Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 10
mara95 spune:
Dordia,
asa e ,cam putin, de aceea facem un tratament cu smecta si menta, pentru ca ea face de ceva timp, kk cu mucozitati mai lichid si o suspectam de ceva diaree.Doctorita a spus ca daca in 5 zile nu da rezultate o trece pe furazolidon sau altceva.Am fost si la alt pediatru care a vazut pampersul ei si a zis ca nu-i nimic rau si ca ar trebui sa o hidratam(preventiv) cu niste pliculete luate din farmacie.
mara si flavi(7dec)
camelia_daniela spune:
Dordia, sa stii ca m-am gandit ca ar putea fi de la mancare, dar n-am mancat ceva iesit din comun (piure cu fripturica pe gratar, laptic, chestii de care am mai mancat) ... sa vedem, poate ne revenim! Multumesc, Dordia pentru raspuns!
Pupici,
Camelia & Daria 
DARIA
http://b1.lilypie.com/9BDXp2.png
Poze Camelia
si
Alexandra Daria (02.01.2006)
"Bitter are the tears of a child: Sweeten them./ Deep are the thoughts of a child: Quiet them./ Sharp is the grief of a child: Take it from him./ Soft is the heart of a child: Do not harden it."
- Pamela Glenconner
anda77 spune:
mey, a marait toata ziua azi, dupa vaccin, spre seara a facut ceva febra si pana am primit supozitoarele a adormit! acu' il las sa doarma, imi e mila de el, ii pun supozitorul cu eferalgan cand se scoala.
bai, nu se gaseste calciu gluconic!
negaracristina, eu in prima sapt. ii inmuiam mucii cu un betisor de urechi inmuiat cu ser fiziologic si p-orma ii scoteam cu pompita (sa nu scoti cu pompita fara sa-i inmoi ca ii produci leziuni, se sparg capilarele), dar nu prea aveam spor, plus ca si de pe betisorul ala mai zboara vata. Acum se scot bine cu spray. Marimer, dar e cam scump. il las sa traga aer de cateva ori sa-si inmoaie si sa-si plimbe secretiile alea putin si p-orma pompita si gata. Poti sa pui ser fiziologic intr-o seringa (fara ac, of course) si p-orma pompita, caci daca doar ii picuri (fara sa ii bagi un lichid cu o oarecare presiune) nu prea se inmoaie si secretiile din "fundul" nasului.
In fine, eu asa am procedat ca la noi este mare problema cu multi mucisori, daca sunt mai putini poate merge si daca doar picuri.
fetelor, azi n-am chef si timp de astrograme, dar mi-am facut lista, ca se "dezordonase": xandra, joy, proadelina, camelia, teo banu, corap, leea, buluci, ela27, madau..hai ca mai am 200 de astrograme si termin...cred ca pana la urma nu ratez niciun (asa ziceti ca se scrie acum?) bebelus de pe lista...
p-orma facem pauza si trecem la mamici, nu?
alea o sa mi se para mai interesante, hi,hi, ca puteti sa ma si verificati, asa la bebelusi pot sa scriu orice, nu? glumesc, deontologia de astrolog amator nu ma lasa...
oricum ma cam solicita hobby-ul asta al meu, mai bine ma apucam de gradinarit, altceva...![]()
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
corap spune:
la multi ani, sa-ti traiasca nichita!!! de care vaccin i-ai facut? d-ala gratuit? oricum, lasa-l pe bb sa doarma, ca si-al meu dupa vaccin a dormit 10 ore si nu i-am dat nik de febra, decat dupa ce s-a trezit. si n-a facut febra. cred ca daca ii e rau, se trezeste singurel.
c & andrei-ardei
anda77 spune:
merci, corap, asemenea! Nu mai, am facut din-ala smecher dar tot facu febra. Infanrix hexa. zice pe cutie ca e pentru difterie, tetanos, antifosferina acelular (ce-i asta?), hepatita B "recombinante", poliomielita inactiva(ta) si Haemophilus influenzae tip B conjugat (?)
La 4 luni zise dr. ca facem Infanrix simplu(probabil e pt. mai putine boli) si la 6 luni Infanix hexa din nou.
bb alinus, tu ce vaccin faci acolo la 3 luni?
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
corap spune:
xandra, si eu am sterilizator tot de 3 bibe. se pune circa 70 de ml de apa. eu pun putin mai multa (pana-ntr-o suta). cam o data pe luna il curat de depuneri - pun o lingura de sare de lamie si 200 de ml de apa, las sa-si faca de cap, las 30 de minute, vars apa, curat interiorul, mai pun 70 de ml de apa si il las sa mearga gol.
io ma uit dupa gagici pentru fi-miu
da' nu stiu pe cine sa aleg. numei fetitecucodite frumusele sunt p-aici. si in afara de sara lu' noki, pe care am vazut-o odata in parc, n-am mai vazut nici un bebeu "in osisoare si carnita". vreau sa vina primavara..... poate ne-ntalnim cu bebelacii la terasa sau in vun parculete
intreba cineva de drum cu masina la constanta: noi mergem in fiecare uichend pe undeva, ca-i place lu' bb sa doarma leganat de masina. am fost si la sinaia si n-au fost probleme. am alaptat in masina - ok. deci nu cred ca-i vreo problema.
c & andrei (14.11.05) 
anda77 spune:
corap, da' tu vrei sa verifici si carnatia si osatura gagicilor
? pai asta e concurs de miss in toata regula. da fii-tu ce ofera pentru asa pretentii?
mey, copilul meu o sa fie imbracat ca un homosexual la botez! eu m-am gandit sa nu fie imbracat in alb sau bleu ca e prea comun, toata lumea imbraca baieteii asa, iar nasa a plusat. a cautat frac negru, a gasit, dar din material ordinar, din plastic. asa ca a dat bani unei prietene sa-i aduca din germania un sacou negru din catifea. cu ce credeti ca a venit? cu un sacoas negru din catifea scumpic, singura problema este ca are captuseala ciclamen si 3 nasturi din pietre stralucitoare ciclamen!!! in consecinta o sa aiba camasa roz sau alba (!) si pantalonii Dumnezeu cu mila, cica blugi zice nasa, dar eu m-am oripilat, blugii albastrii mai lipseau din tinuta asta! a, am uitat, are si pantofi din lac negri! o sa arate ca elton john in concert. situatia mi-a scapat de sub control, ca nasa nu prea suporta sa fie contrazisa...sa vedeti tinuta
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
corap spune:
anda, si io tot d-ala i-am facut. si inca i l-am cumparat de doua ori, ca toanta de la farmacie nu ne-a zis ca: "vedeti ca se tine in frigider" si l-am tinut o saptamana la temperatura camerei - si asa se dusera doua milioane pe apa sambetei.... si-acu ma enervez cand ma gandesc...
si noua ne-a spuns ca la 4 luni e alt infranrix. da' ma duc luni la controlul de 3 luni si o sa-mi scrie in caiet. imi place tare de doftorita lu' bb. scrie tot in caietel, sa aiba mami scris. stie ea ca pe c o cam lasa memoria...
si, normal chestoia cu crnatia si osatura :) sunt o mama pretentioasa si o soacra infioratoare [:))]. d'aia tre sa-mi aleg singura nora, ca sa aiba si ea saraca momente fericite cu famelionu sotului.
io vreau sa fac si echipa de baietei - sa faca si ei un sport, ceva, acolo. daca nu strang de-o echipa de fotbal, macar de basket, handbal, ceva.
si am mintit - o mai cunosc si pe ilinca a feliciei, dar am cunoscut-o in momente traumatizante pt. mine, de care prefer sa nu-mi amintesc ![]()
c (bau-bau) si bbandrei (14.11.05) 
corap spune:
anda, pai cauta neste pantalonasi ciclamen. da' nu-i pune blugi la sacouuuuuuu...........
ps: si al meu a fost imbracat cu rosu la botez. da' parea baietel.
c & andrei