Mamici de mai-iunie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

carmina uff,deci se astupa..fir-ar!Lya cu placere!
io 28+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Fetelor, cele care se supara ca nu sunt luate in seama, eu deja trebuia sa fiu ff suparat, nu esete ziua mea de nastere la sarbatorile lunii ianuarie(data de 5), nimeni nu m-a felicitat de ziua mea nici in ziua resectiva, nici dupa cind am venit din spital si am zis ca de la nervii facuti de ziua mea am stat acolo.
Asa ca nu va mai suparati si voi din nimicuri. Stiu ca suntem toate usor ranibile, dar daca noi aici ne suparam, ce facem cu lumea dimprejur?

doroti_5 26+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Amonar si Inaioana va multumesc pentru raspunsuri. eu stiu sigur ca am sa am probleme cu alaptatul. am aceeasi constructie ca si mama mea, care nu a putut niciodata sa alapteze. dar pe vremea aceea nu existau alte metode. vom vedea.

Diana R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

VoichiV ce-ti mai face piciorul? nu stiu daca mai sti, dar am patit-o si eu urat de tot ... poti sa calci totusi pe el?
Dilaural tinem pumnii ptr prietena ta!
Iar cu bagatul in seama, io zic ca toate avem nevoie de multa atentie in perioada asta si cum cei din jurul nostru se cam plictisesc la un moment dat sa ne considere buricul pamantului (mai putin sotii nostri, desigur) suntem f fericite ca exista acest forum unde putem vorbi deschis despre ale noastre si unde ni se acorda si o anumita atentie (ca si gravide vreau sa spun). Si daca si aici avem sentimentul ca suntem private de atentia respectiva, apare un sentiment de frustrare .... Poate ma aberez si la ora asta nici n-am "talent scriitoricesc" dar cred ca s-a inteles ideea ... Ce este de subliniat, este faptul ca nimeni nu ignora pe nimeni contient si voluntar. Se intampla pur si simplu si ne cam consumam inutil ...(recunosc ca si eu m-am ofticat la un moment dat)

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Carmina, mersi frumos ca aduni tu de la fetele din Bucuresti. Tia zice ca vrea sa se intalneasca cu Traian, poate n-a vazut ca te-ai oferit tu...nu stiu. Deci te bag pe lista pentru intalnire pe 18 februarie,da?

Dilaural, sper sa fie totul bine, te rog mult sa ne tii la curent!

Lya, pai daca ai deja o dr in care ai incredere, nu o schimba. Zic si eu! Am o prietena care a nascut acum 9 luni la CF2 cu o dr tanara (nu stiu cum o cheama) natural, un bebe de 4.200 kg. Poate e aceeasi dr...
Cat despre Nayel, nu stiu cand are concediu dar am impresia ca abia a avut asa ca...nu cred sa fie probleme la vara!Mai ales ca tu nasti la inceput de tot!

Lume, lume, maaaare intalnire maaare, sambata 18 februarie 2006.
Lista rosie (inca deschisa - inghesuiti-va ca nu sunt multe bilete!!!)

1.Lyly
2.Carmina (cu poze de la nunta)
3.Io

Ioana 26 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by virgi

Amonar si Inaioana va multumesc pentru raspunsuri. eu stiu sigur ca am sa am probleme cu alaptatul. am aceeasi constructie ca si mama mea, care nu a putut niciodata sa alapteze. dar pe vremea aceea nu existau alte metode. vom vedea.

Diana R

Nu-ti fa griji ca te invatz eu cum trebuie sa faci pentru ca sunt mare veterana , am alaptat 18 luni dupa ce nu avusesem lapte DELOC, o saptamana. Si a durat 4 luni sa fac lapte satisfacator ca sa nu mai trebuiasca completare, etc.
Si daca nu s-o putea (ceea ce io nu cred in ruptul capului) nu trebuie sa-ti faci prea multe griji, asta e! Dar...io zic ca nu va fi cazul!

Ioana 26 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Ia sa incerc si io sa scriu colorat sa vedem daca merge.

Si la mine misca bebe foarte mult,si nu inteleg de ce credeti voi ca ii deranjeaza ceva cand se misca asa mult.Poate sunt doar veseliTextText

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Shori, multumesc de intrebare. Nu e chiar asa de rau cum a fost la tine. De dimineata nu ma mai durea asa tare iar acum mi-a trecut de tot asa ca sper sa pot dormi la noapte.

VoichiV24+

poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen Cita spune:

DianaR ma bucur ca ai revenit la sentimente mai bune !!! Ca doar nu s-a intamplat nimic grav! Discutii in contradictoriu au fost si vor mai fi, ca de...suntem mai irascibile si mai sensibile ... hormonu’ e la putere acum, la noi toate... Cred ca nimeni nu s-a simtit cu adevarat lezata de explicatiile tale, dimpotriva, ele au fost chiar f binevenite si f clare! Eu una, eram intr-o mare ceata apropos de peridurala ... daca e doar analgezic sau chiar anestezic... Tot ce-am citisem pana acum (fara sa fac prea multe sapaturi deocamdata, ce-i drept) nu ma lamurise cu nimic in acest sens. Asa ca multam din partea mea pentru lamuriri ! Eu cred ca atunci cand e printre noi cineva cu mai multa experienta (profesionala sau de mamica cu vechime in campul muncii), nu avem decat de castigat ! Asa ca Diana nu scapi tu de noi asa usor! Si felicitari pentru bb-lina grasunica , nastere usoara si fara surprize!

Pupici la toate burticoasele si nu va mai suparati din orice (la teorie stam bine ... practica ne omoara) ca faceti rau la bebitzi, iar ei nu au chiar nici o vina!

Carmen 22+ cu Eliza in burtik

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Am vorbit la telefon cu Deeaa77 (prietena mea)... A ajuns la Municipal si i-au facut ecografie. Cica era un doctor arab! I-au spus ca totul e foarte bine, bebele e bine, are in jur de 4 kg - 4 kg. si ceva... Are BCF bune... Este ok!
Si ea la fel! In schimb nu are contractii... si nici o durere nimic.
Au internat-o! Doctorita care a internat-o a vorbit la telefon cu doctorita ei, i-a povestit care e treaba si ... atat!
Nu se stie ce se mai intampla mai incolo. Acum sta si ea si asteapta sa vada!
Nu stia cand si daca doctorita ei va veni!
Ii revenise in schimb optimismul!

Va mai spun dupa ce mai vorbesc cu ea!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 21+ cu Andreea Eliza

Mergi la inceput