Miresele anului 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Dya e normal, avand in vedere ca pe marginutza aia nu e lipici. Sa le porti sanatoasa si "aratoasa"(ca sa nu zic altfel)
Frumoase toate lucrurile luate!Sa fii fericita, blondetze!
p.s. apropos cum i-a iesit manichiura pisicii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Fetelor, eu maine sunt miresica, MA MARIT !!! M-a cerut ( iar, pt a en-a oara ! ) puiu si a zis, gata, sambata vreau sa-mi fii sotie ! Eu am inceput sa ... Ce ? N-ati inteles ? Ma duce la City Mall, sa ne casatorim fictiv, pt Valentine's Day !!! Si cand ajungem acasa, le zicem socrilor ca gata, ne-am luat, fara sa fie cineva prezent ! desi, parca mi-e teama sa nu faca soacra infarct... mai bine nu...

Vedeti ce pui romantic am ? M-a socat, la asta chiar nu ma asteptam !!!

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

super frumos...bravo voua
si totusi nu dati si mie idei in legatura cu cadourile de valentine`s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Da Alex si-a revenit?

quote:
Originally posted by SunSmile

Dya e normal, avand in vedere ca pe marginutza aia nu e lipici. Sa le porti sanatoasa si "aratoasa"(ca sa nu zic altfel)
Frumoase toate lucrurile luate!Sa fii fericita, blondetze!
p.s. apropos cum i-a iesit manichiura pisicii?

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

quote:
Originally posted by jesia

Noi mergem la un restaurant. Si atat.Fara cadouri. Nu de alta da chiar nu avem de ce sa dam banii pe inimioare. Cand o pleca vreun prietenm pe afara sa ii dau banuti sa imi ia un parfum. Si il pun in contul Valentine\s day

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Da si-a revenit. Da lasa-l ma pe el, ca vb dincolo ca sa nu acaparam. Scoate banii daca vrei parfum. Pleaca domnul pe 23 in Germania. Si pe 25 il ai. Hai...pup u

quote:
Originally posted by ralu_trancu

quote:
Originally posted by jesia

Noi mergem la un restaurant. Si atat.Fara cadouri. Nu de alta da chiar nu avem de ce sa dam banii pe inimioare. Cand o pleca vreun prietenm pe afara sa ii dau banuti sa imi ia un parfum. Si il pun in contul Valentine\s day

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Jesia, cel mai frumos cadou pe care l-a primit iubi meu (e drept, nu de ziua indragostitilor, ci cu alta ocazie) a fost Alynutza impachetata cu o funda mare si rosie, suficienta cat sa se poata petrece peste "partile esentiale" si ... atat. Plus doua lumanarele aprinse si o muzica buna in decor... pe al meu l-a dat gata, a decretat ca trebuie sa primeasca funditze si acum isi face colectie
Parerea mea e ca nu trebuie sa transformam ceva asa frumos cum e ziua indragostitilor in ceva comercial. (Nu dati cu roshii, parerea mea)

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Dya...am vazut si eu prin magazine ...dar nu am avut curaj sa le si cumpar, nu stiam daca sunt bune...dar daca zici tu ca-si fac treaba achizitionez si eu o pereche!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Multumesc frumos, Raza.

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by elara
[

Dya, mi-a placut pernuta ta f mult. Sper sa gasesc si eu asa ceva. Pe Lipsacani, ai zis, nu? Acus-acus s-ar putea sa vina si inelusul tau...Mai sunt 3 zile (fara ziua de azi).

Bey, pernuta d-aia am si eu.. de fapt, eu am prima ! si o poti lua de pe o straduta laturalnica a Lipscaniului... intri pe Lipscani, treci de Florentza pe stanga, mai sunt magazine si prima strada la stanga ! vezi 2 magazine, la 1 de obicei e o rochie care flutura-n vant. Intri acolo !!!

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Am intrat sa va zic vikend placut..shopping fructuos maine (si poimanine, daca va duceti duminica) si sa ne "auzim" cu bine de luni incolo!
Pupi la fete!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Gata... m-am linistit si cu targul asta... alta porcarie...
Pot spune chiar ca la Romexpo au fost mai multe firme (parerea mea)... standurile erau foarte inchesuite... la alea cu rochitze nici nu aveai loc sa probezi... offf... intr-o ora nu am avut ce face...
Sfatul meu... mai bine nu mergeti... poate avem sanse mai mari la cel de la Marriot....
Apropos Krelia aia de la TBZ nu au fost... am vrut si eu sa dau comanda la invitatii (ca la Romexpo aveau reducere)... si pauza... ...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput