Endometru, ovulatie, monitorizari si gravide - 107

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

asi si pe Razvan
am cautat tot orasul sa mai gasesc si io o revista si nika..
moammaaaaaaaaaaa stiii ce ma oftic...uratoooo ca nu ne'ai zis si noua din timp ..na..
adelutzaio fac bineeeee dupa cum se vede..te

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

fetelormultumesc de incurajari.
MOanaazi durerile au trecut ceva, dar nu de tot. De dimineata ne-am chinuit rau la. Nu stiu ce sa cred, numai sa nu fi racit ca sunt dureri ca la o raceala de ovare. Nci durerile mele de CM nu sunt prea mari. La alea ma refeream. Oricum cu valorile TPC-ului nu m-am edificat, dar acum nu mai conteaza caci oricum fac ISA.....sper sa nu prea multe.
Danyalo, n-am auzit daca Dr. Bucur pleaca dupa cum ai zis. Eu trebuie sa fac niste hormoni in Z21, dar fiidca nu amtreaba cu ea nu mi-a zis. Eu zic sa o suni si vezi la cine te plaseaza. Nu te lasa ea asa sa pierzi o luna. Ai facut si stimulare. Eu zic sa te duci la oricine iar cat despre ISA, daca trebuie sa faci, nu e musai sa ti-o faca dr. ta. Mie de ex. luna trecuta mi-a facut-o Dracea caci era Duminica si Dr. Bucur mi-a zis ca nu si-ar strica week-endul sa vina la spital ca nu avea cine stie ce cazuri, doar 2 ISA.
Si apropos de dureri la Dracea nu m-a durut deloc. Eu cred ca am racit totusi. As putea sa iau un anti-inflamator, ce ziceti?
Stuartmerci mult de urari si la toate fetele de mi-au admirat valorile (de fapt ale barbosului....) va doresc si voua la fel!

Mergi la inceput

Asimultam pentru lectia de TPC. Deci, s-ar parea ca ma incadrez la valorile medii avand in vedere ca era scris > 5.
Totusi intre valorile TPC si ISA, eu logic cred ca ar trebuie sa fie asa: la TPC mic ISA ar trebui sa nu dea gres, iar pe cale naturala ar trebui sa fie problema, caci e vorba de mobilitatea lor in vagin, la ISA fiind deja drumul scurtat nu ar trebui sa aiba sanse mai mari?
Dar si asa fiind tot nu putem sa-i influentam noi, asa ca pana la urma prea multa bataie de cap pe tema asta.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Am scapat azi de ultimul examen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Cod,bine ai venit printre noi si sa dea Dumnezeu sa ti se indeplineasca cat mai repede dorinta.
Referitor la intreberaea ta mie ginecoloaga mi-a spus asa:de cand incep sa se pozitiveze testele de ovulatie ,incepe perioada ovulatorie propriuzisa,iar in momentul cand ambele liniute sunt de aceeasi intensitate inseamana ca foliculul urmeaza intru-un timp relativ scurt(max cateve ore ) ,sa se sparga si sa elibereze ovulul.Atunci e momentul max de.
Te pup si sper ca te-am lamurit un pic.Oricum poate stiu fetele mai exact decat mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Kitta asta cam asa e.Adevarul e ca daca Doamne Doamne vrea orice se poate.

Liana eu am zis cand a aparut revista.Dar se pare ca nu ai auzit

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Multa bafta, KITTA! Ti-am admirat si eu valorile, chiar au fost super!

Motzunica, daca ai scapat de examene, atunci poate ne frecventezi mai des, ce mai spui despre tine?

Liana, sunt sigura ca te-ai facut frumoasa la coafor, distractie placuta!

Fabya, Melutzica eu la subiectul cu pricina nu mai scriu, am spus ce aveam de spus, dar voiam sa va spun ca am admirat sinceritatea voastra... din pacate subiectul incepuse sa semene cu o 'vanatoare de vrajitoare', de aceea am intervenit...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Avalon daca subiectul cu pricina este CE IRONIE!, si daca 'vanatoarea de vrajitoare' a fost organizata de persoana mea in colaboarare cu Danutza (saraca nici nu stie unde s-a ajuns de la trei cuvinte aruncate inspre mine cu privire la un subiect ce nu are legatura cu DC-ul), atunci te invit sa citesti mai atent si sa interpretezi ceea ce citesti cu buna credinta.
Iti doresc ca Dumnezeu sa-ti lumineze sufletul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Meyyyyyyyyyyyyyyyyy,fetelor va rog cel mai frumos,e duminica,nu va mai certati.
Eu tare mult tin la voi si ma doare sufletul sa va aud asa

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelorla Bucuresti ninge cu flugi mari, in caz ca cele din Buc. nu au observat.
Lianote trezisi fato sau nici nu te-ai intors de la botez inca?
Feteloram scapat de durerile de ieri si azi dimineata prestai de placere.....

Mergi la inceput