Batista Bebelusului/aspiratorul nazal

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iula78 spune:

Am racit si sunt cam mucios, dar mami ma scapa de problema cu "batistuta" mea, chiar daca nu prea-mi place. Acum respir mai bine si nu mai stau cu gurita deschisa. Inainte mami imi baga o pompita in nasuc de multe ori, pana ma exaspera. Pompita asta nu e buna decat de joaca.

balasa iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacrabaciu spune:

Sa va spun eu o problema reala: am vazut produsul intr-o farmacie, nu aveam banii la mine si am crezut ca il pot cumpara de peste tot; pana m-am intors cu banii se vanduse si apoi da cautare prin intreg Iasul sa mai gasesc! Ce nasoool!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DRAGM spune:

Este super aceasta batista a bebelusului!!!!!O folosesc de la doua luni ale lui bebita si o recomand cu caldura.Am ras prima data cand fina mea o folosea la cel mic si am zis ca in viata mea daca voi face al doilea copil nu o sa trag mucii cu aspiratorul si uite unde am ajuns ,conform zicalei:rasul nu doare dar te ajunge.Acum bebe e racit si am propus un subiect pe forum despre bronsite si batista bebelusului e super folosita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Batista bebelusului e super!
Noi o folosim de la 2 luni (acum avem 1 an si 5 luni), pentru ca bebe avea nasucul infundat si d-na. dr. ne-a amanat cu vaccinul de 2 luni din cauza asta de 2 ori. Apoi ne-a spus sa-i luam batista bebelusului. La inceput ni s-a parut ca ar fi traumatizant, dar nu e deloc asa. O folosim de atunci mereu, cand are nasucul infundat, dimineata si seara, dar si pentru ca el e prea mic sa-si sufle nasul singur. Am recomandat-o cu caldura si cumnatei mele si sorei mele pentru nepotelul meu si nepoata mea si ele o folosesc si sunt foarte multumite.
Chiar azi dimineata am folosit-o, ca am fost un pic raciti si am mai ramas cu ceva mucozitati. Mai face el nazuri, dar sta, ca pe urma poate sa respire si el mai bine.

Nu va speriati, lui bebe nu ii face nici un rau! Mai auzisem nu stiu ce aberatii, ca ii absorbi creierul pe nas, ca la mumiile egiptene , dar cred ca trebuie sa ai ceva imaginatie sa te gandesti la asa ceva.

Va pupa,

Mama lui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mso2006 spune:

SI NOI AM FOLOSIT BATISTA BEBELUSULUI INCA DE LA 2 LUNI SI JUMATATE. POT SPUNE CA ACEST ASPIRATOR ESTE MINUNAT SI FETITA NOASTRA NU SE SPERIE DELOC. CHIAR STIE CE URMEAZA ATUNCI CAND NE APROPIEM CU EL DE AE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

si noi suntem foarte foarte multumiti de aceasta minunatie.

e ft utila si multumiri celor care au inventat-o.





AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Din pacate eu nu pot spune ca nu e buna dar nici ca o folesesc desi o am in casa de cand avea bb 4 luni, acum 1.7luni. Problema mea e ca am un bb f fitos care nu suporta sa i se umble la nasuc, asa ca noi am adoptat metoda baitei luuuungi si mai caldute asta fiind singura metoda prin care ii pot curata nasucul zilnic. Batista bebelusului am incercat-o si eu si tati, nu e traumatizanta, cum am mai auzit, chiar nu simti nimic. Eu abia reusesc sa-i mai pun in nas cand si cand putin spray nazal, batista nici nu mai tupeu sa o mai incerc




Gabi si Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://www.flickr.com/gp/21142377@N06/24fZYR
"Invata-mi mintea sa priceapa ce inima nu vrea sa intelega..."


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

am folosit si noi "batista bebelusului" inainte de a ne interna in spital.am contactat o bronsolita medie, cand am fost la policlinica pentru vaccinul care se face la 4 luni.intradevar, la spital se foloseste alt fel de aspirator nazal, care curata toate secretiile din nasuc. e traumatizant.numai cand auzea sunetul aspiratorului incepea sa planga.si acasa la fel. dar acum ne-am facut bine, suntem sanatosi.
As dori sa intreb mamicile, ce pot sa-i mai dau de mancare la 5 luni si 1/2, pe 17 dec. implineste 6 luni ? (inafara de lapte la san si cereale pt 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Si noi am folosit "batista bebelusului" acum o luna (la varsta de 5 luni) si a fost foarte eficienta. Am fost un pic sceptici la inceput dar am ajuns la cocluzia ca este o "inventie" foarte utila.

Tudorcatalin - vino la Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112012&whichpage=1 si o sa afli precis ceea ce te intereseaza!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

As vrea sa stiu, ce marca de pompita ati folosit pt nascul bebelusilor. Eu am deja batista bebelusului, care mi se pare miraculoasa, dar vreau o pompita pe care sa o pot lua cu mine in calatorii (la munte, in vizite, etc), cand nu pot avea acces la aspirator. Oricum as vrea sa mai alternez cu alta "ustensila", pt ca de aspirator a capatat frica, numai cand aude ca il pornim, se sperie si incepe sa planga
Va intreb acest lucru, deoarece am avut vreo 3 pompite, destul de proaste, cred ca erau angel stony ... bani aruncati,
Astept sa imi impartasiti din experientele voastre.


Iriss - mami de Yvonne Maria 05.02.2007
http://family.webshots.com/photo/2509791670098051179gBsgDY

Mergi la inceput