Mamici de mai-iunie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 2
inaioana spune:
Scuze, nu mai stiu cine intreba de o usoara scurgere galbuie din sani : este colostru si e normala. Majoritatea gravidelor au asa ceva , in general in ultimul trimestru de sarcina.
Ioana
26 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
cypocs spune:
mai , dar harnice mai sunteti .!!cand stateam si io acasa scriati 1 pagina toata ziua si acum cate 5 pag pe zi

inaioana , teoria nu am timp sa o studiez acum poate dupa ce intru in prenatal.Tu stai acasa?sau mergi si la servici .
MAGGY, 

nu am cuvinte sa-ti zic ce ma bucur de dacia si bebelul tau grasut.sper sa nu mai patesti nimic de azi inainte!!!
femeile din Olanda nasc acasa??

unde va intalniti ca daca ajung in bucuresti vin si eu , daqr inca nu ma treceti pe listuta![]()
voi care mai aveti contractii??pe voi va scoala bebe din somn noaptea in suturi??eu cand vb cu dr la telefon bebele meu sare in sus .Atat am stat internata in spital primele luni ca acum cred ca il recunoaste ca tata![]()
![]()
ALIA 26 w
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
26octombrie spune:
Cristina, eram lesinata, dupa munca, drumuri, gatit ceva si citeam alene.. ei bine, m-am trezit instantaneu!! cum adica "sunt constienta ca ar trebui sa le dau"???! Nici prin gand sa nu-ti treaca! Asta e o mare prostie, generata de lipsa de informare. In primul rand toxoplasmoza , pe langa faptul ca nu se ia numai de la pisici, ci, mai des, de la carne de porc insuficient prelucrata termic, spuneam ca singurul risc pe care l-ar putea aduce pisicile, nu se ia decat prin fecale (asta in cazul, destul de greu de crezut, ca ar avea ce sa transmita pisicile tale). Asadar, ai putea avea grija este sa nu mai strangi tu personal, dupa pisici, sa rogi pe altcineva s-o faca. In ceea ce priveste parul, exista alte isterii (nu ti le mai redau, banui ca le stii si tu); ei bine, vorbind cu un medic, iti pot spune ceea ce mi s-a confirmat: totul tine de sensibilitate. E ca si cu persoanele alergice. Toti oamenii sunt inconjurati de polen primavara, numai o mica parte din ei se resimt. Chisturile hidatice se fac in functie de sensibilitatea persoanei. Evident, nu e indicat ca un copil mic (nu e pentru nimeni) sa ia somoioage de par de animal si sa le bage in gura, evident ca trebuie sa aspiri mai des decat ai fi facut-o inainte, dar astea sunt lucruri de bun simt, pe care presupun ca orice om le-ar face fara instructiuni speciale. Eu m-am nascut si am crescut cu animale in casa, mama la fel si cred ca 90% din oamenii din jurul meu sunt mari iubitori de animale. Nimeni n-a patit nimic.
Ceea ce trebuie, neaparat sa faci este urmatorul lucru: sa tai ff scurt unghiile pisicilor, in mod regulat. Un copil mic devine f enervant dpdv al unei pisici, asa incat vor fi destul de agasate pisicile tale..
Iertare daca m-a luat nitel valul, insa am vazut atatia oameni normali si buni la suflet care au luat-o razna si au lasat animale pe strada aproape, dupa multi ani de convietuire, din cauza soacrei, vecinei etc. Pentru mine animalele din viata mea sunt familie si, asa cum n-as trimite-o pe mama de-acasa, tot asa nici nu se pune problema sa renunt la un alt membru al familiei!
Eu nu reusesc sa gasesc, dupa dragostea mamei, care e lucrul cel mai important, un ingredient mai necesar in cresterea unui copil decat iubirea din partea si pentru un animal. Il invata ce inseamna bunatate, ce inseamna responsabilitatea. Iar daca cineva din afara se ia de tine (de exemplu soacra mea, singura ei interventie in trei ani, si aia esuata....), ii poti spune sa-si vada de treaba lui.
Sa nu ma bateti si sa nu ma dati afara de pe forum pentru atata vehementa, va rog eu frumushel
, da n-am putut sa tac (deh, iubire mare..)
Luana, Hora si Nancy(sunt eu, setterul cel vesel nevoie mare!)
AlaBalaPortocala
neda spune:
Flory
Nu mai fi necajita.Uite noi santem cu o saptamina mai mari si tot lenesi santem.De multe ori trec 4, 5 zile si tot nu il simt.Culmea e ca inainte cu 3-4 zile de a merge la dr bb incepe sa miste.Si asta se intimpla de fiecare data ,parca nu vrea sa il parasc dr-lui cit e de lenes.
Uite ce mi s-a intimplat la ultima consultatie.Dr asculta bataile inimii bb si din cind in cind se oprea sa ma intrebe daca simt cum bb ma loveste.El auze , dar eu nu simteam nimic.Deci pare ca bb se agita in burtica , doar noi poate ca sintem mai "nesimtite"![]()
Carmina
Casa de piatra!! Distractie placut la nunta.
Neda 22+
magghyc spune:
alia,
Multumim de aprecierile Daciei si a soferului Nichita ...
Legat de cat misca bb..de exemplu in cazul meu bb sta intors cu fundul la lume. Evident ca el misca, dar in general miscarile sunt indreptate spre interior si sunt mai greu de perceput. Deci eu am avut zile in care nu-l simteam, dar nu m-am speriat fiindca pan ala 28 de saptamani e perfect normal. (asa am citit)
Magg 24s+
cristina1702 spune:
26 octombrie
ce dulce ai fost...asa de draguta si inversunata...m-ai pus la punct...mi-a placut de tine din toate punctele de vedere...
ei bine, si eu am crescut cu pisici de mica (dar mai de pe la 6 ani)...
si stai linistita...nu dau pisicile...si cu atat mai mult in strada...ce nebunie!!!!!!!! amandoua sunt salvate de pe strada!
una din tramvai si una era la usa mea (la et 7) mica si jigarita rau si nu am putut sa nu o bag in casa...sunt topita dupa animalute si le-as lua pe toate sa am grija de ele...eu cand merg la animax sa cumpar nisip mi se rupe sufletul cand ma uita la animalutele ce asteapta nefericite sa fie cumparate...si le-as lua pe toate acasa...
asa sunt si pe strada...numai ca in perioada asta sotul meu nu m-a mai lasta sa le mangai...pt ca nu am facut toxoplasmoza, chiar cred ca de la ale mele nu iau dar le cele straine vrea sa am grija...
stiu ca toxoplasmoza nu se ia numai de la pisici si sunt fericita ca de cand am ramas gravida se mai ocupa si sotul de curatatul lor (eu ma relaxez..nu ma mai ating de locul ala...)...
deci, nu te mai enerva!!!!!!!!
eu am zis ce am zis inainte ca sa nu sara lumea sa ma certe...
pe de alta parte recunosc se cam aduna parul prin casa smocuri-smocuri si asta ma nelinisteste putin...dar ma straduiesc sa le rezolv problema asta cu vitamine/medicamente/periat...de asta le-am lasat numai jumatate de casa...si pt ca cea mica e nebuna rau si cateodata o apuca saritul in zone unde nu te astepti...si ar putea zgaria bebele mic...dar atat...
la drept vorbind, ca sa fiu sincera, uneori nu pot sa le las in sufragerie si le mai las sa doarma cu noi...nu pot sa fiu categorica pt ca le iubesc...
oare am reusit sa scriu cat ai scris si tu?
serios mi-a placut si chiar m-ai facut sa zambesc...ce inversunata erai tu...
la serviciu ma cearta lumea....dar nu-mi pasa...le-am zis ca nu le dau si pace...a, iar doctorita mea nu a avut nici o problema cu ele...
asa ca semanam, draga mea!
sa ai o seara linistita
te pup
cristina
cristina1702 spune:
a, am uitat ...eu sunt lesinata dar la serviciu...
dar in curand plec si eu...am ramas sa mai lucrez ceva dar nu m-am prea putut concentra...
asa ca am mai citit ce ati scris...sufar ca nu mi-am bagat inca internet acasa...
am devenit dependenta de voi...si nu credeam ca se poate intampla asa ceva...pana sa intru in grupul asta nu prea intram sa citesc pe internet...
o seara buna,
cristina
inaioana spune:
Luana, chiar ca ai fost dragutza!
Stai linistita ca nu te judeca nimeni. Mai exista tot felul de femei care privesc lucrurile exagerat (ca aia de nu-si dadea cu ruj de teama ca sa nu ii faca rau lui bebe
) dar noi n-avem pe aici asa ceva!
Eu stiu ca atata vreme cat te straduiesti pe cat posibil sa nu ai de-a face cu nisipul lor (sau in ce fac..ce fac) nu e nici o problema. Si asta asa, ca masura de precautie. In privintza toxoplasmei, eu am anticorpi, se pare ca am avut mai demult. Oricum, acum nu am pisici in apartament. Iar cui are..sa-i traiasca!
Alia, nu lucrez acum, stau acasa. Iar link-urile nu sunt pentru tine sunt pentru cine ma intreba de alaptat. Si mie mi se pare foaaarte devreme pentru discutia asta dar..fetele sunt avide de informatie! O sa avem numai mamici model aici!![]()
Cristina, neaparat trebuie sa iti pui net acasa. Si cine nu are...sa faca bine sa-si puna, ca mai ales la sfarsit o sa stati pe aici toata ziulica!
Si o sa aveti mare nevoie de sfaturile si vorbele bune din partea grupuletului nostru!
Apropo de asta, sa nu dispari inainte de a ne da macar nr tau de mobil ca sa te anuntzam ce si cum cu intalnirea!
Ioana
26 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
adriella spune:
Am inceput sa retin apa!!!
Azi de dimineata m-am trezit cu picioarele umflate. Pe unde ma apasam pe piciare, ramanea GAURA!!!

Nu mananc sarat, ce-i drept beau cam 5 litrii de lichide pe zi. De la ce mi se intampla?
vreau un sfat!
Oare il afecteaza pe bb?
Maine la ora 14.00 sunt programata la eco! Sper sa aud de bine ca altfel cred ca o iau razna...si eu am luat mult in greutate... de la 43 de kg. am ajuns azi la 70.
... si abei mai stau in picioare.![]()
Io
24+
cypocs spune:
INAIOANA, eu te intrebam de alaptat
eu m-am chinuit la mihnea 5 luni si apoi am renuntat .As vrea sa salvez informatiile alea dar nu stiu cum .Si as vrea sa scriu si eu mai apasat (ca tine), cu alte caractere dar iar nu stiu .Cum faci tu de stii sa gasesti asa repede informatii?
multumim ca esti pe aici si ne dai pe tava asa repede ce ne trebuie
ALIA 26 w
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png