Mamici de mai-iunie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

26octombrie
!!!!! Parca mi-ai luat cuvintele din gura!!!

cristina1702
Bine faci ca-ti asculti inima...cine nu are animale sau nu a avut nu stie ce inseamna un membru de familie..patruped.....
Eu am vazut o poza cu sotul meu care era bb in cosuletul lui iar pisica lor dormea langa el in acelasi cosulet. Cica nu se despartea de el nici o secunda....si s-a facut om mare si putermic...Pe tot parcursul copilariei lui au avut pisici, caine....si el nu s-a ales cu nici o boala sau ceva.

Eu nu am de gand sa-mi dau pisicile. Pe motanel l-am luat ca pe domunul din familie "buna". Pe domnisoara cealalta am gasit-o intr-o padure, parasita, lesinata de foame si plina de pureci,ochisorii rosii si nasucul rosu de la atat frig cat a putut sa indure..Si acum imi vine sa plang cand ma gandesc....Era o mogaldeata roscata (cred ca avea vreo 6,7 saptamani)care plangea saraca de ea de tii se rupea inima...nu o dau nici sa ma impuste cineva.
La noi tot asa, sotul se ocupa cu "cutia" lor. De aspirat aspir oricum la 2, 3 zile.

Inaioana
Ma bucur ca te avem pe aici. Ne dai foarte multe informatii si stii multe!!!

Ama
Poate este o idee sa atasezi linkurile lui Inaioana pe prima pagina..ca sa nu mai cautam inapoi cand avem nevoie de ele.

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Alia, cand intri in concediu?Eu n-am idee, n-am pe nimeni sa las in locul meu la servici, si fara mine am senzatia ca o sa se darame sandramaua, dar sunt din ce in ce mai obosita, nu beau mai nimic in timpul programului, mananc o sg. data, si-atunci in sila. Nu stiu ce-i cu mine.

Inaioana, la ce restaurant mergem? Ce specific sa aiba?

Ama, ai scapat de ?

Vivighe, ai luat vreo hotarare cu

Bulinuto, gasit ceva k lumea de imbracat?

Doroti, vad ca-ti spune toat lumea"la multi ani!", dar pentru ce? Pentru ziua de nastere din ianuarie? Cred ca n-am fost pe faza Hai sa ne traiesti!

Magghy, ma bucur ca este totul ok.

Lacri 23+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Salutari va zicem si noi

adriella mie medicul ginecolog mi-a spus sa nu exagerez cu bautul lichidelor si sub nici o forma sa nu depasim 2 l! Asta probabil pentru ca noi retinem acum apa mult mai bine. Incearca sa bei 1.5, maxim 2 l pe zi! Noi si cu acea pietricica la rinichi si nu am depasit 2l si ne simtim foarte bine. De retinut apa se pare ca inca nu se pune problema la noi; cine stie poate mai incolo.

Va salut pe toate, si chiar daca nu suntem noi asa harnicute la scris va citim si suntem si noi alaturi de fiecare dintre voi.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Raalucutza, daca UM la tine a fost pe 12.08.2005 (asa scrie in listutza), inseamna ca azi ai facut 26 saptamani fix nu 25 cum spui tu. Asa ca felicitari ptr cele 26 de saptamani!!!!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

LYLY, sper sa merg pana la 15 martie .Cine stie , depinde cum ma simt .
si eu credeam ca se darama ceva , dar mi-a trecut ca scu nu prea ma ajuta neuronul si chiar azi radeam ca am ajuns si eu ca niste colegi "meticulosi , in traducere grei de cap", iar eu eram rapida si isteata Acu abia ma misc cu neuronul.

INAIOANA , revin , eu te intrebam de alaptat.

Revin cu intrebarile :bebe miscaciosi noaptea?va scoala?contractii?alte dureri?(pe mine ma dor 2 muschi fix...asa ca merg cam greu

LYLY, eu pap mult la servici si beau mult

ALIA 26 w

http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Adriella,
Cand stai jos ridica-ti picioarele. Apoi, cel mai bun tratament este inotul, sau orice modalitate de imersie a corpului in apa mai rece. Presiunea apei asupra tegumentelor forteaza lichidul tisular sa se deplaseze inapoi in vene. Verifica daca nu ai edeme, astea apar la maini si la picioare. Nu mai stiu ce sa-ti spun altceva, din pacate.

Lacri 23+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Alia, mersi frumos de laude! Scuze dar avusesem impresia ca altcineva m-a intrebat..deh, sunt si eu gravi senila, ce sa-i faci! Poti sa salvezi link-urile la tine in calculator in Favorites. Deschizi pagina respectiva, dai clik sus la "Favorites" si clik pe Add. Si cand le vrei...le cauti la Favorites. Daca le pune Ama la prima pagina, cu atat mai bine. O sa aveti timp de conspectat!
Cat despre scris, faci asa: scrii textul, il selectezi (ca la copy) si apoi selectezi "Tip Caracter" - ce vrei, Culoare, si B (daca vrei bolduit ca al meu. Apoi pana te hotarasti asupra unui "stil" selectezi "Vizualizeaza" ca sa vezi cum iti place ce ti-a iesit. Daca iti place ..trimiti. Abia astept sa vad cum ti-a iesit!

Adriella, e adevarat ca ai luat deja cam mult in greutate (nu ca te critic, doamne fereste, eu am luat 27 kg cu Katja pana la sfarsit) dar e normal sa retii apa in faza asta a sarcinii. Te ajuta masajul facut de sotul tau, sa incerci sa stai cu picioarele mai sus decat restul corpului (daca poti sa iti pui o perna sub picioare chiar cand dormi) si..rabdare. Evident, anunta-ti si dr cu toate ca eu cred ca iti va spune ca e absolut firesc. Cat despre apa, si eu beau multa, n-am calculat cata dar nu cred ca e vreo problema. Gandeste-te ca lichidul amniotic se elimina si reface tot timpul si pentru asta trebuie lichid nu gluma. Si se pare ca reducerea sarii din alimentatie nu are nici un efect, oricum nu incerca sa mananci fara sare pentru ca sodiul e important si ar fi periculos.

Lyly, nu s-a hotarat inca la ce restaurant mergem. A propus cineva Templul soarelui, chinezesc. Mai vedem pana atunci... Asteptam propuneri. Sa te trec pe tine cu Nan Jing?

Ioana 26 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Alia, vaz ca mai ai intrebari: da, bebe miscacios rau, nu ma scoala decat ca sa fac pipi, nu ma doare nimic, am contractii numai BH din cand in cand (mai nou maxim 4/zi). Sa traitzi!

Lista rosie - intalnire 25 Februarie 2006
1.Lyly
2.Carmina (cu poze de la nunta)
3.Cristina
4.Amiss
5.Luana
6.Io
7.Magg

Propuneri locatie : Templul Soarelui, Nan Jing.
Mai asteptam propuneri!!! Fetelor care stiti pe incercatelea restaurante bune chinezesti, arabesti sau ...exotice , io stiu..da-ti-ne ponturi!

Ioana 26 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

INAIOANA, mersi descrie putin daca esti o dulce cum sunt alea contractii BH.Na! ca iar vreau ceva de la tine .Ai vreodata burta neuniforma?adica sa se vada ca sta in dreapta de ex.

ALIA 26 w

http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Inaioana, exclus Templul Soarelui. Am citit pe alt forum ca bucatarii de acolo nu-s tocmai curati, cineva scria ca stie din sursa sigura ca nu sunt ok conditiile in care se prepara mancarea. De-asta am propus Nan Jing. Nu vreau sa ne inbolnavim de la mancare.

Lacri

Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput