Miresele anului 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 16
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by elara
[
Dya, mi-a placut pernuta ta f mult. Sper sa gasesc si eu asa ceva. Pe Lipsacani, ai zis, nu? Acus-acus s-ar putea sa vina si inelusul tau...Mai sunt 3 zile (fara ziua de azi).
Bey, pernuta d-aia am si eu.. de fapt, eu am prima ! si o poti lua de pe o straduta laturalnica a Lipscaniului... intri pe Lipscani, treci de Florentza pe stanga, mai sunt magazine si prima strada la stanga ! vezi 2 magazine, la 1 de obicei e o rochie care flutura-n vant. Intri acolo !!!
Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat
Foto
Tizabela spune:
Buna fetelor nu v-am mai scris de multisor,dar din pacate mai exista si examene in viata mea nu numai nunta ufffaaaa lasa ca termin eu si cu astea!
Deci sunt fericita azi mi-au ajuns invitatile si au iesit exact asa cum le vroiam aveam ceva emotii pt poza,dar este foarte artistica deci sunt multumita (am sa va pun pozici sa va exprimati parerea).Rochita este gata sambata deci vin si poze cu rochia in exclusiva pt fetili mele(mirele nu vede nik pana la nunta)ha ha sa se invete minte!
Am cam incurcat-o cu luna de miere am incucat borcanele cu datele.Nunta mea fiind pe 12 august mi-am zis ei bine atunci pe 13 plecam numai ca nu mi-am dat seama ca nunta e de pe 12 pana pe 13 dimineata (aici se fac doar pana la 10-11 seara maxim)si mi-am cumparat deja bilete de avion pt data de 13 pentru 2 persoane Bucuresti-Venetia la ora 18 am avionul nunta mea este in Roman deci eu termin nunta dimineata sa zicem pe la cinci (sper) dorm pana la 10 maxim si fuga plec la Bucuresti ca la ora 16 trebuie sa fiu in aeroport la ora 19 (ora Italiei) ajung,iar de acolo pana acasica la mine in Pordenone fac o ora deci pe la ora 20 si jumatate sunt acasa,dorm si eu un pic,iar pe 14 august dimineata am avionul spre Barcelona la ora 11 deci la 9 trebuie sa fiu in aeroport.Cred ca am sa ajung acolo la hotel si nu am sa ma mai trezesc toata saptamana pana la plecare!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tarnaizabela/my_photos
Raza de soare spune:
Eu am jarteluta, doar pt dimi-noaptea nuntii; am si saculet... cum ce pun in el ? in primul rand, banii pe care-i voi primi la gatit, dezgatit, etc, apoi... nu stiu, un parfumel mic, chestii femeiesti... si
bagajul mare va fi probabil in masina noastra, daca am nevoie de ceva pe parcurs...
pahare, v-am spus ca am gasit set simplu, la 120.000, 6 buc... le decorez singurica...
Foto
Alynutza spune:
Dya, foarte faine toate, mi-au placut si cadourile pe care le-ai luat la nasi,iar cu "sanii" mi-ai dat si mie o idee...
Ma fetelor, va cerusem si eu ieri o parere legata de decorarea salii... si n-ati zis nimic...
In rest, va invidiez pentru "pernutza" de verighete: pe noi nu ne lasa preotul cu asa ceva...
Miresica de 15 iulie 2006
moko spune:
hop si eu cu o intrebare...:fetele care ati ajuns deja la sofitel- merita sa-mi sacrific cateva ore de invatat ca sa merg pana acolo? e ceva interesant sau nou fata de romexpo? pup!!!
cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mmanzana2002/my_photos
ralu_trancu spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
In rest, va invidiez pentru "pernutza" de verighete: pe noi nu ne lasa preotul cu asa ceva...
da de ce? ca nu ma prinz.
Poze vechi si noi
Tizabela spune:
Dya imi plac pantofii si jarteluta nu e urata,dar daca nu ii place lu ginericu nu am facut nici o afacere cel mai bine este sa alegeti impreuna.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tarnaizabela/my_photos
Raza de soare spune:
Fetelor, eu maine sunt miresica, MA MARIT !!! M-a cerut ( iar, pt a en-a oara ! ) puiu si a zis, gata, sambata vreau sa-mi fii sotie ! Eu am inceput sa ... Ce ? N-ati inteles ? Ma duce la City Mall, sa ne casatorim fictiv, pt Valentine's Day !!! Si cand ajungem acasa, le zicem socrilor ca gata, ne-am luat, fara sa fie cineva prezent ! desi, parca mi-e teama sa nu faca soacra infarct... mai bine nu...
Vedeti ce pui romantic am ? M-a socat, la asta chiar nu ma asteptam !!!
Foto
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancuquote:
Originally posted by Alynutza
da de ce? ca nu ma prinz.
Poze vechi si noi
Nici eu nu stiu... Un coleg de-al meu de servici s-a casatorit anul trecut in aceeasi biserica si au vrut sa le aduca un copilash verighetele pe o pernutza si n-a fost preotul de acord (desi cu intratul in biserica :lumea, apoi mirele cu nasha, apoi mireasa cu tatal, a fost)... Bitz me, o fi vreo parte din ritual in care tine verghetele pe altar sa le sfinteasca, cert e ca NU ne lasa...