Endometru, ovulatie, monitorizari si gravide - 107

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Si sa va mai spun???
Va spun
Mi-am cumparat niste desuuri rosiii cu danteluta de mie mi-au picat ochii cand le-am vazut.Acum mor de curiozitate sa vad reactia sotutlui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Olteancooo, ete ca venii! buna treaba cu bucatura de drakoaica

Bravo, Mel, asa te vreau! Apropo, am citit ca pentru problema noastra cu infertilitatea, in terapia prin culori se recomanda culoarea rosie? mai ales desuuri (sutien), vb serios, nu e gluma. Si fata s-a inarmat cu "artilerie" rosie, dupa ce a aflat Bafta cu , ce fain ar fi sa-l concepeti de Valentine's

Multam fain, Stu Cu vacanta e mai greu, ca aia la servici ma iau de "noua" dar makr am scapat de stres, ca mi se acrise de atata invatat...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Hai mey acu ati disparut toate?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Sau te pomeni ca sarbatoriti de pe acu Valentine's-ul? Cica al romanesc (Dragobetele, nu?) fu ieri, da io avusai exameeen

Eeei, las' ca bagam recuperari la greu, moama "saracii" barbati ce-i asteapta romantism pe paine, nu alta

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt aciiii

io cred ca si o bucatura..buna...ma da bunaaa de racoaica
il va face fericit pe'al tau

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Nu te eu aici sunt; no,de azi numa chilotei rosii port,sutiene rosii,tot numa rosu,doara doara

Mergi la inceput

Si Amely,gluma ne gluma,pe langa desuuri,mi-am luat si un treining tot rosu .Ca sa vezi nimereala

Mergi la inceput

lipsiii putin ca fusai de imi pusai aia rosiii pe mine...
parol' da sus nika ete

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Mey,sunteti tari de tot.eu tocmai imi vopseam parul si stau cu vopseaua in freza deja de o ora si ma distram de voi.Merg scurt sa ma limpezesc si revin

Mergi la inceput

asa satti fugi si fate mumoasa...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput