pampersul si era un lichid care se plimba de colo colo, verde-maro. Deja cand se apropie ora de masa ma ia un fior pe spate si azi am avut rabdare dar pe masura ce inainteaza ziua cu atat obosesc mai tare si imi pierd rabdarea.

In rest e super activ, zambaret si guraliv. Mi-a tras niste cantonete azi dimineata de iti venea sa il mananci cu fulgi cu tot de copil dragutz ce este. Cred ca numai creierul meu, analizele si orele de mese sunt proaste ca in rest e un copil sanatos .

Stateam si ma gandeam ca eu il spal la fiecare schimbare de pampers, adica de 5-6 ori pe zi indiferent daca face kk sau nu. Dar puii aia de tigan care nu sunt spalati decit 1 data pe an, oare nu mai au infectii si toate alea? Dar tot eu vin si ma gandesc ca ce conteaza cum e la altii, eu sa fiu impacata cu gandul ca fac tot ce trebuie pentru el.

Multumesc pentru incurajari, imi mai ridica un pic moralul faptul ca va ganditi macar 1 secunda si la mine dar atentie sa nu ma rasfatati!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput