Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

JOY ,debridatul nu constipa,are rolul de a regla tranzitul intestinal
nu te speria asa mai au copii si zile proaste

ela si oana-daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Buna Lordra, ce faci ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Lavi02 – uite doua retete experimentate de mine!!!! A meritat efortul... iar pizza... usor de facut si foarte gustoasa.

Snikers
Blatul: 5 albusuri se bat spuma cu 6 linguri de zahar, se adauga 200 g miez de nuca macinat, 3 linguri faina si un praf de copt stins cu lamaie (o lingurita). Se unge o tava de aragaz cu margarina si se toarna compozitia. Se incalzeste cuptorul si se coace 3 – 5 minute la foc mare, apoi 20 de minute la foc mic. Peste blatul fierbinte se rad 200 g ciocolata menaj alba.
Crema: 1 cana zahar se caramelizeaza, se adauga 200 g unt, se adauga galbenusurile frecate cu 5 linguri de zahar si 200 g nuci prajite si sfaramate.
Glazura: 200 g ciocolata de menaj (dar mai buna este cu ciocolata fina cu lapte) cu putina cacao si putina apa.
Atentie sa nu se caramelizeze prea mult zaharul si sa iasa amaruie.
Alta varianta de glazura, mult mai usor de facut si mai buna:
Ingrediente: 100 g margarina, 70 g zahar, 2 linguri cacao, 2 linguri apa.
Mod de preparare: intr-o cratita se amesteca zaharul cu cacao, se adauga apa si se lasa pe foc pana cand se topeste zaharul. Dupa ce s-a topit zaharul tragi oala deoparte, adaugi margarina si lasi un pic sa se raceasca.
Indicatie: merge portie dubla de glazura! Blatul se poate coace intr-o tava mai ingusta!

Pizza
Aluat: 4 oua batute, 1 1/2 pahar cu suc de rosii (sau bulion diluat), unt cat un cub (se poate folosi in loc o ceasca de ulei), piper, sare, cimbru, 14 linguri faina. Se amesteca aceste ingrediente, se unge tava de cuptor cu margarina de copt si se tapeteaza cu faina. Compozitia trebuie sa curga ca o smantana. Se toarna compozitia in tava, iar peste compozitie se pune umplutura. Se tine in cuptor circa 40 – 45 minute la foc mic (cuptorul trebuie preincalzit).
Umplutura: mezel (carnaciori oltenesti sau ceva uscat), masline, ciuperci, cascaval, 200 g telemea, salam, parizer, sunca, 100 g costita afumata, smantana, ardei, ardei iute (optional), piper, sare, oregano.
Peste umplutura se pune branza rasa (telemea, cas, cascaval).

Cristina Negara cu BB Elise-Stefania,
3 Decembrie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/negarafanus/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

La multi ani, Nichita! Sa cresti mare, frumos si sanatos!!! Anda, e tare dragalas Nichita !

Alina,frumishica tare Amalia!!! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea!

Teo_banu referitor la scaunelul pentru cadita intra pe reclama (la produse pentru baita), acolo il gasesti si este in jur de 500.000.

Fetelor, care aveti balansoare dati-mi si mie un sfat ... ce marca sa caut, sau daca merita ...

Eu am o mare problema ... abia i-am dat sa pape domnisoarei (am tinut-o la san vreo 40 min. insa nu stiu daca a supt efectiv mai mult de 15 min) si a fost un mare chin ! Plangea ca disperata cu sanul in gura! Nu stiu ce avea, ca lapte este de-ajuns (si acum daca ma mulg iese suficient laptic). Daca ii luam sanul (gandindu-ma ca e satula), iar plangea ... si plangea efectiv cu sanul in gura! Am incercat fel de fel de pozitii (m-am gandit ca nu sta bine!!!). Spuneti-mi ca n-am de ce sa-mi fac griji ... ca innebunesc!!

Pupicei,

Camelia & Daria

DARIA
http://b1.lilypie.com/9BDXp2.png

Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)

"Bitter are the tears of a child: Sweeten them./ Deep are the thoughts of a child: Quiet them./ Sharp is the grief of a child: Take it from him./ Soft is the heart of a child: Do not harden it."

- Pamela Glenconner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Si daca nu e voie sa stergem cu vata in nasuc, cum D-zeu sa-i curat mizeria de pe-acolo? Cu o compresa sterila? Ca aia e cam rigida si zgarie... Si care e problema cu serul efedrinat? De ce nu e OK? Ca mie mi l-a "recomandat" pediatrul...
Citesc ca va "plangeti" cu trezitul in cursul noptii... eu imi pun ceasul sa sune ca sa-mi hranesc mandra ca e cam puturoasa si mananca foarte putin... iar daca o las, doarme de la 11 seara la 8-9 dimineata...

Cristina Negara cu BB Elise-Stefania,
3 Decembrie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/negarafanus/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ALINA..da chiar ii place Amaliei "jucarioara" asa-i..????
ma duc sa-i fa baie si vb dupa

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Teo_banu, revin pentru ca vad ca nu m-a lasat sa scriu numele site-lui. Sa vad daca acum iese ceva: w w w. c h i c b e b e. r o

Pup

Camelia & Daria

DARIA
http://b1.lilypie.com/9BDXp2.png

Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)

"Bitter are the tears of a child: Sweeten them./ Deep are the thoughts of a child: Quiet them./ Sharp is the grief of a child: Take it from him./ Soft is the heart of a child: Do not harden it."

- Pamela Glenconner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

La multe luni , Nichita Andrei!

la 2 luni:5200g si 58 cm

Suntem invidiosi pe diferenta de greutate a bb-ilor din tabel, ca noi suntem mai codasi!Cred ca ar trebiu sa mai fecem o coloana in tabel ptr a preciza daca suntem alinentati natural sau artificial sau macar suplimentati ca altfel ne creste tensiunea.
In 4 zile am reusit(!) sa luam 30g.

mara si flavi(7 dec)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Camelia te-ai gandit daca ai mancat ceva ce putea schimba gustul laptelui? Daca nu, oricum nu tb sa-ti faci griji ca inseamna ca are o pasa proasta. Si Stefan al meu a acut asa de credeam ca nu ii ajunge sanul dar...si-a revenit!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mara nu e cam putin 30 gr in 4 zile????????

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput