Bebelusi de mai-iunie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hai ca m-am distrat in seara asta. Ioana ce vrei sa pui aici? Safe dress? :))) Sau poza cu matusa Tamara?

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Safe dress

Va pup, noapte buna!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

MAi da proasta mai sunt...am scris cata-i kilometru si i-am dat resetare...

Gabitza am ras de chestia cu grinda exact ca proasta la...

Cloreta si niste fasola cu ciolan ar mere la masa festiva cu salata de varza murata...sa vezi atunci aere francofone ...Andreea ma scuzi...

M-am dus si eu la cumparaturi si cum m-am plictisit de citit etichete ca astia nu mai innoiesc materialul literar,m-am apucat sa socotesc pretul la bucata de pampers si mie mi-a dat 8300 la baxul de pampers nr.5...ce naiba sa fac...un cur are fii-mea si trebuie sa arate exemplar daca vreau s-o marit...

Vreti reteta de ciucala tare neagra si fierbinte?!
Deci aveti nevoie de o foaie si un pix sa notati :

500g zahar,500 g lapte praf (eu am folosit DArling cu adaos de calciu ca d-ala are in complex la mine), un pachet de unt La Dorna cu 82% grasime,un plic de cacao de 50 gr de la dr.Otcker,sau cum naiba s-o scrie,200 ml apa si arome...
Am pus zaharul cu apa pe foc,cand s-a dizolvat zaharul trag oala si pun untul sa se topeasca.Intre timp dizolv si cacao cu niste zeama din oala si o pun apoi peste continut si il mai dau in cateva clocote pana se ingroasa putin.Pun oala la racit.Cand este aproape rece pun laptele praf si amestec...iau o tava sau orice are forma cat de cat,pun folie de aluminiu si apoi ciocolata fara a uita sa ling oala pana nu mai ramane nimic.Pun ciocolata la rece,afara in balcon sau in frigider si gata,a doua zi de dimineata pe stomacul gol este o adevarata desfatare...ca eu am terminat tot ce-am facut aseara...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Stati, bre, n-auziti ca vreau sa inchid eu capitolul?
Gabitzam, unde esti? deschide reped unul nou
Cloreta - ce sunt alea de care vorbesti tu ? Eu am un filmulet cu un barbat bine
Hai ca venira barbatii fatali. Ce bine ca e soacra-mea sa le puna de mancare. Oricum, au venit la timp, tocmai relua povestea cum i-a crescut ea pe baietii ei, cum le-a dat totul. Lu' cumnat-meu, ca lu' al meu i-am dat io. Ultima oferta pentru cumnatelul: sa-i faca pasaport, ce daca nu are unde pleca, sa fie acolo. Ca vorba ceea, calculator are, scoala de soferi a facut-o, nu mai zic ca didasi numai la 3 milioane isi ia si barbatul meu murea de foame prin camin. Of, asa ce ma revolta ca mai are si impresia ca l-a ajutat mult si a scos din el om
Dar hai sa ne veselim ca incepe week-end-ul... de groaza si mister pentru unii mai amarati, dar week-end totusi!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

unde e subiectul nou ca vreau sa scriu!!!???!!!
ioana mama cum ce sunt alea din poza cloretei? caciulitze pt vreme rea
loreen, am auzit ceva de fasole cu ciolan afumat? amatori ceva? ca tocmai ce am facut la fomisti asa ceva.precizare- cu ciolan de la soacra. interesati de vreo reteta?!

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Iac-acum mi-am dat eu seama de ce nu mi-a iesit mie ciucalata. Pai mie cartea de bucate mi-a zis sa dizolv 250 gr de lapte prag in 180 gr unt pana iese ca o crema; pai cum mama naibii sa iasa asa ceva? Dar acum ma simt incurajata, poate incerca saptamana viitoare, cva acum sunt asigurata cu mancarea.
Cloreta - buna, n-o stiam.
Oare se cheama nesimtire daca nu ma prezimt si eu la masa comunala. Nu mi-e da alta, dar parca vad ca iar mananca soacra-mea, ea care nici nu mananca asa de mult, dar se pune orice pe ea. Hai ca vad ca sunt in mare verva azi. Pup y!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68793" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (59)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Florentina te-ai lipit de niste sacosi cu medicamente...las ca nu-i bai trec repede...si mie mi-a zis ca am probleme cu tiroida dar am uitat sa ma mai duc si la endocrinolog dupa tratament...

Lucas da-i cu incredere Peritol ca nu se intampla nimic...drosofila mea a luat doua sticle pana acum...eu il dadeam dimineata ca noaptea nu aveam probleme cu somnul...dormea intr-adevar mai mult decat deobicei,adica in loc de beauty sleep de juma de ora baga cam ora si jumate...

Corni vezi ca sunt si fara chilli plasturi...aia chinezesti...si le tin cam o zi jumate...cand le jupui ma trec toate cosmarurile odata...Mi-am pus toata saptamana si acuma ma mananca spinarea parca am raie...

Nelia spor la adunat...si eu trebuie sa ma apuc saptamana viitoare sa impachetez toata casa mamei si ma apuca disperarea cand ma gandesc ce ma asteapta...

Ioana nu vreau sa fiu sadica ...DA E ASA BINE ACASA......

Cloreta aia e rochia de botez a bebelusei siliconate a lu' Iri...?!

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Haidi, bre, deschideti capitol nou ca sunt in pericol sa dea barbatul/cumnatul peste injuriile la adresa soacrei! SI uite ca mai sunt si alte tinere talente care vor sa se desfasoare.
Monu - am postat in acelasi timp cu Cloreta. Abioa dupa aceea am vazut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Nu v-am mai citit de doua zile, dar nu ma asteptam sa scrieti atat. Vroiam s ascriu ceva acum cateva ore, dar m-am lasat pagubasa, ca aveam de citit mai mult de un capitol. Iar acum au mai aparut vreo trei pagini!

Asa ca am citit doar reteta ciocolatei de casa , ca nu am reusit sa fac data trecuta cand s-a discutat despre asta, dar maine sunt in Selgros sa iau lapte Milumil pt. Stefan, lapte Dorna pt. Maria si lapte Darling pt. mine!

Azi am fost la controlul de 9 luni. Loreen, ne-am programat de sapt. trecuta la ora doua, nu era nimeni in cabinet si am stat mai mult de jumatate de ora (cu amandoi copiii), ca in vremurile bune ale d-ritei Munteanu . l-a intors pe toate partile. Zice c ae f. multumita de cum s eprezinta. Bine, mai e inca un pic in urma in ceea ce priveste motricitatea, dar zice ca parca e alt copil, are un tonus excelent. (Pai cred si eu, ca azi a inceput sa mearga in 4 labe ! De fapt, mai mult topaie si cade in nas, dar reuseste sa se deplaseze spre disperarea Mariei!)

Ne-a citit si noua o lista cu ce trebuie sa faca asemanatoare cu ce zicea Corni. A constatat ca s-a retras hidrocelul, iar putzulica este decalotata (nu am facut nimic in acest sens). Are 10 kg si 78 cm. In concluzie, sunt multumita, dupa vizita asta la doctor. Unde mai pui ca am fost singura cu amandoi si cand l-am consultat pe Stefan asistenta s-a jucat cu Maria in sala de asteptare, apoi l-a luat pe el in primire si l-a tinut numai in brate. Ce mai, comportament exemplar!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput