Bebelusi de iulie-august 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
acusor spune:
Azi mi-a scos peri albi Teo cu mancarea. Dimineata ma plageam ca sta o ora la o ceasca. Azi n-a mai vrut deloc. Ce-o fi zis: daca te plangi ca mananc greu, ia sa vezi cum e sa nu mananc deloc!
N-a vrut, domn'le, nici fructele nici piureul de legume!
Azi, numai lapte a servit! Sa vedem maine.
Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anis spune:
Emaaimee...sa te auda Dumnezeu..am un pic de teama..dupa cat m-am chinuit sa o am pe Ingrid.Dar pana la urma e cum iti e scris!
AniS si Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Laura..sa nu-ti fie ciuda..toate la timpul lor.Dupa ce am vazut cum e, mi-ar fi placut sa-i iasa dintii dupa 8luni.
AniS si Ingrid
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu75/lulu75.jpg)
lulu75 spune:
Din pacate in viata mea si a lui Andrei a avut loc un eveniment nefericit. Din respect pt puiul meu nu pot scrie pe Forum despre ce e vorba.
O perioada nu voi mai scrie ci doar voi citi sa vad ce faceti.
Va pupam si va dorim ca voi sa aveti parte de mult bine!
Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dianami/Dianami.jpg)
Dianami spune:
quote:
Originally posted by lulu75
Din pacate in viata mea si a lui Andrei a avut loc un eveniment nefericit. Din respect pt puiul meu nu pot scrie pe Forum despre ce e vorba.
O perioada nu voi mai scrie ci doar voi citi sa vad ce faceti.
Va pupam si va dorim ca voi sa aveti parte de mult bine!
Luminita siAndrei Tudor (16 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
Andrei
Luminita, suntem alaturi de tine
![](grup.gif)
Noi te asteptam cu drag atunci cand vei dori sa revii!
Pupici lui Andrei!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
![](copilas.gif)
![](copilas.gif)
Iulia Anastasia
andatudor spune:
Acusor-mie imi mananca 150/170 gr de frcute cu urda in 10 min. maxim.(nu vorbesc deloc cu el in timpul asta,nici nu ma joc,trebuie sa invete ca atunci cand e de joaca e de joaca,cand e de papa papam si atat)I s-a intamplat si lui sa tina gurita stransa in semn ca nu mai vrea si m-am oprit.Il las sa manance cat vrea el ! Ieri ne laudam si noi ca am bagat supica si a mancat 90 ml supa cu morcov pasat iar azi 120ml.Maine ii dau pastarnac!
Boga,Tia,Albinutzza-felicitari piticilor pt. dintisori!!
Anda si Andrei Mario 15 august 2005
poze
Simonaci79 spune:
Lia- peste fructe fiert? Nu se poate crude? Dar iaurtul de fructe nu are zahar sau aspartam? Sau exista si de copii? Multumesc mult pt pont, o sa mai incerc, deocamdata il las sa uite si ii dau cateva zile spanac, poate se obisn cu asta! Mario sa stii ca daca dormea mult ziua, dormea bine si noaptea. Probabil ca au zile cand sunt mai obositi. Succes la noapte!
Acusor- depinde- are zile cand papa in 10 min si zile cand papa intr-o ora! In general cand strange gurita nu-i mai e foame sau nu mai vrea ce-i dau, dar ii cant si-l distrag ca sa pape macar 150ml si nu-i mai dau altceva! Jucaria incearca sa i-o bagi direct in gura, ca de acolo o prinde sigur. Nu stiu ce sa zic, eu asa ii fac lui Mario cand e nervos si nu vrea sa le vada, si cateodata ii trece.
Lia- Decat sa ne enervam amandoua pt. 10 lingurite in jumate de ora, mai bine nu. Si daca ai fi vazut ce privire trista si in podea avea cand imi refuza mancarea, de parca-mi zicea:
Mamo, tu nu pricepi ca nu mai pot acum? Asa de prost ma simt sa nu pap ce-mi dai... Ce tare esti! Adevarul e ca cam asa se uita!
Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
anis spune:
Voi cum dati pastranacul???
Maine nu ii maid au rosie..o sa-i dau gulie.Voi cum o faceti?
AniS si Ingrid
Simonaci79 spune:
Tia- felicitari pt dintisor! Multi inainte! Tu de ce nu scrii mai des pe aici? Pupici!
Anis- Mario vad ca nu a reactionat in nici un fel la rosie, eu i-am dat-o fiarta in spanac. Daca te decizi, succes si pofta buna!
Ema- felicitari pt dintisori! Pupam sa treaca repede durerea!
cati -eu zic ca e ok 4 mese daca programul e normal si nu plange de foame. Lui Mario daca ii dau numai 4 mese nu doarme noaptea pana nu o papa si pe a 5-a!
Irda- fata mare Daria ta! Felicitari!
Gabirus- am inteles ca daca bea lapte- 500 ml pe zi, nu mia tb prea multa apa, decat daca ii e ste. Incearca si tu si da-i numai daca vrea- De pilda Mario nu bea decat din pahar dar bea cam 20 ml o data!
Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
andatudor spune:
Eu pastarnacul o sa i-l dau fiert si mixat in blender cu 125 ml de zeama in care au fiert toate legumele.
Luminita-multa putere sa treci peste necazul tau si te asteptam ,oricand vei fi tu gata sa-ti deschizi sufletul !
Anda si Andrei Mario 15 august 2005
poze