Bebelusi de mai-iunie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

E FRANCEZ TIPU', MEY!!!!!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pai si de ce nu zici asa de la inceput?
LOL Neuronu' scuzoaiele mele...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Andreea, Androix, suntei mortale mai!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Hai, mai fetelor, ce mi-ati facut!?! Nu am intrat si eu doua zile parca si am de citit nici mai mult, nici mai putin decit un capitol... Pai, cind!?!
Despre noi: sintem bine, nu mai avem raceli, m-am mai obisnuit cu statutul de monoparental, nu e chiar atit de greu... Doar ca, mie personal, imi lipseste sotu' mult, mult, mult mai mult decit ma asteptam. Sincer! Si da, ne mutam! Nu cred ca se mai poate intimpla ceva... Asa ca m-am apucat sa string, sa fac bagajele! Nu avem chiar asa de multe, mai greu e sa le sortez, ca s-a trezit baba din mine si parca, deodata, am nevoie de toate si nu ma indur sa arunc mare lucru. Nici nu vreau sa car dupa mine lucruri nefolositoare, dar nici nu vom avea loc in dubita inchriata decit de lucrurile noi si strictul strictului necesar.
Beatrice, am uitat sa-i dau miercuri greutatea, ca de masurat nu ma masor, nu am timp prea mult de aerobica si, daca la greutate se simte ceva, in rest sint totuna, asa adunata... ca o claie de fin. Deci, acum am 75! Alaltaieri aveam 74.6, dar aseara m-am desfatat cu niste clatite cu miere de albine, ca a avut Agata pofta de clatite. Eu zic ca e bine, tinind cont ca nu tin Montignac chiar strict, ma mai scap pe ici, pe colo... Dar in ultima saptamina chiar il voi tine si voi face si voi face si sport, ca vreau sa-mi surprind barbatul... daca o observa, ca la ce stres traieste saracu'... cred ca ar observa ca am slabit doar de la 15 kile-n sus!
Acum ma duc sa citesc cit apuc din ce ati scris si poate mai intru sa va mai spun una-alta. Am salvat poeziile ca le-am vazut cind am rasfoit foiletonul. Sar'mina! Eu am inceput sa fac cu Agata niste lectii, ma rog, atit cit are ea rabdare si cit imi permite mie timpul, si una din activitatile ei preferate e sa-i citesc si sa o invat poezii. Mai stia ea citeva, dar acum s-a deschis asa, deodata, spre poezie. Daca nu i-am citit cartea de poezii pentru copii a lui Arghezi de vreo 10 ori, apai nu am mai citit-o... si cartea cu pinguinul Apollodor la fel. Ma bucur tare de tot, ca si mie imi place poezia, poate mai mult chiar decit proza. Pupici la bebici si la mamici!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Mai, m-au abucat toti dracii cautand retete pe internet mai frantuzesti, asa. Pai sunt tare complicate si eu le am cu gatitul. dar nici chiar asa. Singurul lucru cu care m-as descurca e o salata de cartofi "Nicoise". Poate m-as mai descurca eu si cu altele, dar unde mama masii gasesc eu toate ingredientele astea extraordinare din retele lor.

Si mai mult decat atat, eu ce minunatii extraordinare am mancat acolo la ei, in la belle France, mi-e rusine cu ce prostii o sa-i astept maine pe oameni. La cina in Franta se mananca 3 feluri, dar te ridici usor si bine dispus de la masa. Micul dejun este o nebunie de painici cu seminte, de sucuri. Cafeaua e rea la ei, restul extra lux.

No, pai ce ma fac?

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Andreea, mamaliga cu branza si tochitura :)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salut! PREZENTA sunt si mai tarziu ca acum am terminat cu maimuta mea si am apucat sa mananc si eu.
Of, salvati-ma, sunt singura cu logorita si nu mai pot spune ca mi-am luat de lucru. Dar asta nu ma impiedica sa butonez cu nesimtire si sa va scriu. Intai sa va raspund:
ANdroix - si eu am constatat mareata teapa cu pachetul Jumbo, ca de fapt la pachetele mai mici revine mai ieftin pampersul. Daca e vorba ca s-a scumpit eu raman la Huggies, ca vad ca sunt buni, asa de buni ca femeia mea ii mananca la pranz, cred ca o schimba pe Ana de 5-6 ori, desi ea s-a mai potolit cu kk si o mai pune si la olita. Dar dupa cum stim cu toatele, fundul subtire cu cheltuiala se tine
Monu - pai daca esti in concediu ce cauti in gura fetei sa te uiti dupa dinti? Sau esti in vizita de lucru?
Cloreta - sa-ti fie de bine! Cum nu-ti place la coafor? Eu m-as duce in fiecare zi, asa-mi place de mult sa-mi umble cineva in par.
ANdreea.a - bine ai revenit! Doamne ajuta ca termina si barbatul sesiunea duminica ca ne-am saturat amandoi.
Gusta - felicitari si tie! E draguta foc Mara in inocenta ei.
Loreen - mortal cursul, eu il bag pe-al meu la modulul 2 punctele 4-6 (Sa inteleg ca pantal onii nu se duc nici o data singuri pana la dulap (800 ore), Cum sa ajung pana la cosul cu rufe murdare fara sa ma ratacesc (500 ore), Cum sa supravietuiesc unei raceli fara sa agonizez)
Chris - ho, ho si inca ce-a mai gatit: sarmale, cartofi surpriza (e mortala reteta, v-o dau cand pun poze), tarta cu visine. Iar maine e randul tortului cu mere... Bine ca acum e Lacrimi de iubire, ca are la ce sa se uite si ma lasa si pe mine in pace, dar tare ar mai manca-o limba
Sufletzica - mult succes la noul loc de munca! Pe mine inca ma strange in spate cand mai aud pe cate cineva care se intoarce la munca. M-am saturat de munca ca magarul de fuga si tocmai am o luna de cand m-am intors. Vreau acasaaaaaaaaaaaaaaa. Scuze, Sufletzica, halal incurajare. Bine le-ai facut la nesimtitii tai de la munca, sunt foarte curioasa cum se va rezolva inspectia si ce raspuns vei primi. Cat despre bona, povestea mea e larg cunoscuta, cu agentia, frate, ca pe cont propriu nu am fost in stare. A, stai ca mi-am amintit, bona mea mi-a zis ca are o prietena tot bona care ar fi libera momentan. Singura chestie e ca probabil femeia vrea program fulltime; dar daca te intereseaza, da-mi PM. In sfarsit, bravo si tie pentru sesiune!
Simona - nu pot sa vad pozele!
SimonaFilipas - e mortal "limbosul"
Gabita/Chris - multumesc de poezii, ma pun pe invatat si le pun pe muzica, sa vezi fericire pe copil!
Lucas- hai mai si scrie, mie nu mi se pare corect sa fim doar citite, pai noi facem febra musculara la degete de atata tastat si voi doar cititi. Cred ca asa a prins gust si Elisor la tras chiulul si uite ca nu mai apare.
Florentina - multa sanatate. Nu te neglija ca nimic nu e mai rau decat ca atunci cand e copilul bolnav (eu sper ca nu e in continuare) sa mai fie si mama beteaga. Baga un tratament, ceva si nu amana! Parerea mea.
Mikka - multa sanatate. Se face poliartrita de la sarcina?
ANdreeatan - pai cum ramane cu pestele tau la celofan? Baga asa ceva ca nu dai gres! ALte retete mai frantuzite nici eu nu cunosc din pacate. Lasa ca o scoti tu la capat pana la urma.
Ei, cam asta ar fi. Ma retrag in curand ca vine barbatul, dar si cu cumnatul la spinare, sa manance si el mititelul ca e oropsit la camin. Asta imi trebuia, casa plina de rubedenii.
A, sa va zic una, din sfaturile lu' soacra-mea. Stiti ca Ana are chelia aia in spate, ei si incepe socrosenia sa comenteze ca daca avea o bonetica pe cap in perioada cand a stat numai pe spate nu mai chelea. Dar i-am taiat-o textual: Ce bonetica la 25 de grade? Nici o bonetica. S-a facut repede mica si de atunci se fereste sa ma mai contrazica. S-a gasit ea marea crescatoare de copii, cand tocmai mi-a marturisit ca atunci cand a venit la botez i-a fost teama ca o scapa pe Ana pe jos cand i-am dat-o in brate si s-a asezat pe pat.
In rest nu ne laudam cu mare lucru, va fi un week-end super aglomerat, nici nu stiu cum o scot la capat. Maine barbatul are treaba la birou jumate de zi, cealalta jumate banuiesc ca o va petrece invatand, asa ca nu am baza in el. In schimb ma voi destrabala un pic in Cora ca nu mai avem consumabile si trebuie sa fac aprovizionarea. Iar duminica ii fac vant lu' socrella, il aduc in loc pe frate-meu si mai trebuie sa fac si o vizita la niste pamanturi. Of, cred ca o sa fiu stoarsa ca o lamaie cand se va face duminica seara si o sa ma ia depresia. As anu-mi plac week-end-urile agitate, mie imi place sa zac la mine acasa, ma rog, mai putin de 7 luni incoace, dar cat de cat.
Azi-noapte Ana a fost exemplara, somn de voie pana pe la 5 si cred ca mai dormea biata, daca nu incepea o cretina de alarma sa sune la nesfarsit. Si a tiuit mai, frate, si cat am alaptat si vreu sfert de ora dupa aia, ca aveam niste nervi de nu mai stiam ce sa fac. Evident barbatul si socrelle dormeau ca micii porcusori, iar eu si Ana eram cu ochii pe pereti. Am adormit intr-un final cu perna-n cap, riscand sa nu aud copilul, norocul a fost ca si-a terminat noaptea in mod exemplar, asa cum a inceput-o. Dar nu ma las eu amagita, sa vedem ce va fi la noapte. Dar sa dea naiba daca-i mai tiuie alarma lu' ala eu sun la politie. Dar nu stiu numarul, voi il stiti?
No, gata va las, ca iar am scri un km, ma duc si pe alte pasuni mai verzi ca p-aci vad ca s-a racit actiunea. Un week-end plqcut va doresc! FARA SOACRE!!!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Hai, manca-v-as, ca daca imi pun mintea termin capitolul. AM primit o chestie draguta pe Internet, dar nu stiu sa o pun aici, nici nu stiu daca se poate. Cine vrea sa incerce? Gabitzam, Beatrice?

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cloreta, cam asa ceva ziceam si eu. Daca-i frantuz n-o sa-l dea pe spate branza imputita... Io as face o friptura la cuptor, poate o rulada din piept de pui cu garnintura de ciuperci. daca as sti si cum...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ioanasunt in vacanta dar tati dragutz cum e a tinut sa ma traga de maneca si sa imi arate ginigia fetei! ca eu nu reusesc niciodata sa ma uit in gura ei ca nu ma lasa!

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput